horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 o zaman mahkemeye başvurup soyisim değiştirebilir kadın tek mesele buysa. karışmasın istiyosan karıştırmıycaksın. bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek. ispanyol yasaları beni bağlamaz diyosan ispanyada yaşamıycaksın ispanyayla iş yapmıycaksın mesela. sana ne diyemiyosun. olmaz yani.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bence yasa taslağı tamamen ortaya çıkmadan konuşmak yanlış, eğer ortada gerçekten tam anlamıyla ZİNA'ya karşı yapılan bir yasa varsa yanlış bu iş vicdan işidir ama sadece ailelere ve aile bütünlüğünü korumya yönelik caydırıcı bir yasa olma ihtimali daha yüksek gibi geliyor. Ayrıca öyle bir ihbarla bu konuda birini suçlayabileceğini sanmıyorum aileleri ilgilendiren bir durumda ancak mahkemede halledilebilecek bir durum. Ama yasa diyorsa evlenmeden biriyle ilişkiye girmek yasaktır bu yasa zaten çıkmaz. enfazla gündemi karıştırır[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 evlilik daha çok boşanırken işe yarıoyo zaten aradaki kısma pek bi etkisi yok sadece evlendiğin kişiye devlet garantisi veriosun[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 zaten her boka boyun egit "he" dedigimiz için bu ülke bu halde[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Devlet kendi ülkesinin bütünlüğünü korumaktan sorumludur ve beğensenizde beğenmesenizde aileler bir ülkeyi oluşturan önemli bütünlerdir ve devletin izni altında oluşturulur devlet bu bütünlüğü koruma hakkına sahiptir beğenmiyorsanız evlenmezsiniz.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 horace karıştırmayacaksın diye bir şey yok herhalde ki ben evlenirken ilerde bu kadını aldatabilirim bari resmi yapmıyım diye düşünmeyeceğim belki o gece kavga ettik çok sinirim bozuktu içmeye bir bara gittim bir kadınla tanıştım gece de birlikte olduk belki kavgayı çıkaran karımdı belki tamamen haklıydım şimdi kim suçlu sen ne hakla bana suçlusun diyebilirsin ki... devlet kim ki bana sen suçlusun diyebilir daha doğrusu sen değil. Ayrıca belki nüfus cüzdanımda evli yazmasını istiyorum belki adam gibi bir evlilik istiyorum anlık tutkuları tamamen gözden çıkarıyorsuın evlilik olayını dümdüz basit bir çizgi olarak görüyorsun ama uyan yani hiç bir şey basit dümdüz bir çizgi değil bir sürü olay var.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Nukem_Verite, 01 Eylül 2004 20:44 tarihinde demiş ki: Tecavüz etmediği sürece 18 yaşını geçmiş 2 insanın kendi arzusuyla birlikte olmasını suç kılmak resmen özgürlüğü kısıtlamak yobazlık ahmaklıktır olay bu.[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bu zihniyete kafam girsin[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 duygu gibi şeyler sadece hafifletici sebep sayılır abicim. biliyosun bunları hep sen ya. taammüden var öbür türlüsü var. isteyerek istemeyerek, gaza gelip, tehdit edilip... vs. hep farklı kategoriler.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Abicim ayrıca karımı aldattıysam ve ona dokunduysa da boşanırız nafakasını öderim onların hepsine tamam yani ama benim bileceğim iş yani kime ne... Nukem'ın dediği gibi 18'ini doldurmuş iki kişinin kafasına esti mi birlikte olmasını engelleyen bir yasa resmen ve resmen apaçık özgürlüğünün elinden alınmasıdır![signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bence bu yasa evli çiftler arasında sadece bir tarafın şikayet etmesiyle, delil ile mahkemeye başvurması durumunda müdahale edilen bir durum haline gelmeli böylece çiftler arasındada halledilebirli bir durum ama taraflardan biri gayette hakkına taciz edildiği için dava açabilmeli ve boşanma veya nafaka ötesinde bazı istemlerde bulunabilmeli[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Antimodes52, 01 Eylül 2004 20:48 tarihinde demiş ki: Bilmem farkında mısın ama bazı şeyler vardır bunlar suçtur, suçlu vardır, suç vardır, bir de insan duyguları vardır, evlilik vardır, bu kadar basitçe bu adam zina yaptı suçludur diye siyah beyaz bakamazsınız domuz eti yedik diye veya sokağa çöp attık diye hapise tıksınlar bizi. zina ile adam öldürmeyi bir tutuyorsak, seri katil olmakla yerlere çöp atmak aynı şey.[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Antimodes'un dediğini biraz daha büyütüyorum.. horaca bunu cevaplarsan sevinirim.. Karım birine aşık olmuş. Cinsel ilişkiye girmiyor. Çok derin bir aşk yaşıyor.. Bende bunu anlayınca sinirim bozuluyor. Bri bara gidiyorum.. Bi kadınla tanışıyorum.. Sadece cinsellik amaçlı ilişkye giriyorum.. Hadi bakalım kim suçlu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 kesinlikle. kadın boşanmak da istemeyebilir hem. sadece eşşek kocasına ceza vermek istiyo belki. hunovz. lakin dava açıp sonra affederse de para cezası olması lazım güzel bi miktarda. mahkemeyi meşgul etme babında.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Herkes kendi dünyasında yaşıyor etrafında dönen bir tutam toprağın bütün dünya olduğunu sanıyor[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nedanko sen suçlusun.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 millet ayda top oynuo biz hala zinaydi seyimdi gibi yasalarla ugrasioz su hükümetten cacik olmaz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bu yasadan kötü yararlananlarda olur ama. hiç olmadık bişeyi olmuş gibi gösterir kadın kocasından para emer. ispat olayındayı mben hala nasıl anlıycaklar. tek kişinin şahitligiyle olmaz çünki[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: horacegoesskiing, 01 Eylül 2004 21:16 tarihinde demiş ki: nedanko sen suçlusun. .. Hah. O zaman benim açımdan tartışmanın anlamı yok.. Evlilik sadece eti ete değdirmek değildir[signature][hline] [Bu mesaj nedanko tarafından 01 Eylül 2004 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 değildir tabi. senin bakış açına bağlı. evliliğin içini evli insanlar doldurur. o durumdan rahatsız olduysan boşanıcaksın.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 E aynı şekilde. Karımda o durumdan rahatsızdsa benden boşanır..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 öyle polislik iş değil taraflardan birinin mahkemye başvurmasıyla başlamalı ancak yasal işlemler yasa böyle olmalı bir taslak oluşturmayı düşünyorlarsa bile[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ya horace belli ki konu hakkında yeterli bilgin yok. Boşanmak dediğin öyle o kadar basit bir olay değil. Taraflardan biri istemezse boşanma davaları ayllar yıllar alabiliyor farkında değilsin. Ayrıca her şeyin ötesinde tekrar diyorum devleti ZERRE ilgilendiremez, eğer etiksel ve ahlaki kurallara dayalı bir düzen kuracaksak kur'an-ı kerim'e göre yapalım her şeyi ne farkı var be?!? Mühim olan ahlak kurallarını bir kenara adam gibi ayırıp, suç olan şeyi bilmek, somut şeylerden yargılamak insanları, hissettikleri için değil...[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VegabondE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ben konuyu hala annamadım biri başka diyo birri başka şimdi biz sevgilimizle cinsel ilişkiye girsek suç mu oluyo yoksa evlilikte aldatma olayı mı herkes başka bişi diyo annamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 en iyisi bir kaç gün daha beklemek[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar