Leila Kanz Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 tamam ben sizlere ozelden ulasirim :)
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Niyeki o char 30bil kadar ettiğini düşünürsek en az 86 GTC eder bunları 2li pack olarak sattığını düşünsek 1300TL civarı bir tutar olur normalde kimse bir chara keş o parayı vermez Deniz :) Char kaç para eder onuda hesaplamak lazım tabiki ben varsayımla 30bil dedim :)
Leila Kanz Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hahah abi yazdigimi editlemistim :D
Leila Kanz Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 DareJedi said: normalde kimse bir chara keş o parayı vermez Deniz :) evet abi farkettim malesef :( neyse bu hafta ici ugrasicam artik forum morum satmaya calisicam iki charida sonrada plex isine giricez. Cok saolun yardimlariniz icin :p Dert sana mesaj atarim hallettigimde satis isini
megetege Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Direk iski satabilceğin sitelerde varmış sanırım. Bide onu araştır istersen, daha iyidir belkide getirisi.
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 "Leila Kanz" said: Dert sana mesaj atarim hallettigimde satis isini abi elini çabuk tutarsan sevinirim. hesaplara başkasından ISK alıp plex alırsam kusura bakma aldım derim sana baştan söyleyim.
Moss Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Allah gozunu doyursun sanki paraya ihtiyacin var :D
Leila Kanz Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bana mi diyon yegenim? :D
Leila Kanz Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 wallette cok bisey yok be abi ama sana bi guzellik yaparim gitmeden ;) archon ucabiliomusun ? heheh
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Titan haric tum irklarin tum gemilerini ucabilirim ben :) Gerci devrim abi ile gecmisiniz hada eski... O kullanamiyorsa diye dipnot duseyim dedim :P
Moss Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Baak akbaba gibi geldi hemen :D Archon ucuramasamda skill book a bakar :D
Öne çıkan mesajlar