Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 :) Mantıken baya renkli bir koğuş olur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 koymasalar bile bizim evladımız duvarı deler yapar. yapmadıkları şey sanki. o koğuşun nufusu 9 ay sonra herhalde bi 30-40 ı bulur[signature][hline]/ bLackchaoS [email protected] uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: fedaykin, 02 Eylül 2004 12:28 tarihinde demiş ki: Ancak beni aldattı böhüüüü diye de gidip devlet babaya şikayette de bulunmam. Devletle olacak maksimum ilişki hukuki açıdan onunla bir bağımızın olmamasını sağlamak olacaktır ki ileride mirastı şuydu buydu sorun olmasın. Tamam fedo egitimli bi insanin yapicagida budur fakat, karina bosanma davasi actin ve suclaman ne sekilde olcak? Tabiki beni aldatti ayrilmak istiyorum hakim bey...Sonuc : Kadin hapse, zina suclusu olarak.Olay bosanma sirarsindan da sorun cikarir diye düsünüyorum, yaniliyoda olabilirim...(Cikmam lazim gelince cevap atarim dam gibi, hic zamanim yok su an)[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Eşini aldatan kişinin yeri başka bir yerdir! ama hapis de fena olmaz hani. 3 yıl yeterli bir süre kimi şeyleri anlaması için malum şahsın.. Bence açılsın bu tip aşağılık şahıslar toplum içine çıkamasın. Hiç kimse medeniyet ayakları yapmasın ABDnin kimi eyaletlerinde zina suç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Absolut karını artık sevmiyorsan ayrıl demişsin iki taraf da istemedikçe yada yeterli bir sebep bulunmadıkça ayrılamıyorsun. Aldatan kişi de ceza alıyor. Onun dışında karın seni aldatırsa burda apaçık bir nokta da senin karını yeterince tatmin edemediğin yada onun başka bir arayışa kapıldığıdır... Yani insanlar sevip evlendikleri insanları canları sıkıldı diye aldatmazlar illaha bir sebep vardır. Suçlu aramak suç bulmak yanlış bu işlerde.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ha pardon, ABDde suçsa sorun yok o zaman. God bless America.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ahahahahahaha medeniyet ayakları gayet yaparım kardeşim Amerika amerika demeyin adamlarda hala idam suçu var siz ne diyorsunuz amerikaymış ya.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Amerika medeni bir ülke mi.. hahah... Idam hala Amerikada yasal. Ilk atom bombasını atan millet....[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 İşimiz haydut devlet amerika'nın hanzo vatandaşları ve onların ilkel yaşam görüşlerine kaldıysa biz zaten çoktan yanmışız.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Varsa var kardeşim.. Bence idam da yerinde bir karar bir tren bombacısı bir PKK elebaşısı neden daha fazla oksijen tüketicek ki? Adamlar ne AB'den tırsıyor ne başka birinden .. Özgürce istediği kuralları yasaları uyguluyor.. Gad bıles amerikaymış.. Pehh.[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Antimodes52, 02 Eylül 2004 13:41 tarihinde demiş ki: Absolut karını artık sevmiyorsan ayrıl demişsin iki taraf da istemedikçe yada yeterli bir sebep bulunmadıkça ayrılamıyorsun. Aldatan kişi de ceza alıyor. Onun dışında karın seni aldatırsa burda apaçık bir nokta da senin karını yeterince tatmin edemediğin yada onun başka bir arayışa kapıldığıdır... Yani insanlar sevip evlendikleri insanları canları sıkıldı diye aldatmazlar illaha bir sebep vardır. Suçlu aramak suç bulmak yanlış bu işlerde. Bende sana diyorumki karım beni aldatıyorsa ben böyle davranırım ve ceza almasını isterim. Ama ben ona yetmiyorsam veya kötü davranıyorsam. Neden hala benimle? Ayrılsın daha sonra istediğini yapsın. Ama benimleyken yaparsa cezasını çeker.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 fedo +1[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 God Bless Amerika :) Onlar diyince güzel geliyor biz "Tanrı Türkü Korusun" diyince milliyetçi, Irkçıymışız gibi geliyor. Ne milletiz beee.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ulan devlete ne ondan? Senin karınla senin aranda birşey.. Sen gidersin boşanırsın... Devlet niye hapse atsın be! Devletin işi gücü yok kimin karısına elin çükü girmiş onunla mı uğraşacak... Zaten böyle fuzuli işlerle uğraşıp herkes gider mersine biz gideriz anamızın inine mantığı yüzünden sürünüyoruz zaten. Beynimizi bi pantalonumuzdan çıkarıp dünya işleriyle uğraşsak kurtulacağız. Yok efendim adamın karısı aldatmış onu hapse atalım mı atmayalım mı. Recm edin anasını satiim.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 yoo ben onlara da faşist diyorum zaten :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ehm, konudan ayrı, ben de zaten dalga geçiyorum bariz şekilde o da ayrı ama; God Bless Americans demiyor adamlar, America diyor. [signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Absolut karın ayrılmak istiyorsa ve sen ayrılmak istemiyorum diyorsan? Yıllarca mahkemelerde devam edebilir bu olay, onun dışında ayrılamayabilirsiniz de... Herkes senin gibi aşk bitince ayrılmaya razı olmuyor takıntılı insanlar falan da var. Ayrıca hepsini bir kenara bıraktım, hani haklısın diyelim, diyelim bir cezalandırma iyi olurdu böyle bir davranışa, burda tartışılan konu cezalandırmanın doğruluğu değil, devletin yasalar üstünden senin resmen insan haklarını yok etmesi. Özel hayatına istediği gibi karışıyor. Yani cezalandırmak gerekse bile devlet bu cezalandırmayı getirdiği anda bu ülkedeki bütün insanların özel hayatlarına tecavüz ediliyor resmen. Bunun farkında olamayacak kadar kör mü savunan insanlar ya? Bir sonraki adım nedir, evimi basıp çekmecemdeki playboyları karıştırıp beni hapse mi tıkacaklar bunun için?!?[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Estel_Anorien, 02 Eylül 2004 13:53 tarihinde demiş ki: Ulan devlete ne ondan? Senin karınla senin aranda birşey.. Sen gidersin boşanırsın... Devlet niye hapse atsın be! Devletin işi gücü yok kimin karısına elin çükü girmiş onunla mı uğraşacak... Zaten böyle fuzuli işlerle uğraşıp herkes gider mersine biz gideriz anamızın inine mantığı yüzünden sürünüyoruz zaten. Beynimizi bi pantalonumuzdan çıkarıp dünya işleriyle uğraşsak kurtulacağız. Yok efendim adamın karısı aldatmış onu hapse atalım mı atmayalım mı. Recm edin anasını satiim. Toplum aile denilen küçük tuğlalarla inşa edilir.. En küçük yapıtaşı ailedir. Bknz bu bilgi size Sosyal Bilgiler 3.Sınıf müfredatında verildi.. TR'de ''beni aldattı ne olcek ya boşarım'' diyecek kafalar yok. Ya aldatılan kadınlar susup kös kös oturuyor kenarda. Ya da aldatılan erkek karısını doğruyor. Böyle caydırıcı yasalar olmalı ki Kadının Sesi gibi programlar ortadan kalkmalı..[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Kalhiae, 02 Eylül 2004 13:48 tarihinde demiş ki: Varsa var kardeşim.. Bence idam da yerinde bir karar bir tren bombacısı bir PKK elebaşısı neden daha fazla oksijen tüketicek ki? Adamlar ne AB'den tırsıyor ne başka birinden .. Özgürce istediği kuralları yasaları uyguluyor.. Gad bıles amerikaymış.. Pehh. Bunu söylemek resmen cahilliktir yani. Ceza sisteminin temel kuralı insanları suç yapmaktan vazgeçirmektir adamın boğazını kesip bir daha suç yapmasını önlemek bir marifet değil yani. Çok abartı bir adamsa, akıllanmıyorsa, hapse girip girip çıkıyor aynı şeyleri tekrarlıyorsa hayat boyu girer hapse olur biter, sen kimsin ki verilen canı alıyorsun?[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Devlet tabiki seni izlemeyecek ama sen aldatmayı kanıtlayabilirsen ve şikayetçi olursan eşin ceza alacak ve ayrılman çok hızlı olacak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Banane kardeşim anadoludaki cahil kadından allah allah ben eğitim görmüş, aklı başında, özgür ve hür bir insanım. Elin cahil kadını bulunduğu sosyal ortam yüzünden konuşamıyorsa boşanamıyorsa yada kocası aldattı diye bıçaklıyorsa çok acı bir durum elbet ama sırf cahil insanların çoğunluğu yüzünden anayasayı böyle ayarlayamazsın. Doğru olana göre ayarlıyıp insanları bu doğruya çekmen lazım, çürümüş bir toplum mantalitesine göre yasaları ayarlarsan çürük bir devlet olur çıkar sonunda.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ben sinirli bir Türküm.. Senin yakınlarından biri bu ülke için şehit olsa sende benim gibi düşünürdün... Topluma tehlike arz eden insanlar ortadan kaldırılmalı. Eğer biri birinin yaşama hakkını gasp ediyorsa o adamın da yaşama hakkı yoktur bence.[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Antimode o cahil dediğin Anadolu kadınları seni yönetenleri seçenler, seni doyuran tarımı yapanlar, seni giydirenlere pamuk yollayanlar. Bir satırda cahillerden bana ne demekle olmuyor yakışmıyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Antimodes52, 02 Eylül 2004 14:00 tarihinde demiş ki: Banane kardeşim anadoludaki cahil kadından allah allah ben eğitim görmüş, aklı başında, özgür ve hür bir insanım. Elin cahil kadını bulunduğu sosyal ortam yüzünden konuşamıyorsa boşanamıyorsa yada kocası aldattı diye bıçaklıyorsa çok acı bir durum elbet ama sırf cahil insanların çoğunluğu yüzünden anayasayı böyle ayarlayamazsın. Doğru olana göre ayarlıyıp insanları bu doğruya çekmen lazım, çürümüş bir toplum mantalitesine göre yasaları ayarlarsan çürük bir devlet olur çıkar sonunda. Sevgili arkadaşım.. Cahil kesim deyip durma . Görüyoruz daha geçenlerde gazete okuyosan görmüşsündür. Eğitimli bir subay nişanlısı ayrılmayı istiyor diye önce onu sonra kendisini vurdu. Bir kişiyle aile kurduktan sonra gidip te sütçü ile tüpçü ile birlikte olan kişi kesinlikle hapse atılmalıdır.. Bu erkek içinde kadın içinde geçerli.[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 peki o adamın yaşama hakkını gaspeden devletin yaşama hakkı var mıdır? Devletten çok devletçilik denir buna. En sonunda faşist olur çıkarız... Ayrıca Kalhie sana vereceğim cevabi antimodes vermiş....[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar