Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zina yeniden suc oluyor

onlyreal

Öne çıkan mesajlar

said:
Absolut, 02 Eylül 2004 13:59 tarihinde demiş ki:
Devlet tabiki seni izlemeyecek ama sen aldatmayı kanıtlayabilirsen ve şikayetçi olursan eşin ceza alacak ve ayrılman çok hızlı olacak.

Ya hayır, o değil nokta, kaçırıyorsun absolutcüğüm =) demek istediğim, vergi mi kaçırmışım, dükkan mı soymuşum ben ne yapmışım, reşit bir insanla cinsel ilişkiye girmişim, karımı, yani bir kağıt üstünde birlikte olduğumuzun belirtildiği insanı aldatmışım, ya tamam da, devlete ne yani? Sa-na-ne... Aldatılan kişinin ayrılması lazım, ona göre de nafaka alır iyi güzel, ama devlet niye giriyor araya kardeşim onu niye ilgilendiriyor yani bu benim ÖZEL HAYATIM, ÖZEL HAYAT ÖZEL HAYAT ÖZEL HAYAT bir kaç kez daha mı yazsam ya, insan haklarım var ya bütün dünya bu haklar için savaşmış yıllar boyunca böylece elinizden gitmesine mi izin veriyorsunuz yapmayın ya. Benim hayatım, para çalarsam tutukla, vergi kaçırırsam tutukla, adam öldürürsem tutukla ama tutup kimi şeyettiğimin çetelesini tutmaya hakkın yok derim.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Arkadaşımla telefonda:
-Naber abi?
-İyiyim saol sen?
-Ben de iyiyim... naber?
Sosyal ağlarda paylaş

Bak ben de idama karşıyım. Ancak bir kişiyi öldürürsün hadi iki bilemedin üç. Bunlara müebbet hapis verilebilir . Ama gidip te onlarca yüzlerce binlerce masum insanın ölümünden sorumlu olursan sen bu dünyaya en ufak fayda vermiyor aksine zararının haddi hesabı yoktur demek..
Senin düz mantığınla hareket edersek şöyle bir çıkarım yapabiliriz..
Ya ne olcek kardeşim virüsmüş mikropmuş onların da yaşamaya hakkı yok mu? Ben içmiyom ilaç milaç?<---- Bu lafı dersen şaşırmam.[signature][hline]Allah kahr bela..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 02 Eylül 2004 14:04 tarihinde demiş ki:
peki o adamın yaşama hakkını gaspeden devletin yaşama hakkı var mıdır? Devletten çok devletçilik denir buna. En sonunda faşist olur çıkarız...

Ayrıca Kalhie sana vereceğim cevabi antimodes vermiş....

Ceza hukukuna göre adamın suçu neyi gerektiriyorsa cezası o olur. Eğer cezası yaşama hakkını elinden almak ise vardır bu hakkı alamaya. Eğer o kişi keyfinden başkasının yalamını aldıysa bence ölümü çoktan hak eder. Konumuz dağıldı gene.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

Afedersin Absolut, ancak bu kesimin KARA CAHİL olduğu ortada, kimse bunu inkar edemez, öyle bir sistem oturmuş ki resmen çürük temelinde çürük. Herkes biliyor bunu. Yolladıkları pamuk zımbırtı tarım hede hödösü için de minnettarım ancak onlara kendimi borçlu hissetmiyorum, çünkü onlar AHANDA İSTANBULLU ANTİMODES BEKLER TARIM YAPALIM diye tarım yapmıyorlar kendi yaşamları için yapıyorlar. Ayrıca ben demiyorum ki cahil kesim ölsün gitsin orda... Diyorum ki zina suç olmaz, daha iyi bir eğitim verilir böyle boş yasalarla bilmemnelerle uğraşılacağına, yani yasa doğru şekilde oturtulur, bunun üstüne çürük sistem düzeltilmeye çalışılır, çürük sisteme çürük yasa getirmek herkesin yapabileceği çok kolay bir şey.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Arkadaşımla telefonda:
-Naber abi?
-İyiyim saol sen?
-Ben de iyiyim... naber?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kalhiae, 02 Eylül 2004 14:08 tarihinde demiş ki:
Bak ben de idama karşıyım. Ancak bir kişiyi öldürürsün hadi iki bilemedin üç. Bunlara müebbet hapis verilebilir . Ama gidip te onlarca yüzlerce binlerce masum insanın ölümünden sorumlu olursan sen bu dünyaya en ufak fayda vermiyor aksine zararının haddi hesabı yoktur demek..
Ya ne olcek kardeşim virüsmüş mikropmuş onların da yaşamaya hakkı yok mu? Ben içmiyom ilaç milaç?<---- Bu lafı dersen şaşırmam.

Şimdi iyice saçmalıyorsun işte... Bir insanı bir virüs mikrop değerinde göremezsin. O adam bunları yapıyorsa yetiştirilme tarzında bazı sorunlar vardır, yaşadığı bir sürü olay vardır, kimse durup dururken hadi adam keseyim demez. Hep kolaya kaçış var sizde... O adamları sallandırırsak suç işleyemeyecekler ama ne pahasına? Birbirimizi katletme hakkına cidden sahip miyiz? Önemli olan o insana bıkmadan yılmadan bir şeyler öğretmeye çalışmak, suçtan yıldırmaya çalışmak, en kötü durumda suç işleyememesi için bir yere kapatmak ama yine de öldürmemelisin.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Arkadaşımla telefonda:
-Naber abi?
-İyiyim saol sen?
-Ben de iyiyim... naber?
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında en güzeli devleti hiç yormamak. Eşi tarafından aldatılan insnalara öldürme hakkı verilmesini talep ediyorum. Yaşasın bireysel silahlanma, yaşasın bireysel adalet, yaşasın intikam...

Göze göz
dişe diş
Kana kan
İntikammm intikammm...

Aslında evli birisiyle cinsel ilişkiye girenlere verilecek en güzel ceza onun eşiylede diğer vatandaşın varsa eşinin, bekarsa devletce atanacak bir görevlinin cinsel münasebete girmesidir. Kısasa kısas...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Eğitimle ne alakası var güzel kardeşim evli bir çiftin birbirne ettikleri sadakat yeminlerini unutmamaları gerekiyor.. Ally Mcbeal Sex and the City de yaşadığını sanıyor çoğu insan.. Ben üniversitede erkek aldatabilir ama kadın aldatamaz diyen bir sürü kıro tanıdım.. İkisi de aldatabilir mi? Yanlış. Hiç biri aldatmamalı madem olmuyor uçkurunu geç çözsün önce boşansın aile yapısını zedelemeden bekarken istediğinin altına yatabilir..[signature][hline]Allah kahr bela..
Sosyal ağlarda paylaş

antimodes eğer sen bugun güzel eğitim alabiliyorsan
büyük şehirlerde oturabilip yabancı mallar giyebiliyorsan
hepsi bu kara cahil dediğin insanlar sayesinde.

Atatürk ün dediği gibi "Köylü milletin efendisidir"

hayat herkese aynı şanslar tanımıyor.Sen istanbulda nezih bi ortamda yetişirken o orada tarım yapıyor cahil bi ailenin çocuğu olarak yetişiyor.Kendini nasıl yetiştirsin etrafı duvarlarla çevrili iken?
Eğer anayasa düzenleniyorsa tabiki bu insanlar düşünülmeli[signature][hline]/ bLackchaoS
[email protected]
uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi!
Sosyal ağlarda paylaş

Boşanmak o kadar kolay değil diyorum ben kaç postumda, iki taraf istemezse boşanılmıyor, yeterli sebep bulunursa boşanılmıyor.
Ayrıca yemin ettim tutmadım kardeşim istersen kafir de yani bunu cezalandırmak sana mı kalmış...
O zaman ekmek kur'an çarpsın ben zenciyim dedim aha şimdi tutuklayacaklar mı yemin ettim?
Ayrıca ben demiyorum ki aldatmak doğrudur vs. sadece zaten oturmuş bir sistem var, aldatılan kişi tonla para alıyor ayrılıktan sonra, sadece devletin benim kimin altına yattığımın çetelesini tutma hakkı yok diyorum, insan hakları bunlar bu kadar değersiz değil, kendine güveni olmayan 3-5 kişi aldatılmayım diye böyle bir şey istedi diye bu haklardan olmaya razı mısınız yani devleti özel hayatınıza mı sokacaksınız ya?[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Arkadaşımla telefonda:
-Naber abi?
-İyiyim saol sen?
-Ben de iyiyim... naber?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 02 Eylül 2004 14:14 tarihinde demiş ki:
said:
Ya ne olcek kardeşim virüsmüş mikropmuş onların da yaşamaya hakkı yok mu? Ben içmiyom ilaç milaç?<---- Bu lafı dersen şaşırmam.

Şimdi iyice saçmalıyorsun işte... Bir insanı bir virüs mikrop değerinde göremezsin. O adam bunları yapıyorsa yetiştirilme tarzında bazı sorunlar vardır, yaşadığı bir sürü olay vardır, kimse durup dururken hadi adam keseyim demez. Hep kolaya kaçış var sizde... O adamları sallandırırsak suç işleyemeyecekler ama ne pahasına? Birbirimizi katletme hakkına cidden sahip miyiz? Önemli olan o insana bıkmadan yılmadan bir şeyler öğretmeye çalışmak, suçtan yıldırmaya çalışmak, en kötü durumda suç işleyememesi için bir yere kapatmak ama yine de öldürmemelisin.

bizde bir sürü olay yaşadık ama kalkıp hadi adam keselim demedik üstelik yanımda bana yol gösteren kimse olmamasına rağmen
bencede müebbet hapis verilmeli böylelerine
tecavüze ona buna en iyisi.[signature][hline]/ bLackchaoS
[email protected]
uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi!
Sosyal ağlarda paylaş

Anayasa düzenlenirken DOĞRU KARARLAR verilmeli. Bu insanlar için ise yorum yapmak bile istemiyorum eğer bugün onlar sürünüyorsa başımızdaki davarlar bütün parayı yedikleri, gerisini istanbul, ankaradaki kısma yükledikleri, anadolunun geri kalanına da orta parmak gösterdikleri içindir. Ayrıca kara cahil demek bir hakaret demek değildir, o kişiler eğitim almış mı almamış mı cahil mi değil mi ben bundan bahsediyorum, evet ben kara cahil diyorum çünkü yeterli eğitim düzeyinde değiller. Ayrıca hiç biri de o insanların devlet kalkınsın diye yapmıyor bunu, hayatlarını sürdürüyorlar, kimse devlet için bir şey yapmıyor herkes hayatını sürdürüyor şanslı olan yükseliyor gerisi aşağıda kalıyor bir şekilde ortada bir bütün oluşturuyor bu.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Arkadaşımla telefonda:
-Naber abi?
-İyiyim saol sen?
-Ben de iyiyim... naber?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 02 Eylül 2004 14:14 tarihinde demiş ki:
said:

Şimdi iyice saçmalıyorsun işte... Bir insanı bir virüs mikrop değerinde göremezsin. O adam bunları yapıyorsa yetiştirilme tarzında bazı sorunlar vardır, yaşadığı bir sürü olay vardır, kimse durup dururken hadi adam keseyim demez. Hep kolaya kaçış var sizde... O adamları sallandırırsak suç işleyemeyecekler ama ne pahasına? Birbirimizi katletme hakkına cidden sahip miyiz? Önemli olan o insana bıkmadan yılmadan bir şeyler öğretmeye çalışmak, suçtan yıldırmaya çalışmak, en kötü durumda suç işleyememesi için bir yere kapatmak ama yine de öldürmemelisin.

Hmm.. Anlamıyorum. Aklım SystemLoad Error veriyor.. Bir virüs gibi bir mikrop gibi davranamazsın diyorsun.. O adam bir virüs gibi değil direkt ölüm getiriyor.. Bir mikrop kadar değeri yok o kişinin.. HSBC bankasının yanından geçen o kişinin ne suçu var söyler misin? Adamın ne ABD ile ne el kaide ile alakası var? Böyle can alan kişileri nasıl ıslah etmeyi düşünürsün.. Bir hırsızı bir tinerciyi bir madde bağımlısını topluma kazandırırsın ama bir kitle canisini nasıl topluma kazandırabilirsin?
said:
fedaykin, 02 Eylül 2004 14:14 tarihinde demiş ki:
Aslında en güzeli devleti hiç yormamak. Eşi tarafından aldatılan insnalara öldürme hakkı verilmesini talep ediyorum. Yaşasın bireysel silahlanma, yaşasın bireysel adalet, yaşasın intikam...

Göze göz
dişe diş
Kana kan
İntikammm intikammm...

Aslında evli birisiyle cinsel ilişkiye girenlere verilecek en güzel ceza onun eşiylede diğer vatandaşın varsa eşinin, bekarsa devletce atanacak bir görevlinin cinsel münasebete girmesidir. Kısasa kısas...

Hararetli hararetli konuşuyoruz burda .. :) Cızırtı yapma arada..[signature][hline]Allah kahr bela..
Sosyal ağlarda paylaş

Tapir_Tahir demek ki sen aklı başında bir adamsın ama bil ki senden çok daha kötü durumda olan, çok daha kötü şeyler yaşamış insanlar var. Beyni yıkanmış insanlar var. Bu insanları topluma kazandırmak hepimizin görevi. Bu görevi bu insanları öldürerek yerine getirebileceğini zanneden varsa o da ceza sistemini bilmiyordur bundan anlamıyordur derim.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Arkadaşımla telefonda:
-Naber abi?
-İyiyim saol sen?
-Ben de iyiyim... naber?
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında evli birisiyle cinsel ilişkiye girenlere verilecek en güzel ceza onun eşiylede diğer vatandaşın varsa eşinin, bekarsa devletce atanacak bir görevlinin cinsel münasebete girmesidir. Kısasa kısas...

Evet evet ben bu cezayı sevdim :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Kurtarılamayacak bir kişiyse, topluma geri kazandırılamayacaksa müebbet hapse mahkum edilir, senin katil olmaya, ellerini kana bulayıp o insanı öldürmeye hiç bir hakkın yok. Yok yani adam isterse atom bombası atsın türkiyeye yine yok hakkın. Hani devlet diye bir olay var, yaşamımızı kolaylaştırmak için bazı kurallar konmuş, bunlara uymak lazım, uymayanlar cezalandırılıyor ama her şeyin sınırı vardır yaşayan nefes alan bir insanı öldürmek, canını almak kimsenin ne olursa olsun hiç bir hakkı değildir.
Bu adamın başka bir suç işlemöemesi için kurtulacak gibi değilse hayat boyu hapse atarsın ama öldüremezsin.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Arkadaşımla telefonda:
-Naber abi?
-İyiyim saol sen?
-Ben de iyiyim... naber?
Sosyal ağlarda paylaş

ömür boyu hapis idamdan çok daha ağır bir cezadır, tabii ki cidden ömür boyu içeride kalmak koşulu ile.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Ya böyle basitçe bir karar alınıp budur doğrusu denemez. Milyonlarca durum milyonlarca insan milyonlarca kişilik var. Böyle bir değerlendirme yapılamaz. Biri cinayet işlemiştir de o an gözü kararmıştır cidden pişmandır, bir süre yatar, cezasını çekince topluma geri kazandırılır, bir dahaki sefere de yattığı 20 yılı hatırlar gözü kararmadan önce 2 defa düşünür. Tecavüz eden biri de aynı şekilde baya büyük bir cezaya çarptırılır ama müebbet olmaz bu topluma geri kazandırılmaya çalışılır, ha çıktığında 2. kez bu tür bir şey yaparsa müebbet hapse mahkum olur, ama yine de idam edilmez.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Arkadaşımla telefonda:
-Naber abi?
-İyiyim saol sen?
-Ben de iyiyim... naber?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 02 Eylül 2004 14:27 tarihinde demiş ki:
Adam benim eşimi çocuğumu öldürecek Ve ben elimde onu öldürmek şansı varken yıllarca yaşamasına belki de ilerde AFtan yararlanmasına izin vericem. :) Deşerim, acımam.

Bende senin için bu arkadaşı ıslah etmeliyiz diye bağrınıp seni özgür kılarım.. Yaşasın mantıklı beyinler :P[signature][hline]Allah kahr bela..
Sosyal ağlarda paylaş

Tecavüze uğrayanın tarafını da düşünmek lazım Antimode. Sen tecavüze uğrayan taraf olsan ne isterdin. 3 kişi yolda yakaladılar ve tecavüz ettiler sana, o sırada jandama gelip kurtardı seni ve tutukladı onları. 10ar yıl hapis dediler adamlar için. Ohhh iyi oldu ya 10 yıl sonra çıkarlar artık efendi olurlar diye mi düşünürsün?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

Evet abi aynen öyle. Mantıklısı bu. İslah etmeliyiz bu insanı diyeceksiniz, idam edilmesine izin vermeyeceksiniz.
İnsanlara ikinci bir şans tanımayacak kadar da bencil bir düşüncede kapılıp gittiyseniz üzgünüm yani ama tekrar ediyorum ceza sistemi her şeyin temelinde suç işleyenin tekrar işlememesini sağlamaya dayalıdır, idam son çareydi her zaman, ancak günümüzde insan hakları diye bir şey var, ve onun ilk maddesi de YAŞAMA HAKKIDIR. Son kez soruyorum, devlet olsun, başbakan olsun, yargıç olsun, SEN KİMSİN DE BENİM YAŞAMA HAKKIMI ELİMDEN ALMAYA KALKIYORSUN?[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Arkadaşımla telefonda:
-Naber abi?
-İyiyim saol sen?
-Ben de iyiyim... naber?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...