Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord Of REalms 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lotr (oha Lord of the ringsle ayni kisaltmaya sahip) 3 cok boktan ama 2 muhtesemdir.

ikideki yok tarlalara ekicek bugday kalamdi hpsini yedik. Yok damizlik okuz kalmadi gibi olaylar yok 3 te cok sap bi oyun ve savaslarda oldukca bayik.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 03 Ağustos 2004 21:01 tarihinde demiş ki:
bence dunyadaki basitligine oraniyla guzellige gore en guzel oyun

budur bence de.[signature][hline]dark-dr, 30 Temmuz 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
yani bi sekilde dogru zamanda dogru davranmamiz gerektigini cikarabildik biz de bugune kadar hayattan. detaylarda sikinti cekiyoruz.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
daha ilk pc im olmadan aldığım ilk oyundu lords of the realm 2 theme hospital la birlikte, hala hastasıyım oyunun, ama lords 3 ile batırmışlar , oyun yarım yamalak gibi bu arada haberiniz olsun ona benzer knights of honor diye bir oyun çıkacak ben şahsen çok ümütliyim o oyundan bakalım göreceğiz
linki
Knights of Honor[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.

[Bu mesaj Jo_jixu tarafından 18 Ağustos 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lotr 3 ü çözemedim ben, çok karışık; lotr 2 grafikleri çok kötü olmasına karşın zamanına göre mükemmel diyebiliriz...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust.
Mesaj tarihi:
Valla bence bu oyun zamanının iyi oyunlarında birisi oynamaktan sıkılmadıgım ouynlardan biriydi
cd si absuk bi nedenden dolayı elimde yok artık
ama zati win98 win95 isstiyo xp de çalışmaz sanırım neyse tarihte yerini aldı adam gibi lords3 ü yapsalardı güzel olacaktı[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
said:
Narstil, 21 Ağustos 2004 21:50 tarihinde demiş ki:
Valla bence bu oyun zamanının iyi oyunlarında birisi oynamaktan sıkılmadıgım ouynlardan biriydi
cd si absuk bi nedenden dolayı elimde yok artık
ama zati win98 win95 isstiyo xp de çalışmaz sanırım neyse tarihte yerini aldı adam gibi lords3 ü yapsalardı güzel olacaktı

yaptılar ama büyük bir leke sürdüler seriye yazık oldu[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.
Mesaj tarihi:
oyun verdiginiz siteden indiriliyo ama win95-98 istiyo xp de çalişmaz çalıştırmak için yapılabilecek bişi varmı win95-98 i yüklwemekten başka[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
bende duruyo bunun cdsi, kapağında böle raptora binmiş bi eleman vardı sanırsam, hala çalışıodur herhal :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
lol norak, lords of magic o dediğin oyun.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Mesaj tarihi:
hmm evet öyleymiş :) arşivden baktım şimdi, olsun 900 küsür oyunda 1 hata gene iyi :p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
Bende bu oyun Cd siyle var. İlk 1 i bitirdim ardindan 2 ci cikar cikmaz aldim onuda bitirdim .O kadar guzel bir oyundurki oyna oyna bikmazsin. . Zamaninda 4 milyona aldim orjinalmi değilmi bilmiyorum ozamanlar kopya cd yoktu tabi.

İddia ediyorum kimse beni yenemez Lords of Realms 2 de :)

Multisi varsa kapisalim[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Mesaj tarihi:
multisi var, çatır çatır da yenerim =][signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ya tek bişiy dicem underdogs a dua et de kıl oldum oyunu çekmiorum ehe, 2. bi JK vakası olurdu yoksa
kısacası : her türlü :P[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Mesaj tarihi:
kasar biraz, ezilirsin knightlarımın ayakları altında ;P[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Vallahi ben cok iddialiyim :) . Silmeseydim kendi özel yapim kalelerim bile vardi. Oyniycaksak yuklerim tekrar oyunu .[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Mesaj tarihi:
Yükle, arada senin kaleleri de yerle bir edelim =][signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Oyunun tek kötü yanı valla bence bilgisayarın çok kötü oynamasıydı bi nasip olmadı multi oynamak lords3 de çok çok çok boooktan oynamaya degmez 2 de ama manyak oynanıyodu :)[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
said:
Nefr, 31 Ağustos 2004 17:54 tarihinde demiş ki:
Yükle, arada senin kaleleri de yerle bir edelim =]

Tamam Çin tipli okculari ve grajuva yi gecebilirsen edersin :)

1 yildir oynamiyordum bu aksam uygunsa oynayabiliriz[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Mesaj tarihi:
uygun, uygun da, grajuva nedir bre?[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Hakkaten gravuja ne lords2 de öle bişey hatırlamıyom bide çin tipi okçumu :??
tüm askerleravrupa savaş tipi hepsi aynı deilmi yoksa ek paket falanmı oldu[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
Çin tibi okculari crossbow cular icin dedim. Komik yazdigimi biliyorum ama aklima gelmedi o an kafalarindaki helm ayni cin ordularindaki okculari animsatiyor. Grajuva yi yanlis yazdim Grejuvada Kızgın yağ işte.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
  • Yeni Oluştur...