dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Selam, Major depresyonda olduğum için annem bana koşulsuz sevgi verebilecek birkaç eski demir perde ülkesi kökenli hatunun yanımda olmasını uygun gördü. Ben de çok sevdim bu fikri. Ancak türkçe ya da ingilizce iyi şekilde anlayacak, çığlığı gürültüsü az olacak ve göğüsleri boyut olarak da küçük ve sarkık olmayacak 3-5 hatun lazım. Zira apartman dairesinde turuyoruz ve ev de çok büyük değil. Ukraynalıları düşünüyoruz şimdilik ama tavsiyelere de açığız tabi. O yüzden buraya açayım dedim. Tel no varsa bildiğiniz ÖM'den. Teşekkür ederim şimdiden :) esinlendiğimiz konu budur http://forum.paticik.com/read.php?22,5441737,page=1#msg-5441737
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ukraynalılar fırıldak gibi karılar saglam sabır lazım onu sevmek için bir arkadasta var ondan biliyorum. dur desen 2 saniye duruyo bakıyo sonra yine yardırıyo
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 polonyalılar iyi dediler, arkadaşlar polonyodan almışlar. ama bilemedim şimdi ben de.. evde daha kolay bakılır diye capon mu alsam acaba?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 al caponu 2 hafta sona tepene çıksın, çok yerini yadırgar arıza çıkarır bence önce daha ufak şeylerden başla mesela bir çinli al bir sene onunla takıl baktın iyi gidiyor sorna polonyalılara geçersin
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 capon olabilir. ama tüy sorununu da düşün bazı anneler çok takık olabiliyor temizliğe annen bu konuda ne diyor? tüye takacaksa ruslar inanılmaz tatlı. ama kolay mı eğitilir bilemiyorum. aslında bir veterinerle konuşman daha sağlıklı bilgi almak için.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ya riskleri biliyorum da japonlar çok disiplinli. kolay eğitilmesi önemli benim için. yani evde zaten gergin bir ortam varken kungfucular gibi bağırmasını ben de istemem yani. çinli böcek yemek isterse o da sorun olur. benim tanıdığım polonyalılar eğitimli. türk gibi yapma, etmeden anlıyorlar
Pipet Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 geçen gün arkadaşım rus aldı 1 kilo !! o yüzden tuvaletini kuma yapabiliyor ve 10 dakika hareket ile günlük spor hareketini yapmış olabiliyor
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 polonyalı da eğitilmesi zor bir ırk ve yalnız kalamaz evde. çünkü kafasının dikine gider, inatçıdır. annen çalışıyor mu? evde karı yalnız mı kalacak sen okula gidince?
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Annem evde olmayacak, gündüzleri yalnız kalabilmesi lazım evde evet. Söz konusu bu tarz sorumluluklarsa gayet iyiyimdir. Sinemaya falan götürürüm kızları. açık havada gezdiririm, arkadaşlara oturmaya götürürüm. Cadde'ye çıkmak için bahane olur işte ben de hava atmış olurum ne güzel olur.
Pipet Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Sivaslı Cindy al haci eve bekçilik yapar !1
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bu arada evde böyle hatun besleyen varsa pics or didn't happen arkadaşlar, milliyetleri pek bilmiyorum. Paris Hilton'u çok beğenmem mesela. öylesi varsa kalsın derim.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Ya besleyen falan varsa diye düşündüm, ev hali resimleri daha önemli yani. Sanki biri besliyordu onun resimler ne güzeldi mesela :) Çek mi alsam acaba ona ne dersiniz? Çok yakın bir arkadaşımın var 7 senedir falan, çok da tatlı bir hatun, eve de pek sorun yapmaz öyle hani eğitimli baya. Gerçi ilk geldiğinde sorun oluyodu da her yeni gelende sorun oluyor galiba
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 abi dayım besliyor da emekli artık çok vakti var ondan işi daha kolay http://blog.zap2it.com/pop2it/charlie_sheen_bree_olson_natalie_kenly_brooke_mueller_entertainment-tonight.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 emekli olacağıma kendimi keserim, literally
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Pipet said: Sivaslı Cindy al haci eve bekçilik yapar !1 ekmek git hon falan oyna ya sivaslı da neymiş!
Masakari Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Ya beyler ben yıllardır istiyodumda, annem anca ikna oldu. Ama tabi dostcanlılığı yüksek olsun diye onu belirttim. Yoksa kendimi bildim bileli istiyorum tavsiyelere açığım
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 pardon fake hesabımla yazdım onu.. sorri
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 arkadaslar japon almayin, kanser yapiyormus. Oyle diyor uzmanlar, radyasyon yuzunden fln bide bi sure sonra beyni buyuyor ama kafatasi kuculuyor mu neymis o yuzden baya salakca seyler yapiyorlarmis. artik olarak kil tuy sorunu var bide.
Pipet Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 dasaaa ingiliz sarışın al istersen yukarda yazdigim seye bak ben ilk sayfalari simdi okudumda, alma bence gunduz evde yalniz kalacaksa. benimki o kadar tembel yinede butun gun bunaliyor, ben geldigimde 2 3 saat yerinde duramiyor normalde yuruyecek hali olmayan hatunun.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ya işte dostcanlısı olsun ama yatakta da oyuncu olsun istiyorum. belçikalı alıcaz gibi ama bakalım..
BonePART Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 belcika cok burjuva kuzey avrupa oneriyorum ben isvec felan sicakta cok perisan oluyo diyolar ma bilmiyorum isvecliler felan cok iyi
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Araştırma yaptım zaten demin baya, belçika ve nordikler arasında kaldık. İsveçliler'in boyları biraz uzun oluyor, 180 falan biraz sıkıntı ama annem çok istiyo, sarışına ben de bayılırım. Bakalım..
Öne çıkan mesajlar