Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

charlie sheen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Major depresyonda olduğum için annem bana koşulsuz sevgi verebilecek birkaç eski demir perde ülkesi kökenli hatunun yanımda olmasını uygun gördü. Ben de çok sevdim bu fikri.

Ancak türkçe ya da ingilizce iyi şekilde anlayacak, çığlığı gürültüsü az olacak ve göğüsleri boyut olarak da küçük ve sarkık olmayacak 3-5 hatun lazım. Zira apartman dairesinde turuyoruz ve ev de çok büyük değil.

Ukraynalıları düşünüyoruz şimdilik ama tavsiyelere de açığız tabi. O yüzden buraya açayım dedim.

Tel no varsa bildiğiniz ÖM'den.

Teşekkür ederim şimdiden :)

esinlendiğimiz konu budur
http://forum.paticik.com/read.php?22,5441737,page=1#msg-5441737
Mesaj tarihi:
capon olabilir.
ama tüy sorununu da düşün bazı anneler çok takık olabiliyor temizliğe annen bu konuda ne diyor?
tüye takacaksa ruslar inanılmaz tatlı. ama kolay mı eğitilir bilemiyorum. aslında bir veterinerle konuşman daha sağlıklı bilgi almak için.
Mesaj tarihi:
ya riskleri biliyorum da japonlar çok disiplinli. kolay eğitilmesi önemli benim için. yani evde zaten gergin bir ortam varken kungfucular gibi bağırmasını ben de istemem yani. çinli böcek yemek isterse o da sorun olur.

benim tanıdığım polonyalılar eğitimli. türk gibi yapma, etmeden anlıyorlar
Mesaj tarihi:
geçen gün arkadaşım rus aldı 1 kilo !! o yüzden tuvaletini kuma yapabiliyor ve 10 dakika hareket ile günlük spor hareketini yapmış olabiliyor
Mesaj tarihi:
polonyalı da eğitilmesi zor bir ırk ve yalnız kalamaz evde.
çünkü kafasının dikine gider, inatçıdır.
annen çalışıyor mu? evde karı yalnız mı kalacak sen okula gidince?
Mesaj tarihi:
Annem evde olmayacak, gündüzleri yalnız kalabilmesi lazım evde evet. Söz konusu bu tarz sorumluluklarsa gayet iyiyimdir. Sinemaya falan götürürüm kızları. açık havada gezdiririm, arkadaşlara oturmaya götürürüm. Cadde'ye çıkmak için bahane olur işte ben de hava atmış olurum ne güzel olur.
Mesaj tarihi:
bu arada evde böyle hatun besleyen varsa pics or didn't happen arkadaşlar, milliyetleri pek bilmiyorum. Paris Hilton'u çok beğenmem mesela. öylesi varsa kalsın derim.
Mesaj tarihi:
Ya besleyen falan varsa diye düşündüm, ev hali resimleri daha önemli yani. Sanki biri besliyordu onun resimler ne güzeldi mesela :)

Çek mi alsam acaba ona ne dersiniz? Çok yakın bir arkadaşımın var 7 senedir falan, çok da tatlı bir hatun, eve de pek sorun yapmaz öyle hani eğitimli baya. Gerçi ilk geldiğinde sorun oluyodu da her yeni gelende sorun oluyor galiba
Mesaj tarihi:
Ya beyler ben yıllardır istiyodumda, annem anca ikna oldu. Ama tabi dostcanlılığı yüksek olsun diye onu belirttim. Yoksa kendimi bildim bileli istiyorum tavsiyelere açığım
Mesaj tarihi:
arkadaslar japon almayin, kanser yapiyormus. Oyle diyor uzmanlar, radyasyon yuzunden fln bide bi sure sonra beyni buyuyor ama kafatasi kuculuyor mu neymis o yuzden baya salakca seyler yapiyorlarmis.
artik olarak kil tuy sorunu var bide.
Mesaj tarihi:
dasaaa ingiliz sarışın al istersen yukarda yazdigim seye bak

ben ilk sayfalari simdi okudumda, alma bence gunduz evde yalniz kalacaksa.
benimki o kadar tembel yinede butun gun bunaliyor, ben geldigimde 2 3 saat yerinde duramiyor normalde yuruyecek hali olmayan hatunun.
Mesaj tarihi:
Araştırma yaptım zaten demin baya, belçika ve nordikler arasında kaldık. İsveçliler'in boyları biraz uzun oluyor, 180 falan biraz sıkıntı ama annem çok istiyo, sarışına ben de bayılırım. Bakalım..
  • Yeni Oluştur...