SenariouS Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 aynen bende açamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 şu anda saat 03:40 blogspot girilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wryyy Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Aynen bende giremiyorum. Ayrica sunada girilmiyor. http://translate.googleusercontent.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 benim kullandığım iki tane dns var. bir tanesi ile girerken diğer gün giremeyip, ikinci dns ile giriyorum. diğer gün yine aynı şekilde değişiklik yapıyorum. böyle mutlu mesut gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 giriliyor abi açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bidk lan bende giremiyorum :( ben giremiyosam kimse giremiyodur Bu siteye erisim mahkeme karariyla engellenmistir. e acılmıştı hani? KARAR ISS'LERE ULAŞINCA GİRİŞ SERBEST Geçtiğimiz haftasonu bilirkişinin yaptığı inceleme sonucu bu IP'lerde kapatmaya konu olan blogların artık yayında olmadığı yönündeki raporuna istinaden erişim engellemenin kaldırılmasına karar verildi. Karar İnternet Servis Sağlayıcılar'a tebliğ edildikten sonra blogspot platformu tekrar erişime açılmış olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 ya bu nasil ban. yarim aciliyor sayfalar. mesela blog yazilarini gosteriyor ama comment box'in oldugu yerde erisim engellenmistir yaziyor. google dns kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 sartli tahliye olmus iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 blog açılıyor da, blogger açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar