prozzak Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Herkese Selam, Aramızdaki insanlardan korkar oldum. Adam Patiye gelsin dediniz, 2. günde adamın blog kapandı. Yazık oldu blog una... Onur Koray Blogspot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Ben baya baya görüyorum abi bloğu sende bi sorun olmasın? Ya da tekrar açılmış falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 wastyrx said: Ben baya baya görüyorum abi bloğu sende bi sorun olmasın? Ya da tekrar açılmış falan? Proxy ayarların var mı? Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir. Yazısı mevcut bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 burasi, hala telekom dnslerini kullanan insanlarin ulkesi.. burasi Turkiye.. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Esh said: burasi, hala telekom dnslerini kullanan insanlarin ulkesi.. burasi Turkiye.. =P Kapalı dmi site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 değil tabii ki, devlet blog erişimlerini engelledi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Toptan kapasınlar bence Interneti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Selam, Yaşasın google DNS :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Selam, Yaşasın Londra :p dns neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar