Anelor Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 gruba girdim ardlarımızı dövecez diye benden başka online görmedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ben de girip bakıyorum arada kimse olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 gel ardlarımızı dövek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 1-2 saate girerim yeni geldim eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 gelsenize ardım hasret dövülmeye tanıdıklar dövsün en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 girdim ben oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ardı dövülesiceler yoksunuz kanalda falan yatıyorum ben uyicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ne o lan yoksunuz kanalda üstüne ekledim bi de seni flist'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 matchmaking de bir sorun var, beni diamonda atti, silver herifler paramparca etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 10k+ görüyor Grubby streamde hatta 11k gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 oyun atacak veya takımlı oynamak isteyen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Grubun kanalına geliyoruz da dövecek adam bulamıyoruz. hımpss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 pratik yapmak isteyen varsa oynayalım bi ara ama baya noobum o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 grubun kanalına nası gırerız ıngame mı? beni dövebilirsiniz nobbum cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ben yanlış kanala mı giriyorum ya kimse olmuyo kanalda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ben geçen lopeth i gördüm ardlarımızı dövelim dedim cevap vermeden offline oldu sessizce :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 _ILuVaTaR_ said: ben yanlış kanala mı giriyorum ya kimse olmuyo kanalda login ekranında solda region dan eu secmen lazım bende ilk girdigimde enayi gibi us de tur-1 de nie kimse yok tribine girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Sleeep said: 10k+ görüyor Grubby streamde hatta 11k gördü show icin okeyde yani zirveye oynayamaz bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 white-ra nin w3 versionu işte gerçi daha başarılı ama oyuncu poolları farklıydı o yüzden bişi demiyoum grubby candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 niye oynayamaz diyip kestirip atılıyor anlamıyorum wc3 oynadı bu adam onda da kapıştı korelilerle bi şekilde bir RTSte hatta ciddi iki RTSten birinde dünyanın en iyisi olabilmiş biri :O potansiyel fazlasıyla var bence İNADINA GRUBBY !!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 SC, WC3'ün gerektirdiği yeteneklerin üstüne bazı yetenekler de istiyor. İyi oyuncu tabii, hatta şu an Avrupa'nın en iyilerinden biri olabilir ama Korelilerle kapışması zor. Koreliler bütün gün dünyanın en iyi RTS oyuncularının olduğu evde durmaksızın antreman yapıyor, Grubby streaminde dans ediyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 wc3'de sc'nin istemediği baya sağlam yetenekler istiyor. cokta mevzu değil zaten bu. oynadığın oyunun gereklilikleirni kazanırsın zamanla. en önemli mevzu, gerekli heveslin ve antreman yapmak için disiplinin olması. grubby'de ikiside var. kendini yeterince kanıtladı bu konuda. tabiki bir seviyenın üstüne cıkmak için belli bir ortam gerekiyor. takım/antreman partneri/koc vs vs onların eksikliği olabilir elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Memphis7 said: _ILuVaTaR_ said: ben yanlış kanala mı giriyorum ya kimse olmuyo kanalda login ekranında solda region dan eu secmen lazım bende ilk girdigimde enayi gibi us de tur-1 de nie kimse yok tribine girdim yok ya eu'dayım tur-1 normal de paticik kanalı hep boş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 hay sıçayım 6 maç yaptım altısıda loss =( rusha kalksam yenicem halbuki bazılarını bekleyince savsaklıorm pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Arkadaşlar rakip oyuncunun binalarını ve unitelerini seçemiyorum .Bu yeni bir özellikmi yoksa bende bug mı oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar