BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 şükrü çık arada kırmayayım boynuzunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yalan soylenmeli, soylenmezse cidden insanlar birbirine girebilir ufak, unutulacak seyler icin bile. onemli olan siniri bilmek, kacirmamak olcuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 keske boynuzum olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 zevkine kırrdık içinden şarap içerdik sonra yeniden çıkardı yeniden kırardık bu sefer martini içerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 benim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Pasta said: benim var. beyaz yalancı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yalan değil mecaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 beyaa mceaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 seninkinden tekila bile gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 gelin size bi hikaye anlatayım yalancı çoban... (bu hikayeyi mutlaka okuyun çok güzel ve bir mantığı var) Bir gün çobanın biri koyunları otlatmak için dağları tepeleri aşar.En sonunda bir yere varır.Bir ağacın altına oturup koyunları otlatmaya başlar.Koyunlar otlarken bu çoban da başlar kavalını çalmaya... Bir süre sonra sıkılır ve kendi kendine der ki:şu köylülere nasıl bir oyun oynasam?sonra aklına bir fikir gelir.Başlar bağırmaya:yetişin köylüler yetişin kurt koyunlara saldırıyor!der demez köylüler koşa koşa gelirler ve etraflarına bakarlar.Ve derler ki:biz kurt murt göremiyoruz derler ve ayrılırlar oradan.Çoban bir kaç kere daha böyle yalan söyler en sonunda da der ki:siz ne aptal köylülersiniz.Ben sizin gibi köylü görmedim yuh size nasıl da inandınız.der ve herkez çok sinirlenir.Başka bir gün koyun sürüsüne gerçekten kurt saldırır.Çoban başlar bağırmaya...:yetişin köylüler yetişin sürüye kurt saldırdı yetişinnn!der ama kimse aldırış etmez çünkü önceden de yalan söylediği için bir daha inanmazlar vekurt sürünün yarısı yer yarısını götürür çoban ise oturup ağlamaklıdır.Eee ne demişler yalan söylersen başına geleceklerini bilemezsin... Bu hikayeden hangi ders çıkarılmalıdır sizce... yalancı çoban... (bu hikayeyi mutlaka okuyun çok güzel ve bir mantığı var) hikayesini okudunuz. Bu hikaye 38152 kez okundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yalan söylemem diyen yalan söylüyordur hülean!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 BabacumMostors said: seninkinden tekila bile gitmez niyel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 kermit said: karşı tarafa yalan söylemediğin zaman onun gözünde yükselme şansın 0 o zaman ben bayaa bayaa erdemli süper bi insanım valla. hiç ihtiyacım olmadı birinin gözünde değerli olmak için yalan söylememe, cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 sordukmu ? peygamberlik taslamayın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Soralım madem Birinin gözünden değerli olmak için yalan atmaya mı ihtiyacın olmadı Yoksa birinin gözünde değerli olmaya mı ihtiyaç duymadın Yoksa birinin gözünde ihtiyaç mı duymadın Yoksa birinin gözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 kermit said: karşı tarafa yalan söylemediğin zaman onun gözünde yükselme şansın 0 hak edeni hayatıma sokarım, hak etmeyenin hayatına sokarımmmm!!!!cc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 karşı taraf için değerin her zaman söylediğin yalanla orantılıdır. oranı tuttur yeterli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Hayat dersleri part I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 http://26.media.tumblr.com/tumblr_lcx11zJ9nK1qdnv51o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 at yalanı.. yalanı seviyorum ama.kim ölmüş yalandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 sonrasında karşıdaki üzülecekse ya da beni darlayacaksa yalan söylerim. çok da güzel söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 valla günde küçük büyük, beyaz siyah o kadar yalan söylüyorum ki ben bile inanıyorum sonunda söylediğime.. gerekince sölenir abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Gerektiği zaman annem dışında herkese yalan söyleyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ben gerekmedigi zamanda bile soyluyorum, artik bu benim icin bir hobi, bos zamanlari guzel degerlendirmek icin bir aktivite, beyin cimlastigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 yalan söylemek iyidir ya. kaç kere hayatımı kurtardı :P ama söyleyince benim gibi söyliyceksin. 3 gün sonra söylediğiöm yalana inanmaya başlıyorum sdf yalan mıydı la acaba oluorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar