glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ilk olarak garbegesa yollayabilirsiniz ben emin olamadım patilerin fikrini almak istedim; nese gelelim konuya: Arkadaşlar şimdi benim hoşlandığım bi kız var ve galiba bişeyler olucak ama ben çok yakında tel takıcam sizce eğer beni gerçekten seviosa bu ilişkimizi bitirebilirmi söleyin çıldırcam...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ağzınla mı çıkıyor? ha motorsa bilmem olabilir[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 gercekten seviyosa niye bitirsin ajan? yani gercekten sevmiyosa da bitirmemesi lazım acıkcası. Bak tom kıruz abimize o da taktı zamanında tel yani tel olayı kral bişidir yeter ki renkli renkli takma ehu[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ya haklısın ama genede korkuyorum kızı seviorum ve ilişki bu yüzden biterse atarım kendimi biyerden....[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 daha bı$ı olmamı$ kı olabılır dıyosun.tel taktıktan sonra ögrenırsın senı sevıp sevmedıgını.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 YETER BAYDIM YA kaç etti ben sayamadım ya anasını satim ben başıma gelenleri konu açsam varya nedir sıkıldım bunaldım[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 öeah gerçekten seviyosa demişsin bu çok büyük bişey öyle bişey olsa zaten şu an burda olmaz onun yanında olurdun tek vücut halinde olurdun İkincisi zaten bu yüzden ayrılıcaksa sen niye kendini heder ediceksin? //Angelfire artı 1 bu arada[signature][hline]No signature... [Bu mesaj kiddo tarafından 05 Eylül 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 aç ajan sende aç alalal açma diyenmi var.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ya ben sebebin o olmasından korkuyorum o yüzden ama genede rahatlattınız saolun angelfire sendende özür dilerim aslında bende kızıodum bu topiclere ama bazen insanın başına gelebilio[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: glamdring_S, 05 Eylül 2004 22:21 tarihinde demiş ki: ya haklısın ama genede korkuyorum kızı seviorum ve ilişki bu yüzden biterse atarım kendimi biyerden.... asıl ilişki bole saçma bişi yuzunden biterse, atmaman lzm[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Caranlothwen, 05 Eylül 2004 22:20 tarihinde demiş ki: ağzınla mı çıkıyor? ha motorsa bilmem olabilir mwehaha cok acimasizdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ben bu tip konularda başliktan sonrasi okuyamiom nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 glam olm seni gerçekte tanımasam harbi neler düşünürdüm bilemiorum.kendine gel olm ne bu ya ''tel takıcam hede hödö'' yapma abi tam şeylik yani harbi resmen ''OHA FALAN OLDUUM''[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ya biliom ama bi an gözüm döndü[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Abaza herif :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| ||||||||||||||||||||||| 01001010101011010010110 [spo1=rekksss]xharloan: yaw rexx ben qozluklerımı bulamııom nerede bunlar all allaa.. rexx: Olm senin zaten gözlüğün yoktuki xharloan: Hay allah esti işte :) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 beyler tamam naturel haklı herkesten özür... bi an kafamda herşey altüst oldu ve bu iyi geldi arada sırada birbirimizi çekicez artık....[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 aslında sevmek diye birşey yok.sadece birisini sevmemiz gerektiğini düşündüğümüzde ve o kişi bizden uzak durduğunda acı çekiyoruz çünkü acı çekmemiz gerektiğini düşünüyoruz.bunlar çok saçma bunu son birkaç günde anladım artık.farkettim ki ailemi,arkadaşlarımı hatta kendimi bile sevmiyormuşum.bize acı çektiren "sevgi" kelimesinin sahip olduğunu düşündüğümüz çağrışım.ancak o çağrışım aslında yok.sadece bir hayal ürünü.[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: rexx, 05 Eylül 2004 22:37 tarihinde demiş ki: Abaza herif :) yuh abi o kadar diil onla bi alakası yok topice kızabilirsiniz ama dalga geçemezsiniz[signature][hline]Thrash 'Till Revolution [Bu mesaj glamdring_S tarafından 05 Eylül 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 harbi abartmayın adam öyle biri değil zaten anlamış hatsını abarmasın.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Norton_Antor, 05 Eylül 2004 22:38 tarihinde demiş ki: aslında sevmek diye birşey yok.sadece birisini sevmemiz gerektiğini düşündüğümüzde ve o kişi bizden uzak durduğunda acı çekiyoruz çünkü acı çekmemiz gerektiğini düşünüyoruz.bunlar çok saçma bunu son birkaç günde anladım artık.farkettim ki ailemi,arkadaşlarımı hatta kendimi bile sevmiyormuşum.bize acı çektiren "sevgi" kelimesinin sahip olduğunu düşündüğümüz çağrışım.ancak o çağrışım aslında yok.sadece bir hayal ürünü. kapat matrixi güzelim, kaçıncı seyredişin=?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Seni sevip sevmedigini ogrenirsin bu olayla zaten boyle bir sey icin ayrilirsa o kiz sana gore degilmis demektir. Boyle bisiy icin ayrilan kisiden hayir gelmez dogrusu.... Yani kafana takma uzulme teli taktir zaten kiz ayrilirsa uzulmeye degmez oyle biri icin. ayrilmazsa ne ala sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 haklısın abi ilgilenen herkeze teşekkürler...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 fizban o duygu aşktan daha öte bişey[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Norton_Antor, 05 Eylül 2004 22:38 tarihinde demiş ki: aslında sevmek diye birşey yok.sadece birisini sevmemiz gerektiğini düşündüğümüzde ve o kişi bizden uzak durduğunda acı çekiyoruz çünkü acı çekmemiz gerektiğini düşünüyoruz.bunlar çok saçma bunu son birkaç günde anladım artık.farkettim ki ailemi,arkadaşlarımı hatta kendimi bile sevmiyormuşum.bize acı çektiren "sevgi" kelimesinin sahip olduğunu düşündüğümüz çağrışım.ancak o çağrışım aslında yok.sadece bir hayal ürünü. Evet, mesela aslında sen bir kaşıksın.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar