Leila Kanz Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 tamam ben sizlere ozelden ulasirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Niyeki o char 30bil kadar ettiğini düşünürsek en az 86 GTC eder bunları 2li pack olarak sattığını düşünsek 1300TL civarı bir tutar olur normalde kimse bir chara keş o parayı vermez Deniz :) Char kaç para eder onuda hesaplamak lazım tabiki ben varsayımla 30bil dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 senin için 40 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hahah abi yazdigimi editlemistim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 DareJedi said: normalde kimse bir chara keş o parayı vermez Deniz :) evet abi farkettim malesef :( neyse bu hafta ici ugrasicam artik forum morum satmaya calisicam iki charida sonrada plex isine giricez. Cok saolun yardimlariniz icin :p Dert sana mesaj atarim hallettigimde satis isini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Direk iski satabilceğin sitelerde varmış sanırım. Bide onu araştır istersen, daha iyidir belkide getirisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 "Leila Kanz" said: Dert sana mesaj atarim hallettigimde satis isini abi elini çabuk tutarsan sevinirim. hesaplara başkasından ISK alıp plex alırsam kusura bakma aldım derim sana baştan söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ok sorun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Allah gozunu doyursun sanki paraya ihtiyacin var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bana mi diyon yegenim? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Wallet i verirsen satarim o chari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 wallette cok bisey yok be abi ama sana bi guzellik yaparim gitmeden ;) archon ucabiliomusun ? heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 archon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Titan haric tum irklarin tum gemilerini ucabilirim ben :) Gerci devrim abi ile gecmisiniz hada eski... O kullanamiyorsa diye dipnot duseyim dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Baak akbaba gibi geldi hemen :D Archon ucuramasamda skill book a bakar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar