titanguard Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Peugeot'ların bazı modelleri az yakar ama peugeot'nun rcz modelini beleş bile verseler binmem.Satar 2.el c180 alırım veya başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Selam, Aracı sadece sürücü ve bazen de +1 yolcu ile şehiriçi ağırlıklı kullanım olarak hedefliyorsan 1.3 elbette mantıklı. O araç ile çevre yolunda sollama yaparken seni üzmesi de zevk kaçırır. Bu tamamen alıcının belirleyeceği kriterlere 'ekonomik' veya 'müsrif' sıfatının takılabileceği bir durum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Suzuki Splash 1.2 tam otomatik Aldım, akıyor gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 fiat punto evo'lar nasıldır? bi de kia'lar neden hiç kullanmamışlar tarafından eziliyor? kullananlar pek memnun araştırdığım kadarıyla. kia rio mesela çok az yakan güçlü bir araç. Az yakmasının kanıtı olarak bir sürü efes pilsen,pınar vb. şirket amblemli arabaları var trafikte =p edik: gerçi otomatik vites kısmını atladım ben sadece az yakma odaklı yazdım bu postu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 en az yakanı suzuki alto bildiğim kadarıyla ama 1.0 motor araba da biraz ufaktı :) puntonun içi falan gayet hoş bir araba. Bordo döşemeydi benim baktığım ama nedir yakıt durumu bilmiyorum. Fiat sevmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Selam, samaella said: ...Fiat sevmiyorum :D +1 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 punto fiyatina gore iyi araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 otomatik degil ama dizel clio symbol kiralamıs babamlar. 3 gundur izmir'de girmedigimiz delik kalmadı depo hala yarıdan fazlası dolu. ilk gun fullden 1mm bile inmedi. hala inanamıyorum boyle bi yakıt tuketimine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Fransızlar küçük motorlarda yakıt tüketimi konusunda cidden çok başarılılar. Gerek Reno gerek Peugeot olsun resmen kokluyor yakıtı. Motora verdikleri özeni birazda arabayı sağlamlaştırmaya verseler çok güzel olacak. Arabaları halen teneke. Bir önceki Astra için bir yorum yapayım. 1.3 90HP Easy Tronikti sanırsam şanzımanı, çok sorunlu bir şanzıman, kafa yedirtir. Yakın arkadaşımda vardı, çıldırtıyordu çocuğu. Biraz bakarsan netten genel yorumlarda şanzımanın kötülüğünden bahsediyorlar hep. Motor ahım şahım değil, şehir içi için gayet yeterli ancak o şanzıman motoru bitiyor resmen. Yeni kasada değiştirdiler zaten şanzımanı, doğru düzgün bişi koydular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 fransızlar kucuk dizel motorlarda iyi olabilirler. benzinlilerde kesinlikle degiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 yeni megane hb cok hosuma gitti benim. bunun benzinlisini alsam basarısız mıdır? bu sene gordugum en guzel model bu yahu, bayıldım resmen alete. ici de cok guzel. http://img03.blogcu.com/images/r/e/n/renaulttr/image_00000416_1_nrutqwnsdak3e_1255010837.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar