Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karı kız meselesi volume 1

lamamama

Öne çıkan mesajlar

z'yi boşver direk ,

Y'ye yazık etme, kız senden hakkaten hoşlanıo ki seninle sürekli ilgileniyormuş, tek gecelik aşk için milletin ahını alma =)

x'i de arkadaş olarak görüosun bence sen. Bu ara çok konustuğunuz için hoşlandığını sanmışsın. Onlar çıkıp, arkadaşlığınızı da bitirme boşuna.

sonuç : kendine bir t bul !!
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
lamamama said:

ya sadece sevgilisini bırakıp gelme durumu olsa z ile konuşurdum. ama konuşsam, olay olsa bile tüm eskiden beri sahip olduğu arkadaşlarını karşısına alır ki benim asıl korktuğum olay o.

y ise ne bileyim abi, sadece yatağa atmak beceremeyeceğim bi olaymış gibi geliyor. sadece seks için de birlikte olmak bir noktada vicdan yaptırır bana.

sevgili olan kıza yazmak vicdan yaptırmıyo da. bi kızı yatağamı atmak yaptırıyo. :D
Sosyal ağlarda paylaş

y ile seviş, bundan z'ye bahset ve samimiyeti ilerlet, sonra z ile seviş, bundan x'e bahset ve samimiyeti ilerlet, sonra x ile seviş, bundan t'ye bahset ve samimiyeti ilerlet, sonra t ile seviş, bundan r'ye bahset ve samimiyeti ilerlet, sonra r ile seviş, bundan p'ye bahset ve samimiyeti ilerlet, sonra p ile seviş, sonra hepsini topla orgy fest düzenle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...