kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 işte ben o yüzden yarım saattir düşünüyom otomatik olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 neyse selam ile başlayıp, saygılar ile biten bi mesajın ardından gereken cevabı alıcaz hepimiz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Otomatik araba hatun kismisinin kaza riskini %90 azaltiyor. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 abi otomatik araba hatun kısmısının %90 kaza yapma ihtimalini %50ye falan düşürebilir ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Ama risk hala %65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 citroen c4 tiptronik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Abla citroen'den de uzak duruyorum. Zira o da kagit gibi ve pahali parcalara sahip bir diger arac. Yanlis biliyorsam duzeltin plz. Yanlis bilgi vermis olmayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 parçasını hiç bilemiyorum.ama ticari tarafta baya büyümeye başladılar bu ara, parçası pahalı olsa esnaf ilgi göstermezdi öyle diil mi? kağıt gibiliğe bişey diyemiycem, bi sürü insan böyle düşünüyo gerçekten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 citröen fazla iyi değil bence.ama c5 modeli çok şık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 yani citroenin dizel otomatigi yok. 1.6 otomatik var sanirsam o da yakiyo. bi de eski nesil tork konvertorlu otomatik vites kullaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mazda 2'ler Yakıt Tüketimi (Şehiriçi / Şehirdışı) 7,6 lt / 4,9 l diyor ne kadar gerçek yalan bilemem otomatik vites. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 fiat alacaksın pastör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 vw polo 1.6 tdi dsg sehir ici 5.2lt dizel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 kermit said: neyse selam ile başlayıp, saygılar ile biten bi mesajın ardından gereken cevabı alıcaz hepimiz yine. huahuahudas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Selam, Hafta içi aracımı devamlı suretle şehir içi trafikte kullanıyorum; Bostancı- Dudullu arasında. Akşam ve sabah trafiğin içinde oluyorum. Şu anki ortalama tüketimim 5.8 litre. Normalde otobandan Tuzla-Dudullu yaptığımda bu değer 5.5'i geçmezdi. Bu güzergahda da sadece hız sabitleyici ile 110 gibi bir rakamı hedef yapıyorum. Aracım 100HP olan motora sahip. Aracım pek aerodinamik değil :) Bu değer sedan bir kasayla daha da düşecektir. Otomatiğin şehir içinde daha da faydası muhakkak olacaktır. Artık sen düşün bundan sonrasını. FIAT'ın diesel motorları az yakıyor ama bu 'triger değişim' muamması beni huylandırıyor. Sen 30bin km yapsan bu periyot seni 3 yılda bir bulacak ama ben günde min 100km yaptığım için süreçler hızlı geçiyor :P Renault ve Fıat maliyet odaklı kesim için üretim yapıyor, bu aşikâr. Ben 'Koç grubundan araç almam' felsefesi ile hareket ettiğimden bana Ford ve FIAT sonrası Renault kalıyor. Tanıdık ustam da var, servisi de yaygın, çıkması da bol :D 1.5dCi motora da aşinayım, Clio sedan ile 230bin km yapmıştım hiç anahtar vurmadan. Hyundai veya Kia tarzı dieseller de piyasada mevcut ama ben onlara hiç güvenemiyorum. Renault'un yine 2.el değeri oluyor bir nebze olsun. Onlar ise bol bol taksi çıkması olarak bulunabiliyor. Polo 1.6TDI (90HP) DSG opsiyonu varsa ona da bakılabilir. Sonuçta hafif kasa+ortalama bir hacim+DSG birleşince güzel değer yakalanabilir. Fazla küçük motor hacmi ara hızlanmada veya yüklü durumlarda boyunu geçen tüketimlere imza atıyor. Ben 1.6 110HP motor çok arzuluyordum ama Renault 1.5 ile ilerliyor malesef. PSA ve Ford 1.6 diesel motora sahipler. Şimdi bu kervanda VW de var. İlerde sırf bu motor yüzünsen Touran falan seçebilirim : Otomatiklerin ara hızlanmadaki karakterleri çok önemli. Bunu test etmek gerekli. Bu arada şehirler arası yolda sabit 100km hızla 4.7 litre ortalamam var (3 yetişkin+ 1 koltuklu bebe+full dolu grand scenic bagajı). Yalova çıkışı okadar rampa olmasaydı daha da düşerdi :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 +rep bir de para senin imzanda sanki ustte bir satır daha vardi ben mi yanlis hatirliyore aceba ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Selam, Bu nasıl bir dikkattir böyle :P Evet, vardı; baktım imza kitap olma yolunda ilerliyor, sildim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 vw sitesinden polo toparladim bi tane. 50bin lira tuttu. ehe. senin arac neydi para ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 reno scenic 1.5dci onunki 1.5dci de az yakiyo mesela, yeni megane bak cift kavramali $anzumani bu ay piyasaya girdi. megane hatchbackte var. 50 lira tutar o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Söyle bir site var. Hangi arac asagi yukari ne kadar yakiyor ordan bakilabilir. Arama secenekleri de oldukca detayli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 astra dizeller bildiğim kadarıyla az yakıyorlar. aynı şekilde yine aynı sınıftan c4 dizel var , yeni kasasında dizel otomatik şu an için ülkemizde yoktur. yani bir iki seneye o da gelir. aynı yeni astranın bu sene dizel+otomatik çıkaracağı gibi. en mantıklısı bence 2009 dizel otomatik astra almaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Selam, Hâlâ 1.3 90HP mi onlar? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 corsa dte var start and stop en az yakan sanırım bu B segmentinde.ecoflex motor mu öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 fiesta iyi diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 para ; abi eskiler zaten 1.3 90 hp yenilerinde ise 1.3 95 hp eskisinden teyzem kullanmıştı bir kaç aylığına , çok az yakıyor ama uçamıyor kaçamıyor demişti. uçmak kaçmak olmayacaksa mantıklı araba bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar