Seele Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 w3ler de nezaket bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Bu Starcraft II Arcade 1.5.0 Beta olayı nedir bilen var mı ? Edit:Patch'i betalamışlar feedback için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 1.5 geldiyse hots çok yakın demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pull Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ben bi ay önce haziran sonu çıkcak diye bişi okumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micton Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Custom haritaları daha kolay oynayabilmek için Starcraft-Arcade diye ayırmışlar. Starcraft bildiğimiz oyun, Arcade'de çeşitli custom haritalar var. Diablo I falan bile vardı hatta. O indirilen 8gb'da muhtemelen oyunların tamamı çünkü sadece Diablo I modu bile 800mb idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pull Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 o oyun normalde de var hatta 16 level charım var bu ownagefactorın beşiktaşılığı http://img651.imageshack.us/img651/5812/screenshot2012050900151.jpg bu da multtasking trainer da skoru http://img233.imageshack.us/img233/9978/screenshot2012060314152.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micton Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 arena cupta bomberdan gördüğümüz üzere, raven'lar late game de hsm ile banelingleri harcayabiliyor. MMM+raven oynuyor stephanoya karşı. edit: sorun imbastorlarda tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 bugünden itibaren polonyada sleeepi tanıyorum dediğinizde size saygı gösterirler ro32 ro16 çok fena polonyalı dövdüm kendi streamlerinde ro8 vs MouzMana @eslgo4sc2 he bi de zotacta dövdüm yine pl >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 http://pl.twitch.tv/esl_poland2?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=cybersport.pl silip çakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 gogo sleeep gözlerim doldu. Biraz chati spamlıyım "sleeep my friend" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 2-1 yenildik mouzMana'ya tefel, funkay, sodon dövüp mana'yı elimden kaçırdım polonya streamlerine adımı altın harflerle yazdırdım :D neyse yeni başladık ısınmaya :P yaz sonu eu'yu dize getircem X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 aha süper özlediğimiz hareketler bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Sleeep said: 2-1 yenildik mouzMana'ya tefel, funkay, sodon dövüp mana'yı elimden kaçırdım polonya streamlerine adımı altın harflerle yazdırdım :D neyse yeni başladık ısınmaya :P yaz sonu eu'yu dize getircem X( Repleri eklemişsin indirip izliyim hemen http://replays.starcraftturkiye.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sug0ku Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 manayla yaptığın ilk maçta tartışma mı oldu tam anlamadım ama mana türk insanına güwenmediğini söyledi orda koptum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 erasmus ile giden türkler heralde çarptı bunu asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pintipanda Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 sleeep for dreamhack !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Sleeep said: 2-1 yenildik mouzMana'ya tefel, funkay, sodon dövüp mana'yı elimden kaçırdım polonya streamlerine adımı altın harflerle yazdırdım :D neyse yeni başladık ısınmaya :P yaz sonu eu'yu dize getircem X( bu biraz nurhayat konuşması gibi olmuş HAHAHA ALNIMIN YAZISI,TERİMİN AKI HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 inferno esports Sleeep ile görüşmeye başlandığını borsaya bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 birkaç sorum var sc ci arkadaslar respond plx 1. simdi ben scII ye yeni baslicam youtube da tuto izledim de ordan anladigim bu 1v1, 2v2 bronze silver gold diye giden tagler oluyor puan aldikca bu araliktaki oyuncularla oynayabiliyoruz. Ama bi diamond rank teki biri bronze rank teki oyuncuların oyunlarına girebiliyor mu ? benim anladigim girebiliyor videodaki adam silver rank e yükseliyordu bir oyuna girdi gold rank adam cikti karsina falan. Çok dengesiz olmuyor mu böyle ya ilk defa oynayan adama üst rankten saglam oyuncular gelirse falan ? 2. battle.nette lag durumları nasil sc de can sıkıyor mu ? simdilik bu kadar. tesekkür ettim simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pintipanda Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Nekro said: birkaç sorum var sc ci arkadaslar respond plx 1. simdi ben scII ye yeni baslicam youtube da tuto izledim de ordan anladigim bu 1v1, 2v2 bronze silver gold diye giden tagler oluyor puan aldikca bu araliktaki oyuncularla oynayabiliyoruz. Ama bi diamond rank teki biri bronze rank teki oyuncuların oyunlarına girebiliyor mu ? benim anladigim girebiliyor videodaki adam silver rank e yükseliyordu bir oyuna girdi gold rank adam cikti karsina falan. Çok dengesiz olmuyor mu böyle ya ilk defa oynayan adama üst rankten saglam oyuncular gelirse falan ? 2. battle.nette lag durumları nasil sc de can sıkıyor mu ? simdilik bu kadar. tesekkür ettim simdiden 1- dostum oyunu ilerlettikce seni üst liglerle eşleştirir ve galibiyet almaya devam edersen lig yukseltir. %90 kendi denginle oynuyorsun 2- lag yok abi. diablo3 le karıstırma aman deyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 matchmakingin parametreleri, alforitmaları tatmin edici seviyede, öle aman tanrım neden bu adamla oynuyorum ben azıma ediyo demiyosun, veya pff bu lamerle n eugrasıyorum ya da demiyosun. latecy lag sorunuda yok, 10 macta bire belki spike yiyorum ama o bendenmidir battlenettenmi bilemiycek, cünkü internetim cok ayarsız benım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 mephekçi adam yendim pehpeh, pvp mephek varken bile yeniyorum lanet olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pull Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 ŞOK ŞOK ŞOK YARIŞMA sanver e gelcek All in'i bilene büyük ikramiye var. Kurallar: 1.sanver ladder atarken Tur-1 kanalında bulunulmalıdır.İhtiyaca göre Tahmin-1 kanalı da kullanılabilir. 2.Irk söylenmeyecektir.Eğer söylenirse büyük ikramiye değeri taşımayacaktır. 3.Tahmin sanver loading ekranına ulaşıncaya kadar sürer. 4.Eğer tahmin eden olmassa ikramiye, bir dahaki ladder maçına devredecektir. 5.Büyük ikramiye daha sonra açıklanacaktır. 6.Eğer tahmin eden kişi maçta da oynuyorsa ödül alması söz konusu olamaz. 7.Bu yarışmanın tüm hakları saklıdır.sanver ve All İn'ci rakipleri ödülü veya kuralları değiştirmekte özgürdür. (Not:Tutturması Milli Piyango'dan bile zordur.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 bu osl'in oppeningi cok tatlı olmus ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Yaklaşık 3 sezon boyunca oynamadım şu anda yavaş yavaş tekrar oynamaya başlıyorum, şu anda diamonddayım bakalım en kısa sürede eski formumu kazanmaya çalışıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar