interperez Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Kendi buildimi veriyim. Min 21 lvl olmak gerekiyo tam verim almak için. http://rift.zam.com/en/stc.html?t=0zsRq.McVuzk.xdh Grubu ayakta tutup, caster ve clericlerden mana drainleyip yanınıza gelen fail rougeleri instant bi sekilde moba çevirip üzerinde zıplarken bi sigara yakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 dominatör olmayin beyler cok küfür yiyosunuz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 interperez level kasılıyo mu o buildle ? asgard dengeler bence yediğimiz küfürle aldığımız takdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 üstün o buildle lvl kasılıyor ama yoruluyor insan mob keserken. Genelde wf de kullanıyorum onu. Quest filan yaparken necro oynamak cok mantıklı random skill bass sonra purge spam yani necro da yorulmuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 NEcro/warlock oynuyorum hp full geziyorsun dmg de iyi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 pyromancer archon ve bı tane daha..sımdilik elemantalist daha karar vermedim tam olarak ama lvl 29 um ve akıyorum baya rahat kesılıyor moblar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bu arada dungeonlarda healerlıkta yaptım chloro olarak solo gayet kolay oluyor eger spot bulmakta gucluk cekıyorsanız 3 5 kurus verın dual specı actırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agd Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Selamlar bende yeni katıldım aranıza , pyro , archon , elemantal açtım mage olarak. sizce raidlerde dps olarak iş görürmü? yoksa hiç kastırma diyosanız direk değiştireyim.ancak lvl 8 henuz karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 bende yeni başladım ve benim spec te pyro/elementalist ( pet için ) ve choloro hemen hemen her kombinasyonu denedim , en yüksek dps galiba bu şekilde. lvl 20 lerde iken 600 vurduğumu biliyorum.şu anda lvl 29 um, tabi bi yandan dominatörün spelleri de var. ilerde pyro-domi gibi bişey yapmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 raid lerde elementalist'e gerek yok gibi, belki ilk kademedeki %5 crit işe yarayabilir ama leveling için pyro'nun yanına elemental çok şükela oluyor, tavsiye ederim. bende pyro, elemental 3. de chloro aldım, çok rahat hızlı bi şekilde mob kesebiliyorum, dungeon'larda iyi dps yaptığımı düşünüyorum(dpsmeter gibi bişi yok tabi), cd'lerim hazırsa 4-6 mob arasında aynı anda kesebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Wayne said: bu arada dungeonlarda healerlıkta yaptım chloro olarak solo gayet kolay oluyor eger spot bulmakta gucluk cekıyorsanız 3 5 kurus verın dual specı actırın chloro olarak nasıl bi döngü izliyosun heal'larken? Ben bugun denedim boss'ta ama bneceremedim pek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agd Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Arkadaşlar mage classında özellikle raidler için sağlam aoe ve dps yapan built önerileriniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ben daha level 9 um ve storm / elem / domi olarak gidiyorum ama kimse stormdan bahsetmemiş iş yapmaz mı ki bu build? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Level kasmak icin Elementalist 44 Choloro 22 Instance icin en iyi dps Stormcaller/Elementalist 34/32 gibi bir build di +-3 puan farkli olabilir build. Kafadan yazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 en iyi leveling build necro warlock archon 33/33 +-2 puan değişir. 6-7 adet mobu aynı anda keser, full healt/mana devam edersiniz. bir lvl üstünüz elite kesebileceğiniz herhalde tek build dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 patchler çıkalı bu bilgiler eskimiş yenilerini yazayım: tartışmasız oyundaki EN İYİ aoe: stormcaller/elementalist (ama çok kötü single target dps) mage spec'lerinin en iyi single target dps: pyro/elemental (yukardaki kadar iyi olmasa da süper bi aoesi var) 2. en iyi single target dps: warlock/necro (oynaması çok daha zor ama) pvp yapıcam diyorsanız full warlock veya warlock/chloro giderseniz muhteşem oluyo.. daha dominatorı denemedim bile ve süper olduğunu da duydum. pyromancer pve buildi giderken niye elementalist alıosun hocam diye soracak olan insanlar elementalistin en üstteki talentine bir baksınlar ve bu ability'nin cooldownunun heat wave tarafından sıfırlanabildiğini düşünsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 en iyi single target dps dominator/necromancer ama oynaması özellikle pyroya nazaran epey bi zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bi stormcaller buildi lazım bana var mıdır bilen. yıllar gecmiş unutmuşum buildlerimi peh .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 healing choloro spec; [video]https://www.youtube.com/watch?v=HLA-PDTkMzQ&feature=c4-overview-vl&list=PLvItBSt9NCUHWWtxDtPQBjXvlos2D321W?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Rift 2.3 Patch - Pyromancer Spec Detaylari https://www.youtube.com/watch?v=U0Ztq0bFuZ0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar