Matriachi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 www.darknessworld.cjb.net Server şu an için test aşamasındadır.Lag geçicidir. Bizimle (admin,developer,seer veyahut counselor olarak) çalışmak isteyenler özel mesaj atarak msn lerini verebilirler. Özellikle seçilecek admin ve developerin işinin ehli olması gerekir Şartlar İstanbulda ikamet(zorunlu Diil ama olsa iyi olur) Seer ve counselor olacaklar için günde 4 5 saat online olma Playerla arkadaş gibi geçinme şartı arıyoruz.... Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Başarılar. Bugün rastladığım 4. .cjb.netli shard ;)[signature][hline]Zamanında Medicgsnin FiXXXeR[WoD]'u In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 just fed up ...[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matriachi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 cjb si deişecek merak etme o şimdilik idareten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Çok merak etmiştim.Çok sevindim bunu duyunca anlatamam :P[signature][hline]Zamanında Medicgsnin FiXXXeR[WoD]'u In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matriachi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 benim 5 olacak. cjb.net sitesine giren shard açıyor artık nebula scriptleri olasada olmasada :D[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matriachi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 cjb.net i şimdilik kullanıyoruz oldumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 şu ana kadar anlık shardların hepsi aynısını soyluyordu ha birde sitenizde çalışan bir link var sanırım oda forum girdiği yer ise fifa cevheri :D[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 *Patlar* Server açmak ciddi bir iştir ve tırttan .cjb.net ile uo serveri açmak kötüdür. Domainleri sevelim onları koruyalım hatta register edelim onları. Yıllık beslenmesi $9 civarındadır onların. Dediğim gibi sevelim onları[signature][hline]Zamanında Medicgsnin FiXXXeR[WoD]'u In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 şimdi herkes server açıor bağlantı buluor yok 36154mb sonra dioruz domain nie yok geçici oldumu diyorlar. aylık bir kaç dolar bişi ya eğer ciddi bir iş için geldiyseniz ben alayın size ya :([signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hayırlı olsun ama üzerinde pek uğraşılmamış bir web sitesi ve piyasadaki klon serverlardan bir tanesini daha açarak pek başarılı olacağınızı sanmıyorum.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. shinsetsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ba$arılar.umarım sonunuz diger klon serverlar gibi olmaz dicemde nedense öyle olucak gıbı gelıyor.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Rekor kırılıcak bu gidişle.. başarılar..[signature][hline]NoFear NoRegret W,02 eylül 2004 23:45 tarihinde demiş ki: kardeş ben bu account u sövmek için aldım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Daha sitesi çalışan bir link yok nereye server açıldı. Komedi ya gülerim geçerim bu gün kaçıncı serverımız açıldı .... topici bir bırakın bu işleri gene nebula scpleri gene edited başka bşiy yok.[signature][hline] Abe Script nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 editleseler yine iyi ben yeni açılanlara girdimmi her zaman motd'da isim değişikliği yapılmamaktadır lütfen page atmayınız yazıor :) ne tesadüf ya.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 başarılar dilerim site hiç olmamış yarım yamalak ve domain yok en azından test shardı olarak başladık diyebilirdiniz. Burayı bir reklam aracı olarak kullanmamalıydın . Yeni bir hesap açıp reklam yapman gerçekten çok yanlış[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matriachi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 zaten şu an testdeyiz dedim ha acc yide diorsan paticik i zaten takip ediyordum ama acc em yoktu zaten testdeyiz die yazmıştım domain alacagız ztn ben sadece bir yazı yazdım nie bu kadar üstüme geldiniz!!! [Bu mesaj Matriachi tarafından 05 Eylül 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bunu bizemi soruyorsun başka bir gözle yaptıklarına bakarsan cevabı kendinde bulabilirsin ayrıca paticiği takip ediyorsan bunu yapmazdın bence[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: _Dalamar_, 05 Eylül 2004 19:25 tarihinde demiş ki: *Patlar* Server açmak ciddi bir iştir ve tırttan .cjb.net ile uo serveri açmak kötüdür. Domainleri sevelim onları koruyalım hatta register edelim onları. Yıllık beslenmesi $9 civarındadır onların. Dediğim gibi sevelim onları *Kafası Atar* arkadaş nedemiş test için açtık demiz player isteğine göre düzenlemeler yapılacak sistemler eklenicek site isteğe göre dünzenlenicekki emeğini bütün herkese göstere bilmek için erkenden açmış adam cjb.net kullandı diye eleştirmek sana kalmış birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matriachi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hele şükür beni anlayan birisi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Test için açmış diyorsun vede sayfasında hiçbir link adam gibi çalışmıyor. Reklam niye veriyor o zaman? Mesela bizim Krynn Online projeside şu an testte ve biz ne daha websitesini söyledik nede forumlarını. Kaldıki bizimkisi tam domain ve ayda $30 verdiğimiz bir hosttan. Tırttan şeylerle uğraşacağınıza ya adam gibi yapın yada hiç ellemeyin.[signature][hline]In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matriachi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 evet sen haklısın alan yetkilisinden bu başlıgı kapatmasını istiyorum. [Bu mesaj Matriachi tarafından 05 Eylül 2004 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dread_Dance Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Bİr de acc alma yeri active olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 AAAaaAAaa ben bu topici atlamışım. Klon serverinizde başarılar :) full script pack + full world lazımmı :D ha bide fifa cevherine link vermek aklıma hiç gelmemişti heralde sponsor onlardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar