Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Devleti ne ilgilendiriyor benim yatak odam ben onu anlamış değilim. Benim evli veya bekar olmam mesela neden devleti geriyor ? Abso demişsin ki o kişinin abisi , babası --> Pardon ama o kişi kendi rızası ile birşeyler yaptıkdan sonra , öhöm kusura bakmada onlara ne ? Haa bu namustur namus davasıdır kan çıkar mantığı varsa zaten , o zaman çok ayrı kutuplardayız demektir. İki tarafın rızası ile olan bir konuda özellikle. Uzun lafın kısası devletin işi gücü kalmadı tek girmediği yer olan yatak odamızada girmeye karar verdi.[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Absolut, 02 Eylül 2004 10:52 tarihinde demiş ki: Oturup ne diyeceksin? Af mı edeceksin? O sana kalıyor. Affedebilirsin, bitiredebilirsin.Senle karın arasında geçen bir olay. Hapis cezası vermek ilkelliktir.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Evlilik her fırsatta birbirini aldatmak değildir Alexi. Oturur problemi çözmeye çalışırsın. Bu ne rezillik çay soğuk dur ben aldatayım diyemezsin evlilikte.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 E affedeceksin o zaman?[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Benim babası diye belirttiğim kısım senin aldatılan eşinin babası. Yani Türkiyedeki namus cinayetlerinin büyük kısmını kaplayan kişiler. Alexi kendinin de belirttiği gibi aile kavramın benimkinden farklı. Anne ve baba olguların benimki ile farklı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Neyi af edicem? Kız arkadaşın seni aldatınca af eder misin? Eşin seni aldatınca af eder misin? Sebeb ne olursa olsun ALDATMAK af edilemez. Benim için bu bekarken de böyledi şimdi de böyle. Madem aldatacaktın neden benimle berabersin, beraberdin demez mi insan.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Absolut, 02 Eylül 2004 10:56 tarihinde demiş ki: Evlilik her fırsatta birbirini aldatmak değildir Alexi. Oturur problemi çözmeye çalışırsın. Bu ne rezillik çay soğuk dur ben aldatayım diyemezsin evlilikte. said: Absolut, 02 Eylül 2004 10:52 tarihinde demiş ki: Oturup ne diyeceksin? Af mı edeceksin? E, işte? Affeceksin diyorum ya? Ya bitireceksin ya affedeceksin? Bu kadar affedilmez bir davranışsa senin için, bitirirsin. Aldatmak her zaman duygusal olmaz. Insanlar tek eşli değildir. Karın seni hala sevebilir ve aldatabilir, mantıksız olabilir ama evet yapabilir.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Absolut, 02 Eylül 2004 11:01 tarihinde demiş ki: Madem aldatacaktın neden benimle berabersin, beraberdin demez mi insan. Oy işte süper? Sen tutup buna neden hapis cezası veriyorsun? Birincisi hayatındaki uygun hayat arkadaşı idealin şu anki karınla özdeşiyorsa böyle birşey yapmaz demektir. Tutup yaparsa, hata sendedir çünkü sen yanlış kişiyi bulmuşsun demektir. Affetmek erdemdir.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Pardon ben konuyu kaçırdım galiba, konumuz kimin kimi hangi şart altında affedip affedemeyeceğimiydi yoksa devletin yatak odamıza karışmak konusunda istekli olmasımıydı?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Bana seni seviyorum demiş biri bunu yapıyorsa af etmem. Ben yaptıysam da af etmesini beklemem. Madem aldatacak neden benimle beraber? Ayrılsın benden ne bok yerse yesin. Yani bu karaktersizliği yapmış birini af etmek ne demek? Yarın gene yapıp ay pardoooon demeyeceğini ne biliyorsun?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Yani demek istediğim. Birinin karısı tutup başkasıyla yatarsa, bu aldatmaktır belki evet.Ama hala kocasını seviyor olabilir. Tutup başkasıyla sürekli olarak görüşüyor, ediyor işte hede hödö yapıyorsa. Bu affedilemez işte. Bunda haklısın. Ama bunada hapis cezası verilemez ki?[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Fedo ben de diyorumki eğer 2 kişi evlenme kararı aldı ve devlet nezdinde evlendi ise sözlerine sadık kalıp kalmamaları devleti ilgilndirmeli. Öbür türlü imam nikahı yapsınlar veya hiçbirşey yapmayıp beraber yaşasınlar, evlenmesinler. Evleniyorsan ilişkine devleti zaten karıştırdın, daha sonra neden karışıyorsun diyemezsin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru [Bu mesaj Absolut tarafından 02 Eylül 2004 11:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ben çıkıyorum. Doğum günü hediyesi almam lazım. Son sözüm ; Senin ilişkin devleti enterese etmez, edemez. Aldatmak evliliğin bir parçası değildir. Buna da karışamaz. Ayrıca zina suç olursa evli olmadığın kişiyle ilişki yaşamak suç oluyor ki saçma olan bu. Karının seni aldatması tabii ki de kötü birşey. Ancak bu devletin değil sizin ilgilenmeniz gereken bir durum.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Evlenmenin yasal anlamı kimi hukuksal süreçlerde (miras gibi) neyin ne olduğunun ayırt edilmesidir. Onun dışında aynı evde yaşamak ile evli olup aynı evde yaşamak arasında devlet anlamında bir fark olmamalıdır. Benim gece eve dönüp dönmediğim, geceyi kiminle geçirdiğim devleti bağlamaz. Ancak çocuğumun adından, onun hakkında karaları kimin verebileceğine kadar bir çok tartışmaya yol açabilecek süreçte yasal anlamda sorunları gidermek için evlilik gibi bir kurumda imza atılır, aldattığı zaman aldatanın cezalandırılması için değil.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Benim zina olarak gördüğüm şeyin evli eşini aldatmak oldugunu elirttim. Yazılarım da buna göre. Eğer devlet karışamaz diyorsan devlet önünde evlenme. Ama seni evlendiren devlet ise karışabilir. Birde madalyonun öteki yüzü var tabiki ve bu yasanın esas sebebi. Ezik durumdaki eşlerin maganda kocalarına karşı iki silahından biri bu yasa ve diğeri de kızgın yağ dolu tava.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Şimdi, bu tutuklama mevzuları re'sen mi olacak, yoksa şikayet üzerine mi? Eğer re'sen ise TCK'nın en kötü yanlarından birisi karşımıza çıkacak. Tamamiyle şahsi bir suçun cezasını - ailenin parçalanması vs. ile - bir aile çekecek. Hele ki Anadolu'da zaten insanların madi durumu iyi değil, kocasını hapse atsan birinin, nasıl geçinecek? Eğer zinanın önüne geçilmek isteniyorsa önlem alınmalı (eğitim vs.), cezayla tehditle sınırlı kalırsa yine de pek etkili olmaz.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Eğitimli insan aldatmaz diye birşey mi var?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Absolut, 02 Eylül 2004 11:16 tarihinde demiş ki: Benim zina olarak gördüğüm şeyin evli eşini aldatmak oldugunu elirttim. Yazılarım da buna göre. Eğer devlet karışamaz diyorsan devlet önünde evlenme. Ama seni evlendiren devlet ise karışabilir. Abso, senin çocuğun var. Birde şöyle düşün. Sen veya karın aldatıcaksınız birbirinizi. Sen veya karın hapse gireceksiniz. Çocuk? Çocuk babasız yada annesiz büyüyecek? Bu kötü birşey. Kendimden biliyorum.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ben de diyorumki eşimi aldatacaksam EVLENMEM. Eğer o aldatırsa da cezasını çeker. Orospu bir annedense hapisteki bir kadın veya mezardaki olur çocuk için.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Absolut, 02 Eylül 2004 11:08 tarihinde demiş ki: Evleniyorsan ilişkine devleti zaten karıştırdın, daha sonra neden karışıyorsun diyemezsin. Abso ben devleti 2 kişilik olan ilişkime karıştırıyorsam bunu beni karıma veya karımı bana karşı korusun diye yapmıyorum; veraset haklarının sağlanması ve bu birlikteliğin sonucunda doğacak çocuk / çocuklarla ilgili yasal düzenlemeler için yapıyorum. Devleti ilgilendiren kısmı budur, bu kadar. Bunun dışında evliliğin tabii ki toplumsal boyutu da var, özel boyutu da. Bunlar devleti ilgilendirmez, ilgilendirmemeli.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Absolut, 02 Eylül 2004 11:20 tarihinde demiş ki: Eğitimli insan aldatmaz diye birşey mi var? Birşeylerin bilincine vardıysa aldatmaz gibi geldi :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Bence de ilgilendirmesi lazım. Aile yapısının sağlamlığı milletin birliği demektir bana göre. Ailede ahlaksızlık başlarsa bu topluma yansır ve o toplum, ülke, kültür yok olur. DEvlet bana göre bunu korumalıdır. Ama dediğim gibi bunlar benim fikrim yanlışda olabilirim haklı da. Sonuçta aldatılma fikrine herkesin bakışı farklıdır. Ben en ağır suçlardan biri olarak görüyorum aldatmayı o yüzdende ceza istiyorum. Çünkü sizi aldatan kişi eşiniz yani hayatınızda daha yakın kimse yok. Ve o bunu yapıyorsa cezasını da çekmeli bence. Gene belirtiyorum şahsıma göre yazıyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 abso o noktada sorun birey in mi devlet icin, devletin mi birey icin oldugu sorusuna kadar iniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Iyi de sana ettiği ihanetin en büyük cezası senden mahrum kalması olabilir. Duygusal birşey bu sonuçta. Zaten eğer taraflardan biri diğerini aldatıyorsa suçu tek tarafta aramak yapılabilecek en büyük hatadır bence, iki kişinin yaşadığı bir ilişkide tek kişi tüm suçu üstlenemez.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Abso Cezası hapis mi olmalı yani ? Ayrılmak yeterli değil mi ? Benden öncesi zaten beni hiç ilgilendirmez. Benle beraberken aldatırsa o zaman zaten direk durum benden sonrasına döner ve gene beni ilgilendirmez konuma geçer benim için. Eee Devlete ne :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar