Eoteyn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 merhabar başvurularını yaptım nisan da askere gitmeyi düşünüorum, yarım yamalak net olmayan bilgiyle netten, ısparta eğridir dağ komando okuluna artık yedek subay alımı gibi bir durum olmadığı yazıyo. konu üzerine bilgisi olan varmı? ayrıca komando olurmusun die de sordular eğer alınmıyosa neden sordular... teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 onu herkese soruyorlar bildiğim kadarıyla. sağlık problemin yoksa ve çıkarsa gidiyorsun. orda bi tur daha sağlık kontrolü tarzı bişey yapılıyor. geçenler kalıyor, geçemeyenler refuze adıyla yollanıyor başka yere. en son böyleydi uygulama. çok hevesle giden bi arkadaşımı göz problemi nedeniyle istanbula yollamışlardı geri. yalnız eğirdir hakkında ben de duymuştum aynı şeyi. aslı var mıdır yada kaynağı nedir diye araştırmamıştım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 net bişiy bulamıorum bende nette, bi yerde 2008 mayıstan sonra alınmıcak yazıyo, 2010 nisan da bi arkadaşım gitti. nasıl iş bende anlamıyoum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 abi çok acaip zorluyolar orda Allah yardımcın olsun. bkz. yarım yamalak okuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 olm eğirdir güzeldir manzarası açısında ıspartanın en güzel ilçesi. ama orda askerlik çekilmez komando birliği zaten direk. yani o dağları ben gördüm oraya tırman derlerse yarın bir gün allah kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Tırmanamaz isen birşey olmuyor, elverişsizdir diye seni başka bir sınıfa gönderiyorlar. Yani oraya düşdüm aman aman demeyin zaten bakdılar olmuyor gönderiyorlar seni başka yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar