Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DarkNess World Uo Shard Açılmıştır

Matriachi

Öne çıkan mesajlar

www.darknessworld.cjb.net

Server şu an için test aşamasındadır.Lag geçicidir.

Bizimle (admin,developer,seer veyahut counselor olarak) çalışmak isteyenler özel mesaj atarak msn lerini verebilirler.

Özellikle seçilecek admin ve developerin işinin ehli olması gerekir

Şartlar İstanbulda ikamet(zorunlu Diil ama olsa iyi olur)
Seer ve counselor olacaklar için günde 4 5 saat online olma
Playerla arkadaş gibi geçinme şartı arıyoruz....

Saygılar...
Sosyal ağlarda paylaş

*Patlar*
Server açmak ciddi bir iştir ve tırttan .cjb.net ile uo serveri açmak kötüdür. Domainleri sevelim onları koruyalım hatta register edelim onları. Yıllık beslenmesi $9 civarındadır onların. Dediğim gibi sevelim onları[signature][hline]Zamanında Medicgsnin FiXXXeR[WoD]'u
In RunUO We Trust
KrynnOnline Owner & Core Developer
Dalamar?
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi herkes server açıor bağlantı buluor yok 36154mb sonra dioruz domain nie yok geçici oldumu diyorlar. aylık bir kaç dolar bişi ya eğer ciddi bir iş için geldiyseniz ben alayın size ya :([signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| ||
²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹
Sosyal ağlarda paylaş

ba$arılar.umarım sonunuz diger klon serverlar gibi olmaz dicemde nedense öyle olucak gıbı gelıyor.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

başarılar dilerim
site hiç olmamış yarım yamalak ve domain yok
en azından test shardı olarak başladık diyebilirdiniz.
Burayı bir reklam aracı olarak kullanmamalıydın .
Yeni bir hesap açıp reklam yapman gerçekten çok yanlış[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Nomuka sonduta lay dimon ...
Ada.net
Sosyal ağlarda paylaş

zaten şu an testdeyiz dedim ha acc yide diorsan paticik i zaten takip ediyordum ama acc em yoktu zaten testdeyiz die yazmıştım domain alacagız ztn ben sadece bir yazı yazdım nie bu kadar üstüme geldiniz!!!

[Bu mesaj Matriachi tarafından 05 Eylül 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Dalamar_, 05 Eylül 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
*Patlar*
Server açmak ciddi bir iştir ve tırttan .cjb.net ile uo serveri açmak kötüdür. Domainleri sevelim onları koruyalım hatta register edelim onları. Yıllık beslenmesi $9 civarındadır onların. Dediğim gibi sevelim onları

*Kafası Atar*
arkadaş nedemiş test için açtık demiz player isteğine göre düzenlemeler yapılacak sistemler eklenicek site isteğe göre dünzenlenicekki emeğini bütün herkese göstere bilmek için erkenden açmış adam cjb.net kullandı diye eleştirmek sana kalmış birşey değil
Sosyal ağlarda paylaş

Test için açmış diyorsun vede sayfasında hiçbir link adam gibi çalışmıyor. Reklam niye veriyor o zaman?
Mesela bizim Krynn Online projeside şu an testte ve biz ne daha websitesini söyledik nede forumlarını. Kaldıki bizimkisi tam domain ve ayda $30 verdiğimiz bir hosttan. Tırttan şeylerle uğraşacağınıza ya adam gibi yapın yada hiç ellemeyin.[signature][hline]In RunUO We Trust
KrynnOnline Owner & Core Developer
Dalamar?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...