Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Arkadaslar Hayirli Ugurlu olsun Serverimiz Bakim Doneminden cikiyor! 3 aylik bir test asamasindan sonra Arion UO shard imiz acilmak uzeredir!Kayitler simdiden baslamistir sitemiz www.arion.cjb.net yanliz staff a 1 gm alinacaktir muracat sitenin anasayfasinda kayit icin yazan adrestir! serverimizde irk sistemi vardir! Rp zorunlulugu forumlarda anket olarak acilacaktir! simdeden iyi oyunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Şimdi başarılar.. + web sayfanız açılmııyor..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| ||||||||||||||||||||||| 01001010101011010010110 [spo1=rekksss]xharloan: yaw rexx ben qozluklerımı bulamııom nerede bunlar all allaa.. rexx: Olm senin zaten gözlüğün yoktuki xharloan: Hay allah esti işte :) [/spo] [Bu mesaj rexx tarafından 05 Eylül 2004 11:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Hade baklaım başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 başarılar.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Yolunuz açık olsun.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 gl..[signature][hline]NoFear NoRegret W,02 eylül 2004 23:45 tarihinde demiş ki: kardeş ben bu account u sövmek için aldım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 başarılar..[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Basarilar..[signature][hline]Helarus Catviezel.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Arkadaslar cok tesekkur ederim biraz once scripter imla kavga ettim bir scripter ariyorum aranizda girmek isteyen var kac senedir uo oynadigi yasini ve script bilgi derecesini buraya yazarsa mail adresini veya telefonunu [email protected] a yollarsa cok sevinirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Bugün açılan cjb shardlarından 2. scripteri ile kavga eden shard :) umarım bulursun.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 yanlı$ anlamada 3 aylık bakim ve test demı$sın.yani 3 aydır serverla ugra$tın dogru anladım? ve bu sure ıcınde bır domain alamadın mı?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Admin BOlumu yazisini is isten gecmeden kaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Admetos UO shard açılmıştır ikinci sunucumuz Albion üçüncü sunucumuzda Lowyer uo shard olucaktır :D[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Serverımız açılmamıştır. Kayıtlarımız Açılmıyacaktır Staff Alımı olmayacaktır Zaten sitemiz bulunmamaktadır Kimseyi beklemiyoruz. |Huzur istiyoruz| UO SHARD Admin "None"[signature][hline] Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! [spo1=bkz.] Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [/spo] [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 06 Eylül 2004 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoruK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Noluyor kardeşim bu topic benden habersiz nasıl açılır ya da domain almadık üyelik sistemi yapmadık millet mailden mi uğraşıcak oho server hasır ama formalite olması gerenk kapayın şu topici resill olduk bu arada hangi scripter la yine mi zues le ben kaç kere barıştırcam sizi hey allahm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Arion Uo shar Hizmette × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Serverımız açılmamıştır. Kayıtlarımız Açılmıyacaktır Staff Alımı olmayacaktır Zaten sitemiz bulunmamaktadır Kimseyi beklemiyoruz. |Huzur istiyoruz| UO SHARD Admin "None"[signature][hline] Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! [spo1=bkz.] Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [/spo] [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 06 Eylül 2004 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Noluyor kardeşim bu topic benden habersiz nasıl açılır ya da domain almadık üyelik sistemi yapmadık millet mailden mi uğraşıcak oho server hasır ama formalite olması gerenk kapayın şu topici resill olduk bu arada hangi scripter la yine mi zues le ben kaç kere barıştırcam sizi hey allahm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar