Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SC2 CHAT

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
_ILuVaTaR_ said:

ben yanlış kanala mı giriyorum ya kimse olmuyo kanalda

login ekranında solda region dan eu secmen lazım bende ilk girdigimde enayi gibi us de tur-1 de nie kimse yok tribine girdim
Mesaj tarihi:
niye oynayamaz diyip kestirip atılıyor anlamıyorum wc3 oynadı bu adam onda da kapıştı korelilerle bi şekilde bir RTSte hatta ciddi iki RTSten birinde dünyanın en iyisi olabilmiş biri :O

potansiyel fazlasıyla var bence

İNADINA GRUBBY !!!11
Mesaj tarihi:
SC, WC3'ün gerektirdiği yeteneklerin üstüne bazı yetenekler de istiyor. İyi oyuncu tabii, hatta şu an Avrupa'nın en iyilerinden biri olabilir ama Korelilerle kapışması zor. Koreliler bütün gün dünyanın en iyi RTS oyuncularının olduğu evde durmaksızın antreman yapıyor, Grubby streaminde dans ediyor :D
Mesaj tarihi:
wc3'de sc'nin istemediği baya sağlam yetenekler istiyor.

cokta mevzu değil zaten bu. oynadığın oyunun gereklilikleirni kazanırsın zamanla. en önemli mevzu, gerekli heveslin ve antreman yapmak için disiplinin olması.
grubby'de ikiside var. kendini yeterince kanıtladı bu konuda.

tabiki bir seviyenın üstüne cıkmak için belli bir ortam gerekiyor. takım/antreman partneri/koc vs vs onların eksikliği olabilir elbette.
Mesaj tarihi:
Memphis7 said:

_ILuVaTaR_ said:

ben yanlış kanala mı giriyorum ya kimse olmuyo kanalda

login ekranında solda region dan eu secmen lazım bende ilk girdigimde enayi gibi us de tur-1 de nie kimse yok tribine girdim

yok ya eu'dayım tur-1 normal de paticik kanalı hep boş sdf
  • Yeni Oluştur...