Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk QQ benden gelsin!!11!

Barathrum

Öne çıkan mesajlar

Beyler pvp de healerlar ölmüyor kahrolduk arkadaşlarla.Aynı şekilde defianta 3 healer geldimi biz ölmüyoruz busefer.Fang of xxx i 3 cleric arkadaş aldı Guardian 10 kişi abandı vermediler falan filan.

Dün offical class forumlarını gezdim.Mage-Rogue-Warrior hangisi başka bir classı kesemiyorum diye şikayet etse altına hemen ''Open a Cleric'' yazmışlar.

Yüksek lvllerde pvpdeki cleric durumu nedir?Yine böyleyse kasmadan bırakalım wowdaki immortal healerlar yüzünden rifte kaçtık.Rüyalarıma giriyo artık bu healerlar.Ölen healerın olduğu bir MMO oynayabilmek istiyoruz !!!
Sosyal ağlarda paylaş

mage oynuyorum level 40+ da cleric leri group pvp de Pyro'yla. 1v1 de Warlock la rahat alabiliyosun suana kadar ama grupta Bard/Chloro tarzi support healerlar olunca kasis biraz oda olsun yani sonucta grup setup denilen bi olay var düzgün setupi olanin grup pvp'de iyi olmasi mantikli.
Sosyal ağlarda paylaş

Reyna said:

RRa said:

healer ölmüyor okeyde öldüremiyorda...

Şaka dimi :) Warden ağırlıklı clerik oynuyorum lvl 43 üm .. sadece üzerime hot atarak çok rahat kesiyorum .. Bu arada dps speclerine 1 soul bile harcamadim :) gerisini sen düşün ...

kaç kb yapıyorsun wfda?
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1v1 için yazmadım ama olsun arkadaşlar onada cvp vermiş.bg de gördüğümüz oyunun pvp geleceği açısından hiç hoş değil.bazı arkadaşlarda interrupt kullanın demişler.tabiki kullanıyoruz intterruptları fakat 3 healer olunca ve aoe heal imba olunca tutamıyorsun hepsini.BG takımı kurarsak orda millete laf anlatırızda pug bg ekibindekilerin çoğunda healerı keselim yada ccleyelim mantığı yok.O mapin ortasındaki fangi alıp üstünde tutup hem onun verdiği damage a hemde saldıran guardianlara dayanıyolar heal spamla.VE okadar heal spama rağmen manalar bitmiyor. dün bana bir heal geldi tepemde 3 4 dps varken ölmedim.ama ne yazıkki ben böyle oynamaktan zevk almıyorum :) umarım lvl 50 de işler değişir.rifti cok sevdik böyle bir sebepten bırakmak istemiyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

tabi yasamadan tam olarak durumu anlamak zor, healerlar op diye cok forum okudum, doorudur, benim gordugum ortak hata, genelde millet onden dalan tanklara damage saydirmasi, e adamlar da olmuyo ister istemez, istedigim kadar armor debuf atiyim saglam tankliyabiliyolar, ama toplama grubu organize edicen, arkadaki healerlara filan dalican, tabi o ayri bi mesele. Bunu wow'daki bg'lerde de cok yasadim, druid olarak arkadaki magelere hunterlara vs abanmak en buyuk zevkimdi. Organize ekipler zaten focus dmg ile canini aliyor hizli bi sekilde, tek sansim ranged dps ile speed buf filan alip cok hizli yer degistirerek hayatta kalmak, ancak oyle assasinlerden kurtulmak mumkun oluyor yoksa cikip tepeliyo namussuzlar
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

pardon reyna kb tedavülden kalkmış

demek istediğim şuyduki wfde clericler zor ölür doğrudur lakin adam öldürdüklerinide göremezsiniz o yüzden NOO QQ

hem ona bakıyorsanız eğer bardda zor ölüyor, paladinde zor ölüyor

sen öldüremiyosundur, öküz gibi clericler.
Sosyal ağlarda paylaş

cuce biz clericden cok healer tartşıyoruz ben orada cleric yazdım ama healer clericlerden bahsediyoruz ha bana diyin ki ben healerim senti/warden specim var wfde de 20den aşaya kb çekmiyorum bende derim ki helal olsun ama kb de kıstas değilmiş, zaten bende cleric değilim, siz en iyisimi neyi nasıl biliyorsanız öyle yapın, ben karışmış olmayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Biz warhammer da healer first healer first diyen adamlarla oynadık baya.Kanser ederlerdi bizi. Tabi pvp olaylarına yeni yeni vakıf olan adam healer first der.

Ama aslolan patlayıcı dmgi yapan adamı aşşağıya almaktır.Bunu bi yere yazın.Open world pvp de single target guildlere karşı başarısız olunca hatırlarsınız=)
Healer first kardeşim tabide ilerde open world pvp de özellikle pvp based mmorpg lardan gelen adamlar size healer kestirceklerini sanıyosanız baya baya yanılıyosunuz.Silence yersiniz kb yersiniz o adamlar sizi healera yaklaştırtmaz.Yani o ortamlarda bi akıllı siz deilsiniz.İşte o yüzden ön saflarda light armorlu aoe potansiyeli olan classlara focusslandıgınızda aynı zamanda healerın dengesini bozacağınızdan healera o anda tek bi dps bile gitse o healer casterı heallemekten eli ayağında dolanıp yatar yatmazsada dengesi bozulur.

İşin diğer boyutuda open world pvpde aoe dmg i ortadan kaldırırsanız yatmazsınız.Kendinizide garantiye alırsınız yani.

Şu an bütün noob wf lerde puglara karşı healer first taktiği işe yarar. Healera yaklaşabilirsiniz falan filan etc. Organize deildir adamlar. Ama deneyimli pvp guildlerine karşı hüsran bunun sonucu.

Bsg çay koy diyen adamlara da saygım sonsuz bu arada sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...