xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 internet sitemiz de bir model oluşturup. sanal ortamda kıyafetleri giydirmek istiyoruz. örnek olarak veremedim çünkü bulamadım. bunu hangi yollarla yapabiliyoruz ? internetten sizden vs yardım alarak yapılacak iş midir bu iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 abi çok meşhur bir site var bunun yapıldığı. aha şuymuş: http://looklet.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 sanal ortamda model soymak istiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bunun yolu nedir ? nasıl yaparız ederiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 saolun çok işime yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Biraz inceledim o siteyi de giysileri sadece ekliyor ve siliyor öyle özel bir şey yapmıyor gördüğüm kadarıyla, bir çok yolla yapabilirsiniz ^^ Önce temel modeli çekersin sonra tüm kıyafetleri tek tek giydirip aynı perspektiften resimlerini çekmen lazım.Tabi modeli ve arka planlarını transparan yapıp sırf kıyafet kalcak şekilde kırpacaksın, sonra hangisini çizdirirsen üstüne onu giymiş gibi olur.Bi de bazı kurallar olcak tabi mont&ceket tipi şeyi her zaman tshirtlerin üzerine çizdir gibi. Bu resimleri hazırladıktan sonra "çizdirme" ve menü işini nasıl yapacağın da tuttuğun adama kalmış tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Myshkin said: sanal ortamda model soymak istiyorum ben de. ahaha süper olur bu.vardır mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Sanal ortamda soyunurum ama model değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 "sanal için soyunurum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 başka bir şeyler ekleyecek olanınız var mıdır ? bir de buna ne deniyor özel ismi nedir bu olayın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 http://www.barbiegiydirmeoyunlari.gen.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ben galiba her konu açarken düşünmemeliyim galiba bundan sonra. direk garbage yerine saçma sapan yerlere açayım. anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 sana bunun gibi bişiler lazım baba http://www.mvm.com/cs/ augmented dersen bi sürü var http://www.youtube.com/watch?v=rn_iPjGKd0M bi de para verip projeyi yaptırtabilirisniz tabii http://www.freelancer.com/projects/Java-Javascript/Virtual-dressing-room.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 aww büyüledin beni. :) ben biraz bilgi toplayayım da sabah bizimkilere bi anlatayım bakalım olaya. kendimiz yapabilirsek mükemmel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 vaay o iyiymis, ben de bazen boyle fotonu upload etmeli filan bisey dusunuyorum, ama yapabilitem olmadigi icin oyle kaliyo, zaten yapilmisi da kesin vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 virtual model dressing virtual dressing room diye aratınca bişiler daha çıkıyor. ama clik clik clik kurulabilecek bişi bulamadım ilk bakışta.. poser vs gibi 3d mannequin üzerine giydirme yapıcak bişiler daha kolay olabilir belki. emin değilim açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yani zaten bizim sadece ihtiyacımız olan ablamıza üst ceketleri giydirebilmek. bunun için benden ne istenecek onu merak ediyorum. en azından ilk çalışma için. daha sonrasın da müşterinin sitede markanın önünde zaman harcaması için böyle değişik eğlenceli aktiviteler yapılabilir. gözlük pantolon ayakkabı değişiklikleri için. tabii bize 1 amca 1 yenge modeli lazım olacak haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ve ayrıca augmented dediğin olayın yapmak için başlangıç nasıl olacak ? nereden bulabileceğiz kaynak olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar