Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arion Uo shar Hizmette

Elron_Cervantes

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar Hayirli Ugurlu olsun Serverimiz Bakim Doneminden cikiyor! 3 aylik bir test asamasindan sonra Arion UO shard imiz acilmak uzeredir!Kayitler simdiden baslamistir sitemiz
www.arion.cjb.net

yanliz staff a 1 gm alinacaktir muracat sitenin anasayfasinda kayit icin yazan adrestir! serverimizde irk sistemi vardir!
Rp zorunlulugu forumlarda anket olarak acilacaktir!
simdeden iyi oyunlar!
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi başarılar.. + web sayfanız açılmııyor..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__
|||||Yapim aşamasında|||||

|||||||||||||||||||||||
01001010101011010010110
[spo1=rekksss]xharloan: yaw rexx ben qozluklerımı bulamııom nerede bunlar all allaa..

rexx: Olm senin zaten gözlüğün yoktuki

xharloan: Hay allah esti işte :)
[/spo]

[Bu mesaj rexx tarafından 05 Eylül 2004 11:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yanlı$ anlamada 3 aylık bakim ve test demı$sın.yani 3 aydır serverla ugra$tın dogru anladım? ve bu sure ıcınde bır domain alamadın mı?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

Serverımız açılmamıştır.
Kayıtlarımız Açılmıyacaktır
Staff Alımı olmayacaktır
Zaten sitemiz bulunmamaktadır
Kimseyi beklemiyoruz.

|Huzur istiyoruz| UO SHARD
Admin "None"[signature][hline]
Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

[spo1=bkz.]
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
[/spo]

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 06 Eylül 2004 00:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Noluyor kardeşim bu topic benden habersiz nasıl açılır ya da domain almadık üyelik sistemi yapmadık millet mailden mi uğraşıcak oho server hasır ama formalite olması gerenk kapayın şu topici resill olduk bu arada hangi scripter la yine mi zues le ben kaç kere barıştırcam sizi hey allahm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...