BonePART Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 abi kaçıncı dakkada diyo tabi üşendim baştan sona izlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 inyourmind said: Anelor said: şimdi bi adamın streamini izledimde bu adam böyle minimapten falan tıklamadan yada mousela ekran köşelerinden sürüklemeden bi şekilde mapte bi yerlere bakabiliyor ama hotkeyden çift tıkla şeklinde değil yada space e bas recent event şeklinde değil o nasıl yapılıyor o? Mouse tekerine basınca imleç kaybolup ekranı kaydırabiliyorsun. ctrl+f(5-9) ile ekranın pozisyonunu o tusa atıyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 BonePART said: abi kaçıncı dakkada diyo tabi üşendim baştan sona izlemeye 6:20 de diyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 abi tab tusunu poziyon hotkeyi yapmıs. hanı dedimya ctrl+f6 ile bi pozsiyonu hotkeyliyebilirsin, işte adamda ctrl+tab ile poziyon hotkeyliyo. bunuda warp in için kullanıcağı pylon'a yapıyo, haliyle zınk dişey warpinliyeibliyo. sole bi incelik var tabi pozisyon hotkeylerinde, tabiki o pylon'ı 7'e atabilirsin, 77 yaparsın gidersin pylon'a, ama şimdi w'e bastın warpgatelerini kontrol ettin, aaa warp in cdsi bitmiş, 77'e bastın pylona gittin tekrar w'ey bastın sonra warp ettin. pylon'ı değilde pozisyonu atarsan hotkey'e pylona gitmek için warpgate'i deselect olmsu olmuyosun. genelde oyuncular, mineral linelarını ve ramplarını hotkeylerler, harass geldiğinde orduyu deselect etmeden mineral line'a gidip oraya gondermek için, veya gelen harassdan işcileri kacırmak için vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Screen almak ayrı ufak kaydırmalar ayrı.Mouse'u ekranın köşe/kenar götüreceğine scroll tuşu ile ufak kaydırmaları yapar.Expansionları da screen alır Flere tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 TAB a forward pylonunu bindlamış terransan sana lazım bişi deil brotoss da pozisyonlar baya onemli pylona warpgate spawnı forgelara cc spamı felan oldugundan zergde de aynı sekilde quenn yada hatchery bidnliyolar sanırım hatta bi kolay yolu wardı 30 saniyede bir böcük atma yolunun hatchery e abi ben tek şey dicem bunnarın hepsini bi anda yapmaya calısma mesela ben ilk başladığımda cüce bana 4 e nexuslarını bind la 4 e 4 e 4 e diye spamlarsın demişti önce öle başladım sona yavaş yavaş diğer kısayolara alışıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Abi Nexus'u 4'e koymak sanırım dna'larımızda falan var. İlk oynadıgımdan beri içgüdüsel olarak 4'e bindlıyorum. Hiçbir mantıklı açıklamam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 benim setupım şöyle oluyor şimdi marine+marauder 1 de siege tank + thor 2 de medivac + viking + varsa diğer uçan üniteler 3 de barrack + factory + starport 4 de ana binalar 5 de böyle oynuyorum işte boş scv yide F1 den " tuşuna aldım F1-F8 arası yer bindlama koyunca şeyi öğrendim mesela çok yardımcı oldu ben atıyorum yeni ünite bastım onu control grubuna alıcam diye en baştan hepsini seçip crtl 1 e falan basıyodum meğer yeni üniteleri seçip shift 1 e basınca o kontrol grubuna ekliyormuş üniteleri işte yavaş yavaş bişeyler ekliyorum mesela clickle attacklıyodum hep a ya basıp attacklamayı şeettim ama onu daha efektif kullanamıyorum pek unutuyorum genelde öyle yapmayı oyun içerisinde. yavaş yavaş bişeyler kapmaya çalışıyorum ama işte bi öğreten yol gösteren olmadığından böyle shift kullanımı falan gibi basic olayları çok geç öğrenebiliyorum. mesela şöyle bişey var mı 3 te benim medivac + vikingler var bunların arasında tabla cycle'lıyabiliyorum ama mesela vikinglere geldim tabla bi tuşa basıp sadece o vikingleri control etmece var mı? varsa mesela çok işime yarar buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Anelor açıkçası yardım edebilmek çok isterdim. Diablo çıkmadan önce 4 tane "öğrencim" vardı.(biri hariç hepsi 2 lig atladılar. O birinden umudum da yoktu zaten.) Skype ile oynamak çok yararlı olmuştu. Keşke sc2 yüklü olsa da sana da yardım etsem. Ne dicem. Silip sıparta falan bi ara starcrafta yeni başlayanlar için stream falan yayınlıyolardı. Kaydetmişlerdi hatta. Linki nerdedir bilmiyom. Yardım etsenize olum adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 âbi adam terran onuyor nesine yardim edicen. ac stimi dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 valla yardım edicek biri olsa gerçekten güzel olurdu :) her maçımın replayini izleyip oyun içerisinde kendimi kaptırıpta fark etmediğim hatalarımı falan belirliyorum o şekilde bişeyler yapıyoruz işte. ama genede baya yardımcı oluyor bu topic :) bi replayimi koysam izleyip yorum yapabilir mi bi kaç kişi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 hangi ligdesin. ayrica delikanli pati zörg oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 bronze ligdeyim şuan. ama artık drop yemiyorum saçmasapan baseime drop yemediğimden beri winrate baya arttı silvera heran geçebilirim ligimde 3.cüyüm 18 galibiyetle 362 puanım var http://www.speedyshare.com/vCtBB/Replay.SC2Replay buda replay başlarda baya saçmalıyorum map bindlama falan uğraşıyodum konsantre olamadım. bide ikinci yediğim attackta expe olan ordum hala natural ın önünde tutmuşum mal gibi onun yüzünden exp i kaybettim ama karşımdaki adam kötüydü. bunlar dışında gördüğünüz hatalar yorumlar eleştriler nelerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Hocam izlemeden yorum yapıcam, benim yaptıgım hatayı yapıyorsundur, oyununun planını adamın ne yaptıgından tamamen karanlıkta yapıyorsundur, tutuyorsa tutuyordur tutmuyorsa yatıyosundur. Çok scoutla, hep scoutla, hep bil. Scoutladıgın şeyin ne oldugunu bilecek kadar replayini izle yada streamlere bak. Uzun süre film izler gibi maç izleme benim gibi, açılışlara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Abi o dediğin tam olarak yok sanırsam Anelor ya. Yane SC2 deki bi kaç eksikten biri. Mesela ordun var templarlar storm attıktan sonra geri çekiyim gibi bişi olmuyo. Benimde en kıl olduğum sey mesela Force Field tuşu F , Storm tuşu T 1 nolu grupta hem templar hem sentry varken neden F e basınca FF atmıyo illa tablayıp sentryi secmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 abi wc 3 oynamadınmı sen? orda en az 2 hero, min 1 caster üstüne kesin 1 veya 2 tane cdli skilli olan ünite falan kullnıyoduk tablıya tablıya. broodwarda o bile yok secip atıyon elemanı teker teker hepsi birden atmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Ben spell'i olan ünitelere ayrı group atıyorum başka yolu yok, öyle tab'la olacak şey değil o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 micro fakirleri sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 sentry orduyal gruplanmalı bence yoksa menzil dısı kalıyoh ep atramıyosun forcefieldları, templarları ayrı gruplamak sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Terranın en güzel artısından biri huylandığın an comsat atabilmek. Adamı scoutladın SCV ile baktın bi sacmalık var acımıcan 210 mineral için kısmıcan vericen comsatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Cuce said: sentry orduyal gruplanmalı bence yoksa menzil dısı kalıyoh ep atramıyosun forcefieldları, templarları ayrı gruplamak sart Abi sey cok kıllandırıyo beni sentrynin rangesi stalkerdan az ya kosarak onde gidip shield acması. HEr seferinde aşık oluyorum eauheau. 3 dmg vurcan diye 75 mineral gidiyo saldırma lan sen diytesm geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 cok deliklanlı untie abi sentry, tehlikenin üstüne üstüne gidip yapar gorevini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Anelor said: bronze ligdeyim şuan. ama artık drop yemiyorum saçmasapan baseime dedim ve oynadığım ilk oyun gene drop yedik base e sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 abi drop yememek diye bişi yok zaten karsındaki terransa hatta brotoss sa bile drop yersin olay dropa duzgun tepki verip savusturmak yoksa adam 8 marine kaybederken sen 0 probe kaybetcen diye bi durum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 tabiki. adam 8 marine 1 medivac kaybederken sen 0 probe kaybediceksin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar