Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Fistan said: öneriyle dövme yaptıranı da bambaşkaBakarsın mükemmel bir şey koyar biri, çok hoşuma gider, bana uyan bir şeydir ve yaptırırım. Olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 KAPLAN YAPTIR adsfsgrh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 _ILuVaTaR_ said: petunia yaptır http://pnp.norecess.org/pictures/petunia.jpg pete & pete abi, budur. müziği salla bunu yaptır. eline harp gitar falan çizdir bi tane illa müzikli bişeyler de olsun diyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 yin yang'den sasma, ilerde de kullanirsin, evladiyelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Onu da önerdi dövmeci. Sordum herife sen nerede yapmayı öğrendin bunu diye. Almanyada sokaklarda öğrenmiş. Ne kadar garip, nasıl öğreniyorlar acaba sokaklarda. Sokaklarda yeni öğrenen adamın altına yatan ve dövme yapmasını bekleyen ilk müşterilerinin zihniyeti nasıldı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 belki de sen ilk müşterisisin nerden bileceksin ? ayrıca ilkleri eşe dosta bedava yaparak başlıyolar genelde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Yok be, herifin mekanda bir sürü çizim falan var; o mekanda yapılmış. Herifin tipi de müsait hani. Ve bir kaç çizim yaptı boş kağıda, fena değil; çizgileri geliştirmesi lazım -kursta öğretiyolardı bize ilk bunu-. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 kızın biri geldi geçenlerde masamızda otururken bakın beleşe dövme yaptırdım dedi, bi gösterdi.. kelebek dedi ama ondan başka her şeye benziyodu oauhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Kız seni arzulamış belli ki, dövmesini gösterdiğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=z4OnhnvczTk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 hani yanlış anlama ama sen de böyle biri beğenir mi acaba diye masa masa dolaşmayasın diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Yok abi, etkilemek bende 2. planda. Önceliğim izlerim kaybolması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Leadman said: napae said: Git dövmeciyle konuş, istediğini anlat. Beraber çizersiniz zaten.Konuştum, anlattım. Adam tutturmuş bir kaç belli şeyleri, hep onları öneriyor. Kupa, kuru kafa, son anahtarı, güneş, yıldız. hmm ömrünün sonuna kadar taşıyıp pişman olmucağın konu müzik. hmm son so s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Burası garbage değil. Harf hatası olduğunu idrak edemiyor musun yani? Hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Dövme önerilcek birşey değil,ömür boyu vücudunda taşıcaksın,gerçekten seni anlatabilen yada sıkılmıcağını düşündüğün birşeyi kafanda bir karar ver sonra git çizdir stüdyoya,özel çizim yapmıyorsa resim kurslarına falan danışabilirsin. Buda konudışı versiyonu,eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Temayı belirtip, öneri istenmesi niye bu kadar battı anlamadım ama sağol ayar için. Bir hoş oldum şu an, ayar sarhoşuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Dikiş faça gibi şeylerın ustune dövme baya kötü duruyor. Kapatmayı dusunuyorsun ama kapanmıyor hatta açık kalıyor o bölgeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Dövmeci fotoğraflarla gösterdi, hiçbir şey kalmamış gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Valla 2 3 kişide gördüm baya berbattı yani. Tabi sen bılırsın belkı senın dovmecının marıfetıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Benim dövmeci bomba. http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/174823_32052703748_171641_n.jpg http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/174272_1176062524_3074578_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/58991_433089448092_644298092_5378611_2810441_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 kafa atarak başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 İyi bir örnek değil tabide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ASLAN YAPTIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Fikrini söyleyenlere ayar cekmekte süpermis. Birakin kendi bulsun bisiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar