Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 lotr (oha Lord of the ringsle ayni kisaltmaya sahip) 3 cok boktan ama 2 muhtesemdir. ikideki yok tarlalara ekicek bugday kalamdi hpsini yedik. Yok damizlik okuz kalmadi gibi olaylar yok 3 te cok sap bi oyun ve savaslarda oldukca bayik.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Volfied, 03 Ağustos 2004 21:01 tarihinde demiş ki: bence dunyadaki basitligine oraniyla guzellige gore en guzel oyun budur bence de.[signature][hline]dark-dr, 30 Temmuz 2004 02:54 tarihinde demiş ki: yani bi sekilde dogru zamanda dogru davranmamiz gerektigini cikarabildik biz de bugune kadar hayattan. detaylarda sikinti cekiyoruz.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Ediliyomus pardın [signature][hline]Cuce iste bildigin cuce [Bu mesaj Cuce tarafından 17 Ağustos 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 daha ilk pc im olmadan aldığım ilk oyundu lords of the realm 2 theme hospital la birlikte, hala hastasıyım oyunun, ama lords 3 ile batırmışlar , oyun yarım yamalak gibi bu arada haberiniz olsun ona benzer knights of honor diye bir oyun çıkacak ben şahsen çok ümütliyim o oyundan bakalım göreceğiz linki Knights of Honor[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. [Bu mesaj Jo_jixu tarafından 18 Ağustos 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir]
robert Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 lotr 3 ü çözemedim ben, çok karışık; lotr 2 grafikleri çok kötü olmasına karşın zamanına göre mükemmel diyebiliriz...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust.
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Valla bence bu oyun zamanının iyi oyunlarında birisi oynamaktan sıkılmadıgım ouynlardan biriydi cd si absuk bi nedenden dolayı elimde yok artık ama zati win98 win95 isstiyo xp de çalışmaz sanırım neyse tarihte yerini aldı adam gibi lords3 ü yapsalardı güzel olacaktı[signature][hline]:))) !!! ........................
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Narstil, 21 Ağustos 2004 21:50 tarihinde demiş ki: Valla bence bu oyun zamanının iyi oyunlarında birisi oynamaktan sıkılmadıgım ouynlardan biriydi cd si absuk bi nedenden dolayı elimde yok artık ama zati win98 win95 isstiyo xp de çalışmaz sanırım neyse tarihte yerini aldı adam gibi lords3 ü yapsalardı güzel olacaktı yaptılar ama büyük bir leke sürdüler seriye yazık oldu[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try.
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 oyun verdiginiz siteden indiriliyo ama win95-98 istiyo xp de çalişmaz çalıştırmak için yapılabilecek bişi varmı win95-98 i yüklwemekten başka[signature][hline]:))) !!! ........................
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bende duruyo bunun cdsi, kapağında böle raptora binmiş bi eleman vardı sanırsam, hala çalışıodur herhal :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 lol norak, lords of magic o dediğin oyun.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hmm evet öyleymiş :) arşivden baktım şimdi, olsun 900 küsür oyunda 1 hata gene iyi :p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bende bu oyun Cd siyle var. İlk 1 i bitirdim ardindan 2 ci cikar cikmaz aldim onuda bitirdim .O kadar guzel bir oyundurki oyna oyna bikmazsin. . Zamaninda 4 milyona aldim orjinalmi değilmi bilmiyorum ozamanlar kopya cd yoktu tabi. İddia ediyorum kimse beni yenemez Lords of Realms 2 de :) Multisi varsa kapisalim[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 multisi var, çatır çatır da yenerim =][signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ya tek bişiy dicem underdogs a dua et de kıl oldum oyunu çekmiorum ehe, 2. bi JK vakası olurdu yoksa kısacası : her türlü :P[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 kasar biraz, ezilirsin knightlarımın ayakları altında ;P[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Vallahi ben cok iddialiyim :) . Silmeseydim kendi özel yapim kalelerim bile vardi. Oyniycaksak yuklerim tekrar oyunu .[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Yükle, arada senin kaleleri de yerle bir edelim =][signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Oyunun tek kötü yanı valla bence bilgisayarın çok kötü oynamasıydı bi nasip olmadı multi oynamak lords3 de çok çok çok boooktan oynamaya degmez 2 de ama manyak oynanıyodu :)[signature][hline]:))) !!! ........................
robert Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 beyler ben xpde oynadım calışıyordu bir sorun yok, multi atacak varsa [email protected] msn europe haritasinda oynarım...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Nefr, 31 Ağustos 2004 17:54 tarihinde demiş ki: Yükle, arada senin kaleleri de yerle bir edelim =] Tamam Çin tipli okculari ve grajuva yi gecebilirsen edersin :) 1 yildir oynamiyordum bu aksam uygunsa oynayabiliriz[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 uygun, uygun da, grajuva nedir bre?[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Hakkaten gravuja ne lords2 de öle bişey hatırlamıyom bide çin tipi okçumu :?? tüm askerleravrupa savaş tipi hepsi aynı deilmi yoksa ek paket falanmı oldu[signature][hline]:))) !!! ........................
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Çin tibi okculari crossbow cular icin dedim. Komik yazdigimi biliyorum ama aklima gelmedi o an kafalarindaki helm ayni cin ordularindaki okculari animsatiyor. Grajuva yi yanlis yazdim Grejuvada Kızgın yağ işte.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Oynu yukledim bu arada hazirim suan online olan varsa. Hic multisinide yapmadim.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bende tam ingilizce yok downloadın oldugu sayfayı yollasanıza[signature][hline]:))) !!! ........................
Öne çıkan mesajlar