photographer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Selamlar, Bazen turnuvalar oluyor yaa 100 dolar 200 dolar büyük ödüllü ufak turnuvalar, nerede olur nasıl bulunur. Parayı kazancam demiyorum ama eğlenceli olur heycanlı olur. var mı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 photographer dediği gibi aslında bu konuda bi guide tarzı bişi yazılsa güzel olur. hem diğer oyuncular da turnuva deneyimlerini arttırmış olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ondan sonra neden türkiyeden sc2 oyuncusu çıkmıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 photographer said: Selamlar, Bazen turnuvalar oluyor yaa 100 dolar 200 dolar büyük ödüllü ufak turnuvalar, nerede olur nasıl bulunur. Parayı kazancam demiyorum ama eğlenceli olur heycanlı olur. var mı bildiğiniz? Tüm turnuvalar burada mevcut güncel olarak ekleniyor http://www.starcraftturkiye.com/index.php?page=turnuva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ss simdi burda kazandigim kaybettigim oyunların yanında gelen giden puanlar yazıyor birbirinden farklı. herhalde yüksek rankli oyunculara karsi mac alinca daha fazla veriyor dogru mu ? Silver lig e gecmek icin kac puan toplamak gerek? birde nickin altinda yazan sayı hakkinda birsey bilmiyorum 155 yazıyor o nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 155 Achivement pointsin o bir şey ifade etmiyor, lig yükselmek için kesin belirli olan bir puan limiti felan yok gizli bir mmr denen bir puanın var onun yükselmesi gerekiyor. O da anca senden iyi oyuncuları kazanınca yükselir genelde. David Kim eğer aldığınız loselardan daha çok win alıyorsanız doğru yoldasınız demişti, eninde sonunda yükseleceksin yani win ration daha yüksek ise, gittikçe daha zor rakipler getirecek çünkü karşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Aelfric said: 155 Achivement pointsin o bir şey ifade etmiyor, lig yükselmek için kesin belirli olan bir puan limiti felan yok gizli bir mmr denen bir puanın var onun yükselmesi gerekiyor. O da anca senden iyi oyuncuları kazanınca yükselir genelde. David Kim eğer aldığınız loselardan daha çok win alıyorsanız doğru yoldasınız demişti, eninde sonunda yükseleceksin yani win ration daha yüksek ise, gittikçe daha zor rakipler getirecek çünkü karşına. cok sagol bu arada 2v2 hic oynamadım varsa isteyen sahane olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 beyler ben oyun çıktığından beri tek başıma 1v1 ladder atmaktan takılmaktan sıkıldım :) var mı bir "kominite", bir chat kanalı fln kullandığımız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bende sıkıldıydım şimdi playhemde turnuvaya giriyorum ilk maçtan yenilip çıkıyorum :P ama hiç değilse platinum diamond adamlarla karşılaşmaya başladım daha iyi oluyor. Tecrübe oluyor. Replayleri de izleyince çok şey kazandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 İsteyen varsa oyun atmak beni eklesin Azap#204. Çalıştığım için ancak akşam 7'den sonra online olabiliyorum hafta içi. Şöyle 1v1 atacak, arada bi kafamız estiğinde custom/team atacak bir ekip bulsam hoş olur :) Ben diamond'um. bronze da olsa yardımcı olurum iki güne plat/dia olur oyun atarız. insan olsun yeterki... baydı böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 hangi irk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Terran >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 eklerim beni seni atariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ermynorac said: beyler ben oyun çıktığından beri tek başıma 1v1 ladder atmaktan takılmaktan sıkıldım :) var mı bir "kominite", bir chat kanalı fln kullandığımız? chat kanalı: tur-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 tur-1'den haberim vardı ama orası türkçe general chat gibi. birazcık daha kapalı, samimi bir kominite var mı babında sormuştum. general'de tam istediğimi bulamıyorum açıkçası. ama şansımı denerim tekrar :) tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 paticik diye bi kanalda falan takılmak lazım aslında ordan da muhabbet döndürebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 var olan TUR-1 kanalındaki oyuncu sayısı bile artık 50 kişiye zor olaşırken, neden TUR-1 komünitesini başka bir kanal oluşturarak bölüp oluşan yeni kanalda ayrı bir komünite oluşturmak isteyelim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 güzel fikir "paticik" kanalinda takilalim iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 gosular yatmıstır ben biraz ladder atıym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 CC suply veriomus yeni ogrendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pull Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 o_O yoksa nası scv yapcaksın ki başta. heçıri ve nexus 10 verio cc 11 t op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huzeyfe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Heçırı 2 veriyor. Kalanını Overlord veriyor. Nab ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 biraz noob sorusu olacak ama gecen oyun cok deli oldum. Unitelerde hold komutu ise yaramıyor ya. yokusa roachları dizdim hold a bastım makro yapıyorum adam 2 marine yollamis hepsi arkasından gidiyor siege tanklar yedi sonra sinir oldum. sürekli geri cekmekle mi ugrasicaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 h yerine y-g-b-n-j-k-u-ı-t-g'ye basmış olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 replayi acip izliyim en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar