dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ben daha ölen cleric görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Healer gidip ölen görmemişsindir, dps ler ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Güzel öldürüp güzel ölüyorlar, ama karın ağrısı yarattıkları bir gerçek. Kendimden biliyorum :) Levelleri adam edince daha iyi anlayacağız hangi combinasyonların daha etkili olacağını. Şu an birşeyler söylemek için erken diye düşünüyorum. Nekadar soul tree'den okuyup skilleri anlasak da, uygulamada farklı oluyor herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Purifier/Justicar olarak healing spec oynuyorum. Gayet iyi, mana problemi yok, ama healleri çok intense değil. Yani gayet ölüyorsunuz. İnstant range justicar abilitysi ile 6 saniye de bir conviction topluyorum, onunla group aoe kullanıyorum. Level kasmak için Inq/Purifier kullanıyorum. BAYA iyi. DPS tatmin edici. 3 dot, 1 -1.5sn castli- nuke ve 1 instant nuke proc rotation. Sıkıntı yaşamadan çok hızlı bir şekilde kasabiliyorsunuz. Çoğunlukla takım düzgünse WF'lerde dmg'da 1. olarak bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Inq/Purifier wf lerde 1. oluyor. Bende de aynı şekilde. Genelde arada kalan specleri sevmem ama bunun gibi daha çok gurup olarak oynanan oyunlarda en zevklisi de öylesi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 inq warden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Only warden :) Tabii bunu dungeonlar için söylüyorum test edildi onaylandi .. :) Heal spec istiyosan warden olcaksın benden tavsiye .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Alt karakterim purifier, sentinel ve warden. Sentinel ağırlıklı gidiyorum. riftlerde contributionda, WFde healing doneda hep birinciyim.Sentineli warden ile besleyince tadından yenmiyor, öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 justicar/shaman/purifier ım puri. da puan yok, sadece 2 spell sdf onun dışında kendi levelımdaki 4 mob bana dalarken ölmeden savaşabiliyorum, gruptayken her dmg verdiğimde tüm grup az bişi heal oluyor + support olarak tüm grubu heal edebiliyorum hafiften, shaman soulundan baya güçlü melee ve spell bonusları da geliyor, kalkanlarım da var absorb eden sürekli. ranged spellerim var, aoe spellerim var ve melee dpsim. ilerde savaşın ortasında res falanda yapıcam, baya iyi. gayet iyi 2h clericim benim canıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 only warden diye birşey yok abi, ben dungeonlarda sentinel ağırlıklı (20 küsür point), warden/purifier gidiyorum gayet sıkıntısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Warden 43 puri 5 senti 9 :) hemen hemen only warden işte hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 cleric in en imba spec i buraya hiç yazılmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Bi cleric geçen bana koşa koşa ışıklar attı.Baya dövdü, ittim ittim gitmedi.Vurdum vurdum ölmedi.Ağzıma ağzıma ışıklar atarak koşmaya devam etti, utanmadı birde koşarken canını doldurdu. Böyle bi dakka dövüştük, ben yeri yalarken kendisi full hp uzaklaştı. Kim bu arkadaş? KİM LAN BU? Harbi, nasıl bir build idi acaba? Elinde halbert vardi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 inq/warden/druid olabilir full instant la dps yapiosun. hot la kendini healliosun pet seni heallior. 2 tane geri atan spell in var baya kafa rahat. ziplaya ziplaya adam kesiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sentinel ağırlıklı gidiyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Inq/cabalist/purif - leveling pvp Shaman/Druid/Justicar - melee fun :D Böyle hoş bi olay daha olamaz ya , caster oynuyorum sıkılıyorum hic gear vs degistirmeden melee yapiyorum. Cok zevkli cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bende lvl için shaman/druid/sentinel pvp de sentinel/purifier/warden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Her ne kadar imba , overpowered bilmem ne diye konuşulsa da , cleric dmginin biraz bufflanması gerektiğini düşünüyorum , özellikle inq bolt of depravity-judgement vs gibi cast time harcatan dot olmayan skillerin. Gerçekten bire birde ytrli dmg üretemiyor gibi geliyor bana cleric. CC fena değil çok iyi değil , bazen günü kurtarıyor tarzında işte . Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz fellow clericler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 heee oldu bide ışın kılıcı versinler hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Dpsi yükseltirlerse herkes cleric oynar hem kendini healle hemde kodunmu oturt :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 cleric'in dps'ligide tank'ligida main rolune uygun degil ama iyi bi support. bende sadece questlerde dps yapmaya basladim, yada dps eksigi olan gruplarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 leveling icin inq/justicar/sent oynadım ben. aynı anda 4-5 mob kesilebiliyordu. single target dpsi cok fazla begenmedim, gerci full dps bi build de yapmadım, dungeonlarda healer oynadıgımdan genelde. sentinel/purifier ikilisi baya imba. bi ara warden bi build deneyecegim ama. bu arada sagespiredayım ben de. whisper atarsanız gideriz bikac experte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 soul tree benim soul tree de üstteki linkte iyi gidiyo şimdilik bilemiyorum eksik fazla varmı ama,aoe si bayağı etkili gibi sanki tabii şu da var el yumruğu yemeyen kendisininkini balyoz zannedermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Reyna said: Dpsi yükseltirlerse herkes cleric oynar hem kendini healle hemde kodunmu oturt :) Hocam kendini heallemeyen class mı var wow değil bu ya Rift. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar