Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
madem kendi bolumu acildi oyunun, bence kendi calling topakimizda olsun, buyuralim buildlerimizi, dertlerimizi, eglencemizi tartisalim :D

afiyet olsun :D
Mesaj tarihi:
Ben bunu anlamıyorum, pvp için oln bir soul u neden pve de kullanıyorsunuz. 2. rölü alıp ful ona gidersiniz, pvp yapacakken değiştirirsiniz. pve e için de 1. rolden devam edersiniz.
Mesaj tarihi:
ne yazıkki tam tersi..

sabo agırlıklı oalcak.ranger ı seç ama puan verme başlarda.zaten pet otomatik geliyor.pet de level alırken yaratıgın sana saldırmasını engelliyor.

Pete heal işide bard ile çözülüyor..ayrıca buff da alıyorsun.
Mesaj tarihi:
Ben Eth Assassin oynuyorum.Yan soulada blade dancer ve nightblade aldım.Saboteur beni sarmadı sürekli uzaktan bomba spamdan hoşlanmadım.Eth in racial sprinti baya güzel sprintle akıyorum :P

LvL 13 üm şu anlık gayet zevkli gidiyor.Bazı lvllerde assassin olmama rağmen nightblade skillerim daha çok vuruyor.Mesela Final Blow 101 vururken Blazing Strike 135 vuruyordu.Bunlara dikkat etmek lazım :)
Mesaj tarihi:
main'im assassin, yanında da riftstalker ve saboteur var. buildım şu şekilde,

http://rift.zam.com/en/stc.html?t=1MpTM.VcxchqbMkz..MAoftobodbR

pvp'de çok çok iyi bir build bence. şu ana kadar girdiğim warfrontların çoğunda ilk 5'de oluyorum damage, killing blow gibi kategorilerde.

pve'de de bir sıkıntısını görmedim, ama tabi ki çok pve'lik bir build değil.

level 22 olarak söylüyorum bunları bu arada eheh.
Mesaj tarihi:
valla sabo ve ranger/marksman duzgun kullanirsaniz acaip dmg atiyo, warfrontlarda tepelere tirmanmak isten degil. En iyi yani healer mealer gerekmiyo, kendine yeter bi sekilde takiliyosun. Rangerin yanina PvP icin marksman sart yoksa assasinler sizi gelip harcaman icin can atiyolar, marksmanla hele de rift varsa yaninda direk tuyersiniz yakalayamazlar kolayina.

PvE icin rangerin upgraded tank peti elite moblari baya bi tankliyo, kalan healti de marksman varsa kitelayip sololayabiliyosunuz. Battlegroundlarda kurt tam basbelasi, heal atin ara sira, saglam damage koyuyor uygun skilleri alirsaniz rangerda. Su lvl30 peti alip bi de onla dalma niyetim var bi ara.

Riftin en saglam yani deneyecek deli gibi bilesimler var. PvP'de bard denemedim daha, riftlerde cok iyi is goruyo, pvp'de napar acep merak icindeyim. Sonra assasin var, off ne biliyim cok sey var deniycek
Mesaj tarihi:
evet o sekilde riftlerde denedim ben de, oldukca etkili, arada dmg'da atiyosun, baktin healthler azaldi 1-2 heal basiyosun, 30sn'de bosalan buflari tazeliyosun filan bayagi ustte oluyosun siralamalarda, bf denemedim ama
Mesaj tarihi:
gecen BF'de sabo oynadim, inanilmaz utility'leri var, ama hic oyle op dmg vurmuyor, nerf mi geldi, ben mi beceremedim buildi ya da oynamayi? Yani evet cok saglam aoe atiyor ve dedigim gibi slow, stun trap, stun bomb gibi etkileyici ozellikleri var, ama dps olarak ranger/marksman ikilisiyle de hemen hemen ayni dmg vuruyorum (ve daha uzaktan), ne dersiniz?
Mesaj tarihi:
ranger/marksman/assasin deneyen var mi? invis+incapa cok cekici geliyor. Yoksa ranger/marks/rift mi denesem, rift'de guzel kacma ozelligi var marks'dakilere ek olarak, siz nasil oynuyorsunuz ranger agirlikli buildinizi? Bir de rangerin en ust peti nasil deneyen var mi?
Mesaj tarihi:
simdi marksman da hit and run ve static shoot gibi 2 solua puan verip aldım.Pvp agırlıklı bunlar sanırım bide marksman pedestal gibi birseydi onu da aldım.ama bunları alacagıma rangerdan petle ilgili yerlere ve sabo dan dexterye versem daha mı mantık lı sizce?
Mesaj tarihi:
marksman pvp için gibi cidden. stun vs, armor ignore gibi (hem de % bazlı statik rakam degil) elzem skilleri var. 30% speed buf vs saymıyorum zaten. marksman pvp için şart gibi ranged oynayacaksan
Mesaj tarihi:
Valla bende main bard açtım ama sonra lvl kasmak icin ranger aldım ve saboyu kökledim birşekilde. Fakat sabo bi hosuma gitmedi bombaları diz diz patlat sıktı birşekilde. Diyorsanız ki marksman aynı dmgi yapiyor kasarken degiseyim bari ya.
Mesaj tarihi:
ranger 2. petleri elit moblari gayet iyi tanklıyo, kalanı marksman abilityleriyle kitelıyosun, en kötü topukluyosun diyim, dps'de en baba cozum olmasa da cok iyi bir dmg outputu var, kitelarken slow+barb atıp comboyu %30 hızla bitirince maymun ediyosun mobları, pvp'de de benzer mantık var, tek fark tank pet yerine kurtu al yanına, hem de oz turk konseptine uymus ol
  • Yeni Oluştur...