Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gene kız meselesi...

glamdring_S

Öne çıkan mesajlar

ilk olarak garbegesa yollayabilirsiniz ben emin olamadım patilerin fikrini almak istedim; nese gelelim konuya:
Arkadaşlar şimdi benim hoşlandığım bi kız var ve galiba bişeyler olucak ama ben çok yakında tel takıcam sizce eğer beni gerçekten seviosa bu ilişkimizi bitirebilirmi söleyin çıldırcam...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution
Sosyal ağlarda paylaş

daha bı$ı olmamı$ kı olabılır dıyosun.tel taktıktan sonra ögrenırsın senı sevıp sevmedıgını.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

YETER BAYDIM YA
kaç etti
ben sayamadım ya
anasını satim ben başıma gelenleri konu açsam varya
nedir sıkıldım bunaldım[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

öeah gerçekten seviyosa demişsin bu çok büyük bişey öyle bişey olsa zaten şu an burda olmaz onun yanında olurdun tek vücut halinde olurdun İkincisi zaten bu yüzden ayrılıcaksa sen niye kendini heder ediceksin?
//Angelfire artı 1 bu arada[signature][hline]No signature...

[Bu mesaj kiddo tarafından 05 Eylül 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

glam olm seni gerçekte tanımasam harbi neler düşünürdüm bilemiorum.kendine gel olm ne bu ya ''tel takıcam hede hödö'' yapma abi tam şeylik yani harbi resmen ''OHA FALAN OLDUUM''[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

Abaza herif :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__
|||||Yapim aşamasında|||||

|||||||||||||||||||||||
01001010101011010010110
[spo1=rekksss]xharloan: yaw rexx ben qozluklerımı bulamııom nerede bunlar all allaa..

rexx: Olm senin zaten gözlüğün yoktuki

xharloan: Hay allah esti işte :)
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

aslında sevmek diye birşey yok.sadece birisini sevmemiz gerektiğini düşündüğümüzde ve o kişi bizden uzak durduğunda acı çekiyoruz çünkü acı çekmemiz gerektiğini düşünüyoruz.bunlar çok saçma bunu son birkaç günde anladım artık.farkettim ki ailemi,arkadaşlarımı hatta kendimi bile sevmiyormuşum.bize acı çektiren "sevgi" kelimesinin sahip olduğunu düşündüğümüz çağrışım.ancak o çağrışım aslında yok.sadece bir hayal ürünü.[signature][hline]administrator error
Sosyal ağlarda paylaş

harbi abartmayın adam öyle biri değil zaten anlamış hatsını abarmasın.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norton_Antor, 05 Eylül 2004 22:38 tarihinde demiş ki:
aslında sevmek diye birşey yok.sadece birisini sevmemiz gerektiğini düşündüğümüzde ve o kişi bizden uzak durduğunda acı çekiyoruz çünkü acı çekmemiz gerektiğini düşünüyoruz.bunlar çok saçma bunu son birkaç günde anladım artık.farkettim ki ailemi,arkadaşlarımı hatta kendimi bile sevmiyormuşum.bize acı çektiren "sevgi" kelimesinin sahip olduğunu düşündüğümüz çağrışım.ancak o çağrışım aslında yok.sadece bir hayal ürünü.

kapat matrixi güzelim, kaçıncı seyredişin=?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norton_Antor, 05 Eylül 2004 22:38 tarihinde demiş ki:
aslında sevmek diye birşey yok.sadece birisini sevmemiz gerektiğini düşündüğümüzde ve o kişi bizden uzak durduğunda acı çekiyoruz çünkü acı çekmemiz gerektiğini düşünüyoruz.bunlar çok saçma bunu son birkaç günde anladım artık.farkettim ki ailemi,arkadaşlarımı hatta kendimi bile sevmiyormuşum.bize acı çektiren "sevgi" kelimesinin sahip olduğunu düşündüğümüz çağrışım.ancak o çağrışım aslında yok.sadece bir hayal ürünü.

Evet, mesela aslında sen bir kaşıksın.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...