Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 avrupa yakasında napcan abicim ya.merter var iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 avcılar, puhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 illa metrobüs olsun diyosan incirli,bahçelievler,bakırköy,ataköy iyidir. beşiktaş,ortaköy filan daha merkezi,daha "istanbul" yerler ama metrobüs zor. bu arada anadolu yakası nedir abi? istanbul bile demiyoruz oralara biz, L2 istanbul pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 di said: Selamlar, Anadolu yakasinda Goztepe'de oturuyorum. Bilenleriniz bilir, pek guzel pek nezih yerdir. Ayni zamanda yesili de boldur ve minibus yoluna ya da E5'e yakinsaniz her yere yakinsinizdir aslinda. Ben sansima bu yolun tam arasinda bir yerdeyim. Lakin hem evim kucuk hem de ise gidip gelmek epeyce iskence bana. Avrupa yakasinda benzer sekilde neresi vardir diye merak etmekteyim. Metrobuse ve metroya yakin olsa sukela olur. Bir de 1300-1500 gibi butceme oranla ucuk kiralar veremem. Buna gore tavsiyeleriniz ne yonde olur ? Aslinda suna da raziyim, yer biraz uzak olur ama trafik derdi olmaz. Aracla gider gelirim. O da uyar bana. Etiler Akatlar Levent 4.Levent (siteler kısmı otoyolcular, hukukçular sitesi vs) Emirgan Mecidiyeköy (ali samiyen tarafında güzel apartmanlar var) buralardan başka güzel yer yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Eğer saat problemin büyük değilse Bahçeşehir diyebilirim. Yeşili bol, havası temiz, insanı düzgün, yaya geçidinde yayaların önceliği var falan. Tek sıkıntısı eğer araban yoksa mecidiyeköy, bakırköy ve taksim haricinde otobüsü yok ve akşam 10'dan sonra onlar da bitiyor. Ayrıca treni var, 40-50dk sürüyor Sirkeci, klimalı falan, çufçufluyoruz. (METRO GELECEK DİYE ÜFÜRÜYORLAR BİR DE BU ARALAR) Ben günün her saati otobüsle her yere gittim burdan trafik varken 1-1.5 saat en illet yer, trafik yokken uyuyım diye kafamı koyuyorum tam 30dk sonra taksimde ya da evde olabiliyorum. Arabayla da trafik yoksa yine aynı oluyor süre. Ya ben nine tadında sürüyorum ya da ekspresler iyi gidiyor. Kiralar da daire/villa olmasına, giriş/yukarısı olmasına göre değişiyor(Genelde 1200 civarı yeni 2+1'ler, eski binalarda da 3+1'ler o civarda sanırım). Fakat esas olayı aidatlar, 100 civarından başlıyor 300+ falan gidiyor kalorifer sistemine, havuzlu olup olmamasına göre. Babam her gün işe gidiyor buradan, ben ve kardeşim de okula gidiyoruz. İnsan yola alışıyor bir süre sonra. Ben vaktiyle yaz aylarında her gün Çatalca - Taksim yapıyordum, ona bile alıştım. Edit: Ha bir de Bahçelievler'in bazı kısımları güzeldir.(İstanbul Evleri, Böbrek Vakfı ya da Marmara Üniversitesi'nin oraları falan) Hem metrobüse yakın, hem e-5 kenarı hem de yerine göre çiçeği böceği var. Tek sorunu iti kopuğu var biraz, bir de her sene bir yerleri kazıyorlar ya da bana öyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Bahçeşehirde oturmuş olmasam inanıcam :D yayaya öncelik falan. bahçeşehir zengin piçi denen çocukların arabalarla hız yaptığı falan gece mc donalds önündeki göbekte sonradan görmelerin son ses halay çektiği bi yer. ama çok güzel yeşili vs o ayrı. gerçi şimdi başakşehire bağlandıktan sonra rezil ederler orayıda. en iyisi akatlar. 1000-1500'e de sitede olan yeşillikli güvenlikli otoparklı vs çok güzel evler bulursun akmerkeze 1.levente metroya zincirli kuyu metrobuse inanılmaz yakın ve insanlarıda iyidir. über pastanelerde var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Bana yol veriyorlar yürürken, daha rastlamadım yayayı görünce durmamaya kasana. Mc Donalds'ın oralar (3. cadde lol) öyle tabii, iş güç sahibi adam görmez ama. Güzeldir tavsiye ederim yoldan çekinmezse. Ha bir de başakşehir belediyesi sux. Adamlar temden gelen yolun oradaki göbeği değiştirdi bir ara, girişte bir ay trafik tıkandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 said: Etiler Akatlar Levent 4.Levent (siteler kısmı otoyolcular, hukukçular sitesi vs) Emirgan maslak civarı, istinye vs de olabülür ama toplu ulaşım istinye çevresinde biraz sıkıntılı tabii etiler'e falan göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 istinyeden minibüs var çok sık geçen,otobüs nanay...o yüzden ben hala akatlarda ısrarcıyım,akatları seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 gayrettepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bence yine anadlu yakasında kal daha uygun bir yere geç :) bizim yakamız güzel.karşıya geçtiğimde evimi özlerim hep . avrupa tarafına calısmaya ve eglenmeye gidilir yaşamya değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 said: bizim yakamız güzel.karşıya geçtiğimde evimi özlerim hep . bu doğru yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bizim yakamız en güzel yaka, hak yaka gibi olmuş asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Red said: bizim yakamız güzel.karşıya geçtiğimde evimi özlerim hep . avrupa tarafına calısmaya ve eglenmeye gidilir yaşamya değil :) doğru. 2 farklı yerde karşı da oturup anadolu yakasına taşındık burayı tercih ederim valla. hatta ayrı eve çıkarsam falan moda gibi bir hayalim var çok istiyorum orda oturmak. moda ya <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 istanbul eziyet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 modaya taşın zelzele de yere sıvan! gibi bi meme yapsak çok ayıp olur di mi? ama eski evler feci T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bahçelievler/ömür geldi benim aklıma orada kiralar uygundu en son mewtrobüse de yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ben hiç karşıda oturmadım,yani hep AVrupadaydım ama ne zaman karşıya geçsem,vapura binsem,kadıköye ayak bassam böyle hoş bir duygu kaplar içimi,mutlu olurum.Garip bir huzur dolar....tamam şiirselliği bırakıp da söylüyorum,gerçekten Avrupa yakası yaşamk için değil ya..çivisi çıktı buranın.Okul bitsin karşıya taşınacağım ben de.O yüzden bence sen karşıda ikamet etmeye devam et;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bir de avrupa yuakasıdna adam gibi yaşanılabilinecek merkezi yer pek yok.. zamanında doluşmuşlar sıkış tıkış hale getirmişler.. ne bileyim anadolu yakası daha geç yerleşime girdiğinden daha yeşil.. tabii gecekondu mahallesine giderseniz durum o kadar da parlak olmaz ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 tabii istanbul o kadar saçma bir şehir ki insanlar bir yakasında yaşayıp öteki yakasında işegidiyorlar ehe lesser city Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 zeper said: kadıköye ayak bassam böyle hoş bir duygu kaplar içimi,mutlu olurum.Garip bir huzur dolar... bu benim için moda'da geçerli ya. aşırı seviyorum moda'yı. moda insanını. herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Ben anadolu yakasına geçince başka bir ülkeye gitmiş gibi oluyorum. Üsküdar, Kadıköy, Kurtköy hariç hiç bir yeri bilmiyorum karşıda. Bir de Bostancı belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 suadiye, caddebostan bilinmeli çiftehavuzlar da bilinmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ama bütün anadolu yakası bir araya gelsek bir güneşli kadar kötü yer çıkaramayız.. muhteşem kötü bir yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Bella said: zeper said: kadıköye ayak bassam böyle hoş bir duygu kaplar içimi,mutlu olurum.Garip bir huzur dolar... bu benim için moda'da geçerli ya. aşırı seviyorum moda'yı. moda insanını. herşeyi. valla modayı bende çok severim modada çok güzel bi ev bulmustuk bi ara.ama kirası 2500 liraydı.adam indireydi taşınıcaktık muhteşem bi terası deniz manzarası.ztn dar sokaklarına eski binalarına hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar