Necroshine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Evet hex editor nasıl kullanilir bilmiyorum client yapıcam serverima fakat bu nasıl olcak yazabilen varsa arıyoruz haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Hex editor ile program yazilmaz, ozel client da yazilmaz, o arkasini falan degistirme olaylari mullardan yapiliyor. Hex editor ile ancak karakter degistirebilirsin, mesela ahmet yazan bir yeri ancak (bosluk)ali(bosluk) seklinde yazarak ali'ye cevirebilirsin, dosya boyutu degisirse calismaz.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dido Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 aslında biraz kasarsan dosya boyutunada değiştirebilrsin ben mesela kırılmış cliebntlerin açıldığında uoreportlog diyo yarattıkları dosyayı kapattım :P biraz uğraşırsan oluyo akıl işi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Strict- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Hayır Ultima clientinin bi özelliği değil dosya boyutu her programda öyledir mirc ıda açsan winzip ide açsan dosya boyutundaki en ufak değişiklikte program açılamaz hale gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 yoo hepsinde öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar