Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Benim evim, benim yatagım, benim karım. Ben neden gidiyorumki evden? Atarım ikisinide evden desen anlarım ama ben neden gideyim ki? Suçu olmayan tek kişi benim o pozisyonda.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ya da evden at yani. o kısım sana kalmış .. :) yeter ki çekip vurma.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bakın sorun ve benim sorum şu: 1. evli olmayan reşit insanların kanımca özel hayatlarında (sokak ortasında, şurda burda değil, evinde) neler yaşadıklarına kimse karışamamalı. 2. diyelim ki evli insanlar birbirni aldattılar, şimdi buna hapis cezası versen çiftin diğer elemanı mutlu mu olacak? oh aldattı beni hapislerde çürüyecek şimdi mi diyecek nedir bu benim anlamadığım. biz eşlerimizin bizi aldatmalarını istemiyoruz di mi ? eşimizin bize burda kendi verdiği sadakat güveni mi içimizi rahat tutacak, yoksa "haha zaten hapis cezası var istese de aldatamaz" mevzusu mu ?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 oyle bı anda ne egıtımı ne modernlıgınden bahsedıyosunuz ya nevrı doner testere necmı gıbı keser valla hepsını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ben hapis cezası yüzünden aldatmasın demiyorum. Yaparsa ceza alsın diyorum. Cinayete de ceza var ama engellemiyor değil mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Eğitimli insan kendini ve içindeki ilkel duyguları kontrol edebilen bir insandır. Sonuçta sinir ve öfke de en ilkel duygularımızdan biridir. Kendini kontrol edemeyen insan da benim gözümde ilkeldir. Tamam böyle bir durumda kendini kontrol etmenin çok kolay olduğunu söylemiyorum fakat mantığın sesine kulak vermek gerekir. Aksi taktirde mağaralarda yaşayan kadınlarını saçlarından tutup sürükleyen taştan sopalı adamlara döneriz.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Başına gelmeden böyle demen çok yanlış. Duruma göre en modern dediğin kişi bile gaddar biri haline gelebilir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 e abisi, zaten zina (şu evli çiftler arasında olan) suç ve boşanma sebebi değil mi? tazminata bağlarsın eşini ya da o konuda bir düzenleme yapılır kanunda daha etkili bir nafaka/tazminat her ne haltsa sistemi konulur, oldu bitti sana şahane sistem? yanılıyor muyum? burda hükümetin yapmaya çalıştığı şey bu değil emin olun, zaten evli çiftlerin hakları korunuyor, daha da arttırılmak istense "zinayı yeniden suç yapıcaz" şeklinde söylenmezdi bu. adamların niyeti farklı. aynı şey gibi, meslek liselerinin öss ye katılması ve "herkese eşit şans!!" olayı gibi.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 O an onu öldürürüm öldürmem o apayrı bir durum, zira nevrim döndüğü zaman bir çok şeyde sınır tanımam bunu biliyorum. Ancak beni aldattı böhüüüü diye de gidip devlet babaya şikayette de bulunmam. Devletle olacak maksimum ilişki hukuki açıdan onunla bir bağımızın olmamasını sağlamak olacaktır ki ileride mirastı şuydu buydu sorun olmasın.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ok abi ne diyelim adam oldurmek sana bu kadar kolaysa yapabilinicek birsey ok said: Absolut, 02 Eylül 2004 12:14 tarihinde demiş ki: Ben öldürürüm diyorum ama o an ölürmü sağ kalırmı bilemem. Veya kalp krizi geçirir ben ölürüm sinir ve şoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Belki de gelebilir. Fakat mühim olan gelmemektir.. En zor anlarda bile mantıklı düşünüp mantıklı kararlar alabilen insan zaten başarılı insandır.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ztn bunun suc halıne getırılmesının nedenı bence devletın aıle kurumunu koruması falan degıl dınen yanlıs olan seylere ceza getırme olayının ılk adımıdır devamını da goruruz ınsalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Salt mantık ile düşünen bir erkeğin hiç bir kadınla evlenmemesi gerekir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Emin ol gayet mantıklı biriyimdir genelde ama dediğim gibi bazı durumlarda kırmızı hücreler kontrolü ele geçirebiliyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 E abso eğer sen mantıklı davranıp kendini engellemezsen zina suç olsa bile karın hapse değil mezara girer. Sen de kodesi boylarsın... Herşey bana göre mantıkta bitiyor biraz.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: fedaykin, 02 Eylül 2004 12:28 tarihinde demiş ki: Ancak beni aldattı böhüüüü diye de gidip devlet babaya şikayette de bulunmam. Devletle olacak maksimum ilişki hukuki açıdan onunla bir bağımızın olmamasını sağlamak olacaktır ki ileride mirastı şuydu buydu sorun olmasın. +1 bence bu yani[signature][hline]Konya Rock Platformu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ayrıca hapishaneler bile bu kadar doluyken ve yer yokluğundan suçlular bile dışarı salınırken bide zina suçlularıyla mı dolduracağız hapishaneleri?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 sonra genel af çıkartır salarız ortaya şöle bir tam karışık, sen merak etme...[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Bence Çağla Şikel ve manken arkadaşlarınında fikri alınmalı bu yasa için. çok önemli kamuoyu oluşturuyorlar. merak ediyorum gidipp televole sorucakmı ehue süper olur sorsa "Çağla zina yeniden suç olucakmış ne düşünüyorsun?" "Yapma yaaaa :("[signature][hline]/ bLackchaoS [email protected] uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ya para cezası razıyımda hapis neya olmaz böle bullshit PARA CEZASI ISTIYORUZ![signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Burada tartıştığımız "an"sa farklı tabii, öyle bir durumda ben neler yapabilirim denemek istemem açıkçası. Fakat benim bahsettiğim "an" değil, sonrası, yani senin verdiğin örneği yaşamak değil de bir şekilde daha sonra haberdar olmak durumdan. Hala öldürmek veya hapse attırmak düşünülüyorsa sorun o noktada, yoksa kriz anında sinirle neler yapılabileceği belli olmaz evet. Ben yine kendimi kontrol ederim çok büyük ihtimalle, o ayrı.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Eğer zina suçluları diyorsan evet dolduracağız çünkü suçlular.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 nerf in krisi yeter be :)[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Yasanın çıkmış olduğunu varsayarak zina suçlusu dedim. Durum biraz şu noktaya varıyor. Herşey bitti de bir tek o mu kaldı... Çözülmesi gereken çok daha mühim noktalar varken .. Eğitimdi işsizlikti...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 zina suçlularını kadın erkek karışık hapishanelere koyacaklarsa ben bu fikri destekleyebilirim :P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar