Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa yakasinda oturulasi yerler

di

Öne çıkan mesajlar

di said:

Selamlar,

Anadolu yakasinda Goztepe'de oturuyorum. Bilenleriniz bilir, pek guzel pek nezih yerdir. Ayni zamanda yesili de boldur ve minibus yoluna ya da E5'e yakinsaniz her yere yakinsinizdir aslinda. Ben sansima bu yolun tam arasinda bir yerdeyim.

Lakin hem evim kucuk hem de ise gidip gelmek epeyce iskence bana.

Avrupa yakasinda benzer sekilde neresi vardir diye merak etmekteyim. Metrobuse ve metroya yakin olsa sukela olur. Bir de 1300-1500 gibi butceme oranla ucuk kiralar veremem.

Buna gore tavsiyeleriniz ne yonde olur ?

Aslinda suna da raziyim, yer biraz uzak olur ama trafik derdi olmaz. Aracla gider gelirim. O da uyar bana.

Etiler
Akatlar
Levent
4.Levent (siteler kısmı otoyolcular, hukukçular sitesi vs)
Emirgan
Mecidiyeköy (ali samiyen tarafında güzel apartmanlar var)

buralardan başka güzel yer yok
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer saat problemin büyük değilse Bahçeşehir diyebilirim. Yeşili bol, havası temiz, insanı düzgün, yaya geçidinde yayaların önceliği var falan.

Tek sıkıntısı eğer araban yoksa mecidiyeköy, bakırköy ve taksim haricinde otobüsü yok ve akşam 10'dan sonra onlar da bitiyor. Ayrıca treni var, 40-50dk sürüyor Sirkeci, klimalı falan, çufçufluyoruz. (METRO GELECEK DİYE ÜFÜRÜYORLAR BİR DE BU ARALAR)

Ben günün her saati otobüsle her yere gittim burdan trafik varken 1-1.5 saat en illet yer, trafik yokken uyuyım diye kafamı koyuyorum tam 30dk sonra taksimde ya da evde olabiliyorum.

Arabayla da trafik yoksa yine aynı oluyor süre. Ya ben nine tadında sürüyorum ya da ekspresler iyi gidiyor.

Kiralar da daire/villa olmasına, giriş/yukarısı olmasına göre değişiyor(Genelde 1200 civarı yeni 2+1'ler, eski binalarda da 3+1'ler o civarda sanırım). Fakat esas olayı aidatlar, 100 civarından başlıyor 300+ falan gidiyor kalorifer sistemine, havuzlu olup olmamasına göre.

Babam her gün işe gidiyor buradan, ben ve kardeşim de okula gidiyoruz. İnsan yola alışıyor bir süre sonra. Ben vaktiyle yaz aylarında her gün Çatalca - Taksim yapıyordum, ona bile alıştım.

Edit: Ha bir de Bahçelievler'in bazı kısımları güzeldir.(İstanbul Evleri, Böbrek Vakfı ya da Marmara Üniversitesi'nin oraları falan) Hem metrobüse yakın, hem e-5 kenarı hem de yerine göre çiçeği böceği var. Tek sorunu iti kopuğu var biraz, bir de her sene bir yerleri kazıyorlar ya da bana öyle geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bahçeşehirde oturmuş olmasam inanıcam :D yayaya öncelik falan. bahçeşehir zengin piçi denen çocukların arabalarla hız yaptığı falan gece mc donalds önündeki göbekte sonradan görmelerin son ses halay çektiği bi yer.

ama çok güzel yeşili vs o ayrı. gerçi şimdi başakşehire bağlandıktan sonra rezil ederler orayıda.

en iyisi akatlar. 1000-1500'e de sitede olan yeşillikli güvenlikli otoparklı vs çok güzel evler bulursun akmerkeze 1.levente metroya zincirli kuyu metrobuse inanılmaz yakın ve insanlarıda iyidir. über pastanelerde var :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bana yol veriyorlar yürürken, daha rastlamadım yayayı görünce durmamaya kasana. Mc Donalds'ın oralar (3. cadde lol) öyle tabii, iş güç sahibi adam görmez ama.

Güzeldir tavsiye ederim yoldan çekinmezse.

Ha bir de başakşehir belediyesi sux. Adamlar temden gelen yolun oradaki göbeği değiştirdi bir ara, girişte bir ay trafik tıkandı.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

bizim yakamız güzel.karşıya geçtiğimde evimi özlerim hep .

avrupa tarafına calısmaya ve eglenmeye gidilir yaşamya değil :)

doğru.
2 farklı yerde karşı da oturup anadolu yakasına taşındık burayı tercih ederim valla.
hatta ayrı eve çıkarsam falan moda gibi bir hayalim var çok istiyorum orda oturmak.
moda ya <3
Sosyal ağlarda paylaş

ben hiç karşıda oturmadım,yani hep AVrupadaydım ama ne zaman karşıya geçsem,vapura binsem,kadıköye ayak bassam böyle hoş bir duygu kaplar içimi,mutlu olurum.Garip bir huzur dolar....tamam şiirselliği bırakıp da söylüyorum,gerçekten Avrupa yakası yaşamk için değil ya..çivisi çıktı buranın.Okul bitsin karşıya taşınacağım ben de.O yüzden bence sen karşıda ikamet etmeye devam et;)
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

zeper said:

kadıköye ayak bassam böyle hoş bir duygu kaplar içimi,mutlu olurum.Garip bir huzur dolar...

bu benim için moda'da geçerli ya.
aşırı seviyorum moda'yı. moda insanını. herşeyi.

valla modayı bende çok severim

modada çok güzel bi ev bulmustuk bi ara.ama kirası 2500 liraydı.adam indireydi taşınıcaktık

muhteşem bi terası deniz manzarası.ztn dar sokaklarına eski binalarına hastayım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...