BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 o buradaki üreticinin kötülüğü pana film tiglon vs basıyor onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 işte bonecin sorduğu da o zaten. yerli basımlarda problem yaşayan oldumu vs diye. millet anlamamak da ısrarlı inatla. bluray için varmıdır aynı durum bilemiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yoktu ya.. koskoca blue-ray (şimdilik tabi) bi 5 sene sonra bokunu çıkarırlar ama divxden fln çekerler yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Aluriel said: bourne ultimatom aldım dnrdan baya bi zaman önce. kötü bildiğin dvd. bi garip yani. 6 7 kiraya aldıysan normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 collectors edition sözde. 2 disk bi de. 6-7 liraya almadım da 19.90 dı sanki yanlış hatırlamıyorsam. dnrdan aldım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar