Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cleric Bilgi Paylaşım Başlığı

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Güzel öldürüp güzel ölüyorlar, ama karın ağrısı yarattıkları bir gerçek. Kendimden biliyorum :)

Levelleri adam edince daha iyi anlayacağız hangi combinasyonların daha etkili olacağını. Şu an birşeyler söylemek için erken diye düşünüyorum. Nekadar soul tree'den okuyup skilleri anlasak da, uygulamada farklı oluyor herşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Purifier/Justicar olarak healing spec oynuyorum. Gayet iyi, mana problemi yok, ama healleri çok intense değil. Yani gayet ölüyorsunuz. İnstant range justicar abilitysi ile 6 saniye de bir conviction topluyorum, onunla group aoe kullanıyorum.

Level kasmak için Inq/Purifier kullanıyorum. BAYA iyi. DPS tatmin edici. 3 dot, 1 -1.5sn castli- nuke ve 1 instant nuke proc rotation. Sıkıntı yaşamadan çok hızlı bir şekilde kasabiliyorsunuz. Çoğunlukla takım düzgünse WF'lerde dmg'da 1. olarak bitiriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

justicar/shaman/purifier ım

puri. da puan yok, sadece 2 spell sdf

onun dışında kendi levelımdaki 4 mob bana dalarken ölmeden savaşabiliyorum, gruptayken her dmg verdiğimde tüm grup az bişi heal oluyor + support olarak tüm grubu heal edebiliyorum hafiften, shaman soulundan baya güçlü melee ve spell bonusları da geliyor, kalkanlarım da var absorb eden sürekli. ranged spellerim var, aoe spellerim var ve melee dpsim.

ilerde savaşın ortasında res falanda yapıcam, baya iyi.

gayet iyi 2h clericim benim canıms.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi cleric geçen bana koşa koşa ışıklar attı.Baya dövdü, ittim ittim gitmedi.Vurdum vurdum ölmedi.Ağzıma ağzıma ışıklar atarak koşmaya devam etti, utanmadı birde koşarken canını doldurdu. Böyle bi dakka dövüştük, ben yeri yalarken kendisi full hp uzaklaştı.

Kim bu arkadaş? KİM LAN BU? Harbi, nasıl bir build idi acaba?
Elinde halbert vardi sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Her ne kadar imba , overpowered bilmem ne diye konuşulsa da , cleric dmginin biraz bufflanması gerektiğini düşünüyorum , özellikle inq bolt of depravity-judgement vs gibi cast time harcatan dot olmayan skillerin. Gerçekten bire birde ytrli dmg üretemiyor gibi geliyor bana cleric. CC fena değil çok iyi değil , bazen günü kurtarıyor tarzında işte . Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz fellow clericler ?
Sosyal ağlarda paylaş

leveling icin inq/justicar/sent oynadım ben.
aynı anda 4-5 mob kesilebiliyordu.

single target dpsi cok fazla begenmedim, gerci full dps bi build de yapmadım, dungeonlarda healer oynadıgımdan genelde.

sentinel/purifier ikilisi baya imba.

bi ara warden bi build deneyecegim ama.

bu arada sagespiredayım ben de. whisper atarsanız gideriz bikac experte :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...