SoulCube Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 benim iş başlangıcı saat 8.30 ama ben hergün 9.15 9.20 de falan işte oluyorum. kimse de bişey diyemiyo eheh alternatifim olmaması harika bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Abim gelsin kökten emekli olacam ben karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 7:30 işteyim, life sucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 7.30da mesai mi başlıo? O_o wastyrx said: 1-2 dakika sonra oha nası bu kadar hızlı yaptınız desinler işimiz bu diyelim..( ahanda yabdım ehauheua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 8 de başlıyor avea da mesai, köprü trafiğine kalmamak için 6:40 da alıyor servis, 30 dk. de kahvaltı zamanı, geç yatamıyorum sinirliyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 boşver ilerde nasılsa hiç yatamıcaksın alıştırıyor avea seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 fede said: bana iki stajda da müdür diyolardı bana da hacı diyolardı, pek takma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yapılacak bişey yok.bi sure herkes geç gidebilirde,sürekliye bağladımı tek adamda olsan patron sinirli anına gelirse yakar gemileri :) bende cok gec kalıyorum ama bazen 1 saat falan once gıdıp patronu arıyorum. sabah sabah maymuna donuyor lan bu saatte ne arıyon benı dıye. ara sıra kucuk sürprizler şart ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ha bıde pazar ları nedense 8 de kalkıyorum lan , normalde kalkamam ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 8de başlayıp kaçta bittiği de önemli tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Çıkışları 16:45 ama biz daha yeni yeni o saatte çıkıyoruz, 19,21,02,03...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 git işine ya niye gitmiyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 dreagloth said: Çıkışları 16:45 ama biz daha yeni yeni o saatte çıkıyoruz, 19,21,02,03...... Adam tutup dövdürürüm seni >.< hem 5e çeyrek kala çıkıyor hem de ağlıyor üü erken gidiom die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 19 21 02 03 e odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Keşke bi işim olsa da geç gitmeyi aklımdan geçirebilsem üü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 mal lan bu kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 niye abi gayet iyi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Sensin mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 9 da başlayıp ertesi gün akşam 8 de mesaiyi bitirdiğim oluyor. çok bık bık etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 said: Keşke bi işim olsa da geç gitmeyi aklımdan geçirebilsem üü :( +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 öğleden sonra 5-6 gibi açıyorum dükkanı, istediğim saat kapatıyorum. serbest meslek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 dasaaa said: said: Keşke bi işim olsa da geç gitmeyi aklımdan geçirebilsem üü :( +1 aynen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 napae said: Sensin mal. ben malımda gökalp benden daha mal bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 nomsaR said: 9 da başlayıp ertesi gün akşam 8 de mesaiyi bitirdiğim oluyor. çok bık bık etmeyin. This.. hatta 2 bıçık gün uyumadan çok az duraklayarak çalıştığım oluyor. dreagloth said: 19 21 02 03 e odaklan yörü len 3müş 16.45 dedin bitti gözümde o mesailer afsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar