cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Zegna, 04 Eylül 2004 00:53 tarihinde demiş ki: simdi insanlara yanlis ornek olmak istemem ama gozyasartici sprey ile dovebilirsin. ha nerden biliyosun dersen , beni dovmuslerdi ordan biliyorum lol DHUSAHLFKJGL[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue curious about me ? here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Toplanıp dalalım euhe[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 zaten bi kere öle bi kavga olduktan sonra korkmam direk toplarım izmiri kafasına da, şimdilik ondan bi tırsaklığım var, kıza söyleyemem duyarsa yine kavga çıkacak[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Jadelith, 04 Eylül 2004 01:06 tarihinde demiş ki: +1 demek geliyo icimden ama izbandutlara dalmak da got ister be.. kaldıramadıgın tasın altına elını sokmıcaksın o zman[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Llama, 04 Eylül 2004 01:08 tarihinde demiş ki: kaldıramadıgın tasın altına elını sokmıcaksın o zman yani tabii olayin arkasi vardir adam da o kizla arkadaslik kuran her pipili varliga satasirsa tahtalikoyde bulur kendini. yani bilmedigimiz bisiler vardir arkasinda olayin :) bilmedigimden bisi de diyemiyorum.[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 abi böyle durumlarda son çare kavga olur. mesela git güzelce anlat "canım kardeşim bu benim en yakın arkadaşım hiç alıcı gözüyle bakmadım vs vs vs" ama baktın olmadı söyle gözünü karartıcaksın allah ne verdiyse insan sinirlendikten sonra ne yaptığını bilmiyor. ama kavga etmemek en iyisidir.Bakın "Keloid" denen bir hastalığım var kavgadan harıl harıl kaçıyorum. P.S:Keloid:Yaralarım yani kesilen yerler dışa doğru iyileşiyor yani kabarıyor.Sağ göğsümün altında bir pergel yarası Sağ kalçamda go-cartta spin atan araca arkadaşımın vurması suretiyle motorun üstüne oturmam la oluşan bir yanık yarası var 2 side dışa doğru iyileşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Evet arkadaşlar, tüm İzmir'de yaşayan patilere seslenerekten çeteleşmeyi öneriyorum :D Şöle bi toplanıp organize olmayı başarırsak her pati korkusuzca yaşar ne bu tırsmalar yakışır mı patiye?!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Dayak yiye yiye atmasını öğreniceksin[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: BlaCk_DmC, 04 Eylül 2004 01:08 tarihinde demiş ki: Toplanıp dalalım euhe aynen=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 istanbuldakileri toplasak project mayhem usülü bir şey olur herhalde?[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Öncelikle geçmiş olsun umarım iyisindir. Bu kaba kuvvetle halledilecek bir iş değil bence. Dediğin gibi iri yarı hede hödö bir tipse bizide biliyorsun dövemeyiz.. :) Kız dostun için dayak yemeye değmez bence,seviyorsan eğer tamam da..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 amerikada okuyorum ve burda amerikan futbolu oynayan tipler var. 1.87 boyundayim ve onlarin yaninda cuce gibi hissediyorum. amerikan futbolu adama napiyo ya. inanilmaz bisi. adamlar ciddi okuz gibi. harbiden bildiin okuzler adamlar. *** adamin skne gecir izbandutlarin t*ss*klari cok hassas oluyo :p[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Kendi adına konuş ben döverim :D ehehhaehehe bencede kavga en son çözüm hatta kız için kavga en en son çözüm. ama olay kızdan çıkıp gurur meselesi olmuşsa bilemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 aklın bittiği yerde şiddet başlar... ne güssel vecizelere malum oluyor bu topic yaauuw[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 black edebilesti euhe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: blackchaos, 04 Eylül 2004 01:26 tarihinde demiş ki: aklın bittiği yerde şiddet başlar... ne güssel vecizelere malum oluyor bu topic yaauuw ne guzel bır soz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 baba gelelim adam lazımsa :)[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 en güzeli (benim taktiğim) git adamla güzel güzel konuşmaya başla ben bu kızlan bir daha görüşmüycem falan diye sonra elini sıkmaya kalk elini tuttuğun gibi kafayı yaz , bu bir ihtardır de (burnuna çakki kafayı düzelemesin birkaç hafta) eğer gelir sonra döverse seni bana ö.m. iel ulaşabilirsin :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 nameless ın taktık süperdir yap bak... bana küçükkene öretmişlerdi gidiorum "gel arkidiş olalım" diorum suratı ortalıyorum böyle hafif gülümsemeyle tüm iyiliğimle yaklaşıyorum avuçlarımı yanaklarına yapıştırıyorum eywallah arkadaşız diorum çotankkkk die oturtuom kafayı burnu kırılıyor katırt die ses gelio kan boşalıyor zaten o adam lale oluyor tabi adam saliselik bi hareketle kafayı eğerse sen hollanda lalesi olursun[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 tatik 2 : sivri burunlu kunduran varsa yada ona benzer sivri bi ayakkabı giy onları tam adamın üst baldırlarının yan tarafına kodunmuydu orası felç olur tabi doğru noktayı bulabilirsen adam anında yerde isterse Hulk olsun. indirirsin taktik3: Hiç olmadı baktın umutsuz vakka etrafındada adamlar var dayak yiicenide anladın. İçinden besmeleyi çek allah ne verdiyse adamın aletlere asıl artık patlatırsın vebali büyük olur sonrada topuklarına kuvvet yada boşver arkadaşını senden önemlimi ya?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Lale olmakla kalırsa iyi olur o zaman :) Valla ben az tehdit yemedim bir dolu arkadaşım kız olduğu için. Hepsinin erkek arkadaşları tehdit ediyordu. İki gün sonra vazgeçiyordu hepsi niyeyese. Hep eski okul arkadaşlarımın selamalrı sayesinde. (ulan bir tanesi de çetelere katılmamazlık etmedi heriflerin. Allahtan severler beni :P) Haa gerekirse kavgaya gireceksen diplomasi ile yaklaşıp adamı kıvama soktuğun anda oturmak cidden kaliteli bir çözümdür. Bodoslama dalmaktan iyidir. Bu arada benden uzu falan diye bakma. Ben 1.96 boyunda baya ufak tefek yapılı (=P) bir adamım. 2 sene öncesine kadar teke tek kavgada pek yeteneğim yoktu. İzleye izleye öğrendik hayırlısı ile :) Ama senin adam böyle olmayabilir o zamanalrda direk diplomasi-kavga seçimini yapmak zorundasın. Ağzın iyi laf yaparsa 1. arkan iyi el kol hareketi yapıyorsa 2. seçenek fena değildir. Çünkü böyle herifler genelde korkak olurlar. Arkalarında biri olmadan gelmezler.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 istanbul da olsaydı eywallah ta olay kendine güvende sıçarım kaslarına git vur kafayı yatır sonra kaçarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yakala çükü sünnet ediimmi lan de bak nasıl tırsıyor =) ya bu tehtidler yine iyi hiçbirşey değil...Ah siz benimkileri görücektiniz allaha emanet yaşadık vallahii bizi öle çoluk çocukta tehtid etmedi[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 valla ben kızın yanından ayrılıp sigara almaya giderken dayak yedim eheheh seni gene tehdit etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ya abi ölücek değilsin ya 2-3 vurucaklar bi yerlerin şişicek dağılıcak. bir iki hafta içinde toparlanıcaksın. Güvenini topla kaç kişi olurlarsa ne kadar büyük olurlarsa olsunlar delikanlılığı bozma dal =) tabi önce ufaktan kaçmaya çalış baktın tokat atıyorlar ediyorlar sende aynen gir en fazla olucak şey oran buran şişer sonra geçer herkesin yaşaması gereken deneyim bu zaten...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar