kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ulan altı üstü her bölüm ilk açılıdğınaki geleneği yapalım dedik wowcular olarak bi kutu çikolata yaoptırıp geliyoruz hayırlı olsuna diye topic açtık be yapılırmı benim gibi adama
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 o mesajdan banlanılmaz da oyuna kötü dediğin için banlanabilirsin. iyi olmuş. aldım çünkü ben oyunu ki ben oyuna almam beni bilirsini
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Kötü oyunlarına karşı gelerek başka kötü bi oyun fanboyluğu yaptığı için mi banlandı ki anlamadım.
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 fede said: o mesajdan banlanılmaz da oyuna kötü dediğin için banlanabilirsin. iyi olmuş. aldım çünkü ben oyunu ki ben oyuna almam beni bilirsini aptalsın oyunu sil paranı iade edicem ben 2 ay sonra pişman olucan çünki
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 koca adamlar oldunuz hala oyun tartışıyonuz kalp kırıyonuz hiç yakışmıyo cıkcıckıkcıkcık
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 10 harflileri hangi topicte summon ettiniz ? Beetlejuice Beetlejuice Beetlejuice gibi bişimi dediniz 10 harfli ?
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 niye pişman olayım olm. ben hardcore oynamıyorum ki oyunu. atmosfere göre oynuyorum. wow oynarken hissettiği o mario oynarmış gibi gelme hissi gelmiyo riftte o bile yeter
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 yav said: koca adamlar oldunuz hala oyun tartışıyonuz kalp kırıyonuz hiç yakışmıyo cıkcıckıkcıkcık oyunlarına kötü dedim diye kalpleri kırılıyosa ergenleşsinlre ne diyim başka sdkhgasd
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 fede said: niye pişman olayım olm. ben hardcore oynamıyorum ki oyunu. atmosfere göre oynuyorum. wow oynarken hissettiği o mario oynarmış gibi gelme hissi gelmiyo riftte o bile yeter senin bilgisayarın yetersiz olduğundan grafiklerini kıstıysan ondan olabilir salak fatih. mario grafikleri dedi
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 grafikleri mi demişim olm ben orda. tamam trollüyosun, hatta beni trollüyosun da bari düzgün trolle de zevk alalım
huun Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 aga konu oyun değil ki; konu kermit ve rekorları. bu rekorlara neden ihtiyaç duyuyor? neyin peşinde bu adam?
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ban sebebi modun abartması. 20 gün önce kötü oyuna kötü dedik sonra bırak ne halleri varsa görsün dedik. bu gün bi geleneği yerine getirelim diye topic açtık hayırlı olsuna gelecektik, sagıdeğer mod abimiz işi abarttı o kadar. uzatma abi ya tamam öf sonra halısahada ceremesini ben çekiyom asdkhgasd
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 huun said: aga konu oyun değil ki; konu kermit ve rekorları. bu rekorlara neden ihtiyaç duyuyor? neyin peşinde bu adam? beni anam rekor için doğurmuş
huun Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 kermit said: sonra halısahada ceremesini ben çekiyom asdkhgasd ne demek istiyorsun? dostça bir maça yakışmayacak sertlikte müdahalelere maruz kaldığını mı ima ediyorsun?
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 müdahele diyerek yumaşatmayalım, gayet vurucam
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 dreagloth said: müdahele diyerek yumaşatmayalım, gayet vurucam bu hafta gelmemki zaten iyi değilimde böyle yaparsan hiç gelmem yani
Öne çıkan mesajlar