0ne Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 52. sırada kim var bi bakın go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Çok bol şans, kan akıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 böle hiç umudum yok ama ne zaman BJK avrupa maclarına çıksa ayar alcaz diye izliyorum bi bakıyorum sanki bana brezilya milli takımı gibi oynuyolar kısmet rezil etme yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Uyanık olan varsa yazayım. Bu gece (artık saat kaç olur bilmem) NASL'de MC vs Taeja var. Denk gelen olursa izler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 ben yeni kalktımda flash dısında izlemiorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 flash görürseniz msg atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Aceace said: Uyanık olan varsa yazayım. Bu gece (artık saat kaç olur bilmem) NASL'de MC vs Taeja var. Denk gelen olursa izler artık. kaçırdıkmı yav bischu vs vibe immortall allin izlemekten bıktım :/ edit : simdi başlıyormuş kaçırmamışım :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Ahanda şincik başlıcak. Flash konusuna değinmek istemiyorum. Bide bişuyu seviyom lan ben. Adam cins oynuyo. Allin değil. Agresif. Aşırı agresif. Amaçsız agresif. QXC gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 flash ne flash karkaterisz bi oyuna sahipti hep, her zaman cok temizdi ama karkatersizdi. bisu kadar vay beee dedirtenbi toss reach var o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Bu arada MC taeja macı coook guzel başladı (ilk 3 dakika itibariyle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Mc'nin taeja'nın 3'ünü delayledikten sonra kacısı müthişti :D Onun dışında stormlar cup oturdu temiz aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Ne maç oldu laaaan:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Mc'nin bi ara deli gibi bankası vardı bi eridi bi daha toparlayamadı garibim.Ama niyeyse top şeklinde tuttu orduyu çoğu zaman ondan dolayı yediği emp'lerdende alabileceği savaşları verdi geri düştü exp alamadı vs. Ama taeja çok iyi oynadı en sondaki bc - raven geçişleri iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Meeeh. sen git sonra 4 gate'e oyunu ver. Valla keyfim kaçtı! Çok alakasız olcak ama. Pentagram'ı gören duyan ya da ondan haber alan var mı? Yaşıyo mu belli değil. Kayboldu gitti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 2.mactan sonra bi dusa giriyim, midgameden ocne cıakrım dedim, 4 gate yemiş adam ya pff, of teaja neden böel yapııyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pull Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 pentagram evlendi :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=373845 ahaha, select tweet atmıs ortaya idrada gaza gelmiş prim ypaarımki ben bundan diye, almsı cevabını sonra davık gibi kacmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Pull said: pentagram evlendi :O Yemedim. Cidden nooldu? Merak ettim. İyi mi kötü mü hali vakti yerinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 gerçekten inandırıcı değil. evlenmeye ikna edebileceği bir insan evladı yaşamıyor dünyada pentagram'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Pull said: pentagram evlendi :O onaylıyorum, istihbarat doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pull Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 abi sen benim dediğim ve doğru olmayan bişi gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 huun said: gerçekten inandırıcı değil. evlenmeye ikna edebileceği bir insan evladı yaşamıyor dünyada pentagram'ın.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Sleeep said: Pull said: pentagram evlendi :O onaylıyorum, istihbarat doğrudur. Ömür boyu mutluluklar diliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bir devin (stephano) çöküşü başladı, ahanda buraya yazıyorum saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar