Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kendi buildimi veriyim. Min 21 lvl olmak gerekiyo tam verim almak için.

http://rift.zam.com/en/stc.html?t=0zsRq.McVuzk.xdh

Grubu ayakta tutup, caster ve clericlerden mana drainleyip yanınıza gelen fail rougeleri instant bi sekilde moba çevirip üzerinde zıplarken bi sigara yakabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
üstün o buildle lvl kasılıyor ama yoruluyor insan mob keserken.

Genelde wf de kullanıyorum onu.
Quest filan yaparken necro oynamak cok mantıklı random skill bass sonra purge spam yani necro da yorulmuyosun.
Mesaj tarihi:
bu arada dungeonlarda healerlıkta yaptım chloro olarak solo gayet kolay oluyor eger spot bulmakta gucluk cekıyorsanız 3 5 kurus verın dual specı actırın
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Selamlar bende yeni katıldım aranıza , pyro , archon , elemantal açtım mage olarak.
sizce raidlerde dps olarak iş görürmü?
yoksa hiç kastırma diyosanız direk değiştireyim.ancak lvl 8 henuz karakter.
Mesaj tarihi:
bende yeni başladım ve benim spec te pyro/elementalist ( pet için ) ve choloro

hemen hemen her kombinasyonu denedim , en yüksek dps galiba bu şekilde. lvl 20 lerde iken 600 vurduğumu biliyorum.şu anda lvl 29 um,

tabi bi yandan dominatörün spelleri de var. ilerde pyro-domi gibi bişey yapmayı düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
raid lerde elementalist'e gerek yok gibi, belki ilk kademedeki %5 crit işe yarayabilir ama leveling için pyro'nun yanına elemental çok şükela oluyor, tavsiye ederim.

bende pyro, elemental 3. de chloro aldım, çok rahat hızlı bi şekilde mob kesebiliyorum, dungeon'larda iyi dps yaptığımı düşünüyorum(dpsmeter gibi bişi yok tabi), cd'lerim hazırsa 4-6 mob arasında aynı anda kesebiliyorum.
Mesaj tarihi:
Wayne said:

bu arada dungeonlarda healerlıkta yaptım chloro olarak solo gayet kolay oluyor eger spot bulmakta gucluk cekıyorsanız 3 5 kurus verın dual specı actırın

chloro olarak nasıl bi döngü izliyosun heal'larken? Ben bugun denedim boss'ta ama bneceremedim pek :/
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Level kasmak icin Elementalist 44 Choloro 22
Instance icin en iyi dps Stormcaller/Elementalist 34/32 gibi bir build di +-3 puan farkli olabilir build. Kafadan yazdim.
Mesaj tarihi:
en iyi leveling build necro warlock archon 33/33 +-2 puan değişir. 6-7 adet mobu aynı anda keser, full healt/mana devam edersiniz. bir lvl üstünüz elite kesebileceğiniz herhalde tek build dir.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
patchler çıkalı bu bilgiler eskimiş yenilerini yazayım:

tartışmasız oyundaki EN İYİ aoe: stormcaller/elementalist (ama çok kötü single target dps)

mage spec'lerinin en iyi single target dps: pyro/elemental (yukardaki kadar iyi olmasa da süper bi aoesi var)

2. en iyi single target dps: warlock/necro (oynaması çok daha zor ama)

pvp yapıcam diyorsanız full warlock veya warlock/chloro giderseniz muhteşem oluyo.. daha dominatorı denemedim bile ve süper olduğunu da duydum.

pyromancer pve buildi giderken niye elementalist alıosun hocam diye soracak olan insanlar elementalistin en üstteki talentine bir baksınlar ve bu ability'nin cooldownunun heat wave tarafından sıfırlanabildiğini düşünsünler.
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...