misroiz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 İstanbulda pc versiyonu satan bi yer biliyormusunuz? Eğer biliyosanız paylaşırsanız sevinirim Kolay Gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Raflara gelmedi sanırım, en azından ben dnr ve electroworld de görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroiz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 dün bende baktım ve hiç bi yerde bulamadım dedim acaba bi yerlerde gören varmıdır diye mrk ettim.. Dün kanyonda ki ps store a sordum henüz gözükmüyo dediler.. Millet catır catır oynuyo biz baslayacaz newbie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrgorgun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Merhaba,elimde 1 tane var dc un, pc versiyonu,avrupadan almıştım,hiç açılmadı.Fiyat 110TL düşünüyorum.İlgilenirseniz pm atın görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Steam'den alsana. http://store.steampowered.com/app/24200/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ne 110 u abi ya.steamde 50$.dolar 1.5 olsa 75 lira yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Zaybird said: ne 110 u abi ya.steamde 50$.dolar 1.5 olsa 75 lira yapar. kutulu ürün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 kutusunu napcaksın? içine eşya mı saklıosunuz abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 sen ve o aynı düşünmeyebilir, zevkler ve renkler olayı. koleksiyon yapmak istiyordur, oyle odasının bir köşesinde koleksiyonu vardır. nasıl bazıları kitapları koyar/dizer ve bundan zevk alır, hoşlanır diğer insanlar da bunu cd ile yapar. bazısı dvd yapar bazısı oyun bazısı da müzik. hem belki internetten indirmek icin de uğraşmayayım demiştir bunların yanında? (yada kutunun icinden güzel şeyler çıkıyordur bilemedim) yani böyle, şahsen benim de böyle bi koleksiyon anlayışım var ama steam de :F (fakir koleksiyonu bu biraz daha eheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 hayır düşüncesi o olabilir saygım var. bende mesela wowları fln kutulu aldım fln sora baktım cd ler bozuluo kutular yok oluo. steam ftw dedim abi :D oyun ucuzladı mı alıorum bide mis gibi. 5 7 dolara fln :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 evet cd veya dvdler belli bir süre sonra kullanılamaz hale geliyor.ama steam öyle değil.o oyun ömür boyu orda ve istediğin zaman oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrgorgun Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Oyun piyasada yok bildiğiniz gibi,kendime aldım aslında ama wow'dan çıkıp tekrar bi mmo'ya girmek istemediğim için hiç bulaşmamaya karar verdim.Neyse bende steam'den oyun alıyorum arada ama şöyle bi durum war bilgisayar formatlandığı zaman her seferinde tekrar indirmek ızdırap geliyo..Herneyse,isteyen varsa pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 dosyaları copy paste? external hdd? hummm :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 mrgorgun said: bende steam'den oyun alıyorum arada ama şöyle bi durum war bilgisayar formatlandığı zaman her seferinde tekrar indirmek ızdırap geliyo.. Abi, oyunun üzerine sağ tıklayınca backup diye birşey çıkıyor. Güzel bir özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar