huun Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Radio Free Zerg http://www.youtube.com/watch?v=JG9yZFwSfR0 uyan çocuğum ve doğuştan gelen hakkın olan zaferi kucakla.
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Laorx said: bunun yenisi geliyo http://screenrant.com/judge-dredd-lena-headey-sandy-95881/
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 aquila said: dasanin dusmani bizim de dusmanimizdir. belki sensin?
Norak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 dasaaanın bu iklimde doğal düşmanı yoktur, o yüzden denizlerimizde rahatça yayılma imkanı bulmuştur.
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 en iyi dasaaanın düşmanı ölü dasaaanın düşmanıdır. cümleyi düzgün kurmaya kasamadım
zeper Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 fede said: en iyi dasaaanın düşmanı ölü dasaaanın düşmanıdır. cümleyi düzgün kurmaya kasamadım dasanın en iyi düşmanı,ölü olanıdır..nasıl?
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bir dasaadan daha çok nefret ettiğim birşey varsa o da iki dasaadır
zeper Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 dasanın düşmanı mı ohooo.....çok. http://4.bp.blogspot.com/-UUdHJsAGmro/TVlAOhROBOI/AAAAAAAAKH0/yV6gyqFVnQE/s1600/sosyal-ag-6207-327.jpg fotoşop ve benzeri araçlar kullanamdığımdan değiştiremedim siz Şöyle okuyun ordaki yazıyı... BİRKAÇ DÜŞMAN EDİNMEDEN 23923 POST KASAMAZSINIZ.....
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Facebooku ilk izlediğimde gaza geldim ve kendi üniversitemin trafiğini çökerttim
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 SeaGle said: naptın yollara çivi mi attın? bangbusla ana bilgisayara bağlanıp trojan attım
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Klapaucius said: Facebooku ilk izlediğimde gaza geldim ve kendi üniversitemin trafiğini çökerttim feysbuku ilk izlediğimde kendi üniversitemde ve hatta tr üniversitelerinde okuyan adamlara -ve kendime- acaip acıdım olm. biz üni ortamı görmemişiz, tecrübe etmemişiz.
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Adamlar tuvalette quicky yaptı hacı daha nolsun ya
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ben kızların çocukları tuvalete atma sahnesinde üzüldüm üniversitelerimiz için.
zeper Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 dasaaa bizim okulun ötk toplantılarında,bazı isteklerimizi dile getirelim o zaman,.. bu okulda yanlış giden bir şeyler var dostum...ve sen ötk başkanı eğer hemen bir şey yapmazsan, senle bir sorunumuz olacak,evet senleeee
moncici Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 dasaaa said: Klapaucius said: Facebooku ilk izlediğimde gaza geldim ve kendi üniversitemin trafiğini çökerttim feysbuku ilk izlediğimde kendi üniversitemde ve hatta tr üniversitelerinde okuyan adamlara -ve kendime- acaip acıdım olm. biz üni ortamı görmemişiz, tecrübe etmemişiz. dasa sen boğaziçinde değil miydin ya hala geç değil çamaşırhaneler iyiymiş diye duydum
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 abi yüksek lisansım, tezim, son dönemim, tezi bitiremiyorum, her an atılabilirim hatta O_O çamaşırhaneye gidip kendimi makineye kapatır ve boğarım lan aslında. iyi fikir bak bu. yok karı kız olayı değil olm. adamların üniversitesi tamamen tecrübe üstüne kurulu. ben üni.deyken arkadaşların elinde sadece kart vardı.. 2000ler sonrasında yıldızda olanlar o tayfayı bilirler. tonozda oturup magic oynayanlar benim en iyi arkadaşın arkadaşlarıydı abi.. davutpaşa'da çimenlere çöküp binbir türlü oyun çevirenler de öyle.. yok işmiş, girişimcilikmiş. anca yl'de gördüm vallahi. onun da büyük kısmı doktora öğrencilerinde. ki adamların sermaye falan toplanmış hani ellerinde. 0'dan girişimcilik değil de bir kaç basamak yukarıdan girişimcilik işte.
zeper Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yanlız cnm,,orası harvard ya...film de bile spoiler şöyle bir diyalog geçiyor; --Mark fikrimizi çaldı diyor ikizlerden biri okul rektörüne o da --o zaman başka bir tane bulun,Harvardlılar böyle yapar çünkü diye cvp veriyor yaa:)
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bizde fikrin vardır 1.yapıcak alt yapın yoktur. maddi sıkıntılar yüzünden kasmazsın. çünkü ailen "okulunu bitir olm!" der 2.yardımcı olacak kimse olmaz. ortak olarak dahi kimse olmaz 3.millet söz verir, iş icraata geçer. herkes arazi olur 4.bi iki adım zorla attırırsın tek başına. arazi olan millet sadece eleştirir "abi sen neden burasını böyle yaptın ki!!" 5.??? 6.EPIC FAIL
zeper Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 dasaaa said: bizde fikrin vardır 1.yapıcak alt yapın yoktur. maddi sıkıntılar yüzünden kasmazsın. çünkü ailen "okulunu bitir olm!" der 2.yardımcı olacak kimse olmaz. ortak olarak dahi kimse olmaz 3.millet söz verir, iş icraata geçer. herkes arazi olur 4.bi iki adım zorla attırırsın tek başına. arazi olan millet sadece eleştirir "abi sen neden burasını böyle yaptın ki!!" 5.??? 6.EPIC FAIL işte dasanın en büyük düşmanı,önündeki engel ailesiymiş,buldum buldum ben buldum:)hehehehe....
Öne çıkan mesajlar