Aelfric Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ZvP - Cumartesi günü (05.03.2011) saat 20:00'da gerçekleşecek olan showmatch bo5 olacak. Arew'i bilenler bilir özellikle bw zamanının sonuna doğru tot'da yer almış ve mondragonu felan yenebilen bir adamdı. İyi bir rakip yani. Maplar: 1. Shattered Temple 2. Scrap Station 3. Backwater Gulch 4. Shakuras Plateu 5. iCCup | Testbug Stream: Büyük olasılık sadece türkçe olacak anca belli olmaz değişebilir. Gosubet: http://www.gosugamers.net/starcraft2/gosubet/92468 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 5dk'lık photoshop çalışmasıyla şimdilik bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Gosubet linkini yanlış vermişim doğru link: http://www.gosugamers.net/starcraft2/gosubet/92468 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 arew ok da değil ki :) OK dan çıktı arew şuan bi görüşmesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 daha dün gece sordum evet OK dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 yeni clan görüşmelerine bende aracılık etmiştim:) heralde bu maça OK tag ile çıkmak istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 http://i52.tinypic.com/2r21zie.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 beeswaxin resmi yerine benimkini koysaydiniz ya , bu tiple zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Barca'nın fotoğrafını çözemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 barışın resim kazandı bence oynamaya gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 tam tecavüze yaklaşan adam suratı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Moral bozmiyim ama arew çok piç bir oyuncudur acaip turtle'lar oyundan baydırır felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Oyuncuyu isminden değerlendiren sığ insandan sonra resminden değerlendiren başka sığ insanlar da görmüş oldum bu vesile ile. (bu söylediğime tanıdığı olup da takılma amacı ile yazanlar dahil değildir.) Ben adeks'teki turnuvaya gittiğimde tanıştım bees ile, ilk görüşte kanınızın kaynayacağı sevimli bir yüzü var. Poloraid'le çekilir gibi olmuş buradaki resim, nasıl durursan dur maymun gibi çıkarsın ve aslında genel görünüşünle alakası yoktur ya fotonun, öyle olmuş bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 adama resmen maymun gibi çıkmış dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 huun said: adama resmen maymun gibi çıkmış dedin. İyi çıkmadığı kesin de, benim dediğim esas kendisi ile alakası yok, gerçekte öyle değil Barış. Kaldı ki görüntüsü böyle olsa ne yazar ki? Bu forum en aktif Türk sc2 forumu benim bildiğim. Şimdi bu yazıları okuyan ve yüzünde yara, doğumdan gelen iz vb. bulunan bir arkadaş ne düşünür sizce? Bizimle bir turnuvada vb. buluşur mu? "Düşüncesizce konuşmak priceless" demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Beeswax'i ortaokuldan tanırım, iyi çocuktur, turnuvada falan buluşabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 resim geyiği yapan bir tek heris olmuş, datte midir nedir o da bi eylem yapmış ama ne yaptığını kimse anlamamış zaten. heris ile bees alestadan iyi tanırlar birbirlerini, heris'in lüzumsuz muhabbetinin farkındadır hehe resim konusunu uzatmanın bir anlamı yok. haksız doubtful, ceza olarak sonraki [LombaK]® Cup için observer olmama cezasına çarptırıldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 tamam la.maçı konuşalım,güzel bi pvz maçı olcak yalnız.bakalım barışın baneligleri iş yapcak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 arew'in istatistikleri: Achievements: 1st place Baltic Cup October | 33€ Ticket for electronics 3rd place Baltic Cup August | StarCraft comics book 1st place Net7 LAN Tournament #1 | 180 € + tickets to cinema + mousepad 4th place ESL Go4SC2 Cup #36 1st place ESL King of Metalopolis Top8 Go4SC2 Cup #23 (BETA) http://gosugamers.net/starcraft2/design/graphs/rankings/8333_v87683.png http://gosugamers.net/starcraft2/rankings/8333 pek formda değil sanırım bu aralar. bw'dan hatırlıyorum ismini ama hiç takip etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Evet huunun verdiği istatistikleride göz önünde bulundurarak kuponlarımızda bu maçı mutlak 3.5 oyun üstü olarak değerlendirmenizi öneriyorum. Süpriz denemek isteyenler beeswax 0-2den 3-2'yide deneyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 arew iyidir ya.sc2 de hiç izlemedim ama.kafa kafaya bir maç olcağını düşünüyorum.Beeswax ın ondan geri kalır yanı yok.İkiside Broodwar menşeeli oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Arew oldukça iyi bir oyuncu, bo5 kazanabilmek için biraz unorthadox birşeyler yapmak gerekebilir. klasik oyunda sıkıntı olabilir çünkü oymanın dediği gibi turtle oynar ve late game protoss zerg için işkence olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Proxy hatch gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 resim gayet de güzel çıkmış bence. beeswax 3-2 alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar