Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve Online - Öneri

tradermax

Öne çıkan mesajlar

Forum - Onaylayan girip signed yazsın :)

Düşünüyodum da, oyunu bırakan oyuncuları geri getirmek adına yapılabilecek birşeyler geldi aklıma... Forumdaki kadar uzun yazmayacağım ama kısaca önerdiğim şey:

CCP her oyun mekaniğini etkileyen bir update çıkardığında, veya karakter bir account'dan başka bir account'a geçtiğinde (%90 satıldığında) oyun içinde skill'lerin yeniden düzenlenebilmesi için bir seçenek çıksın... Şu anda "Character is flagged for customization" tarzında bir mesaj veriyo ya.. onun gibi...

Bu durumlarda karakterin skill'leri değiştirilebilsin... Diyelim ki ben 2 yıl uğraştım, deli gibi bi production karakteri yaptım, ancak oyun öyle bi hale geldi ki artık bu işte eskisi gibi para yok. Bu benim suçum değil, CCP nin getirdiği değişikliklerden kaynaklanıyor bu. Bunun yerine industrial skill'lerimi atıp, o bölüme ait skillpoint'lerimi başka bir skill üzerinde kullanabilmeliyim. Ya da PVP eskisi gibi haz vermiyo, nano devrini kapadı, ama ben nano için bi yığın ekstra'dan skill kasmışım, gereksiz yere LVL 5 yapmışım çoğu şeyi, belki yapmayacaktım bilseydim. Bunları geri alıp başka skill'ler üzerinde kullanabilmeliyim. Önerim bu. Destekleyen olursa foruma:

*signed

... yazabilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

Evein mantigina cok ters bu istek arada bir yapiliyor ve oludugu gun oyunu biraktigim gun olur. Herkesin skilleri perfect olcak bi cok ara char yok olucak yillardir yapilan skill planlari bosa gidicek vs. Wowa doner oyun kisaca. Ayrica sen birakmadinmi oyunu git wot onerileri yap :D
Sosyal ağlarda paylaş

Hala 3 karakterim var satılık :D teknik olarak bırakmamış oluyorum... ya oyunu daha flexible kılabilir böyle değişiklik... sonuçta insanlar 30m sp yi kasmak için yine 2 yıl harcamış oluyolar... bi de yani mesela yeni karakter aldın, herşeyi güzel ama bikaç m sp var ki onları istemiyosun ve bu her karakterde oluyo bi kere... ayrıca yani bu savaş sistemi devam ettikçe eskilerden çok bırakan olur daha... bunlara oyun içinde yeni bir heycan sağlamak için iyi bi gelişme olabilirdi
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...