Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 tibreX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Sleeep said: http://dreamhack.ro/en/first-33-players-registered-to-dreamhack-eizo-open-bucharest/ vaa türk bayra görmek güzel ama içini bilioz :p kas bisiler yap dicemde herkez herşeyin farkında cheesle pijleri ele 1-2 tanesini yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bu openbracketden kaçı girio turnuvaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Yiğitlere gel yiğitlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Faillara gelsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Sen anlamadıgın bilmediğin işlere karışma bence artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 SANA MI SORUCAM LAN SINCAP!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 GİR LAN GİR OYUNA ŞİMDİ KIRDIM AGZINI ZİBİDİ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Olm oyunla nalakasi var, imaj koymusun 4chan.org yazisi cikmis kocaman. Autocorrectin yazisini Nazism diye duzeltmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 4chan'ın blocklu olması senin yetersizliğin, bende şahane görünüyor valla, cillop. Of bakarak apm'i artar adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Direk linke gidince geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Memphis said: bu openbracketden kaçı girio turnuvaya? sırf open bracket zaten bükreş ana büyük turnuva yok başka ilk 2 direk winter finallerine hak kazanıyor, 3-16 arası da puan kazanıyor totalde 4 tane böyle puan topla/ilk2 yap finallere kallık dh dönmüş oluyor sonuncusuna gidiyorum yani 1.2. direk seed dışında 3.4. olanlarda kazandığı puanla finallere kalabiliyor aslında. bir de en son kış elemelerinde ana turnuva öncesi 4 tane open bracket turnuva döncek her turnuvadan 1.2. finallere kalcak falan filan http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2012_DreamHack_Open player ranking var aşağıda bi yerde "show" yapınca inyourmind said: Mehmet Ali Turushan Aktay ??? başarımı farklı isimlerden gelen sinerjiye borçluyum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 su MLG vs MvP nin varmı beles streami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Rus stream olması lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Bir şekilde stress managementı öğrenmem lazım ,baya geriliyorum oynarken scye özgü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 o herkesde oluyor sanirim. Demuslimde streamde demisti bir kere yanliz degilsiniz diye :) o 3-2-1 diye geriye saymasi "favored" yazisini gormek falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 6 ay ara verip tekrar bir sarıyorum ,sonra tekrar ara ,benim rutin böyle olduğundan pratiğim hiç olmuyor ,öyle olunca da mala bağlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 muzik ac arkadan ya ben oyle rahatliyorum. hep bu ladder yuzunden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 LiquidSea streamliyor, canavar gibi herif ahah. http://www.twitch.tv/LiquidSea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Ahah abi herif bagırarak oynuyor arada, yeni favorim falan olacak bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 izledim azcık tam deli bebe bizim cafe bebeleri gibi neiüdü belirsiz bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Bi 1a2a3a kadar olmasa da onun izinden gitmek isteyen bir bebe gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Oyununu bilemem ama tavırları bakımından; LiquidSea = Dragon.Copy(); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 http://open.dreamhack.se/news/2012/10/05/dreamhack-eizo-open-bucharest-competitor-list.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 sea yıllardın prosu, dragon 1a2a3a dnkü cocuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar