Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yakiti koklayan otomatik vites ?

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Aracı sadece sürücü ve bazen de +1 yolcu ile şehiriçi ağırlıklı kullanım olarak hedefliyorsan 1.3 elbette mantıklı. O araç ile çevre yolunda sollama yaparken seni üzmesi de zevk kaçırır. Bu tamamen alıcının belirleyeceği kriterlere 'ekonomik' veya 'müsrif' sıfatının takılabileceği bir durum.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
fiat punto evo'lar nasıldır?

bi de kia'lar neden hiç kullanmamışlar tarafından eziliyor? kullananlar pek memnun araştırdığım kadarıyla.
kia rio mesela çok az yakan güçlü bir araç. Az yakmasının kanıtı olarak bir sürü efes pilsen,pınar vb. şirket amblemli arabaları var trafikte =p

edik: gerçi otomatik vites kısmını atladım ben sadece az yakma odaklı yazdım bu postu
Sosyal ağlarda paylaş

Fransızlar küçük motorlarda yakıt tüketimi konusunda cidden çok başarılılar. Gerek Reno gerek Peugeot olsun resmen kokluyor yakıtı. Motora verdikleri özeni birazda arabayı sağlamlaştırmaya verseler çok güzel olacak. Arabaları halen teneke.

Bir önceki Astra için bir yorum yapayım. 1.3 90HP Easy Tronikti sanırsam şanzımanı, çok sorunlu bir şanzıman, kafa yedirtir. Yakın arkadaşımda vardı, çıldırtıyordu çocuğu. Biraz bakarsan netten genel yorumlarda şanzımanın kötülüğünden bahsediyorlar hep. Motor ahım şahım değil, şehir içi için gayet yeterli ancak o şanzıman motoru bitiyor resmen. Yeni kasada değiştirdiler zaten şanzımanı, doğru düzgün bişi koydular.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...