SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 aslında 1 hafta öncesine kadar açsaydın bu topiği sana ortaköyde boştaki bir dairemizi kiraya verebilirdik uygun bi fiyata. 80 m2 800 tl ye falan ama tutuldu gecenlerde. ortaköy gerçekten en iyi. ama pahalıdır biraz. ev kiraları 1000 liradan falan baslıyor. ufak çay 3 tl kahve 6-7 tl falan buralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ortaköy güzel de o trafik çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Suark said: Tabiki gecekondu mahallesi var, adıda maden ama sarıyer merkez felan çok çok temiz yerler aga. Biraz trafik var iş saatlerinde, ama bahçeköyden falan kaçabiliosun =) Maden denilen mahalle biraz yukarıda kalıyo. yani sarıyerin üst kısımları. ama orasıda istanbulun diğer kesimlerindeki gecekondu mahallelerine bile bin basacak durumda. insan açısından. di istersen eğer ben bi bakabilirim senin istediğini tam olarak anladım ve bi sürü mahalle var böyle sarıyerde. yeşillik ağaçlık apartman dairesi. otobüs duraklarına 1 dk 2 dk yürüme mesafesi. ayrıca günün her saati sabaha kadar taksimden otobüsün mevcut. trafik olayıda sarıyerin içinde başlar sahil yoluna çıkıp biraz çayırbaşına doğru yaklaştıktan sonra biter. max 10 15 dk oyalar o trafik seni. iş saatlerinde zaten. ayrıca gece saat 2 yada 3 farketmez tinercisiymiş yol keseniymiş eşkiyasıymış öyle dertlerin yok. tam tersi yolda yürürken bi tanıdığıa denk gelirsin muhabbetini eder güle oynaya evine gidersin. insanları sıcak kanlı sonuçta. komşuluk olayı var. ben yeni taşındığımda insanlar bi baktılar bana sonra 2 3 muhabbet kurmak istediler haklı olarak. kimin ne olduğunu nasıl birisi olduğunu tanımaya çalışıp ona göre mahallede barındırmak siteyen bi mahalledeyim. itini kopuğunu gerçekten istemeyen adamlar. benden önceki kiracıyı komşular çıkarttırmışlar. biz bu adamı istemiyoruz vs muhabbeti dönmüş yani. apaçilerimiz meşhur ama onlarında pek kimseye bi zararı yok. kendi hallerinde danslarını yapıp geçerler ksahgdas. sarıyeri övdük ama ulaşımı dert oluyo bazen. trafiğin yoğun olduğu saatlerde metrobüse gidebilmen için biraz zahmetli. otobüsle zincirlikuyuya giderken önce hiç trafik yok mükemmel diyosun. maslağı geçiyosun sanayi mah. trafik kitleniyo ve baya işkence olabiliyo. senin bileceğin iş. millet bakırköy merter falan demiş, bakırköyü geçtim güzel yerleri mevcutta merterde ne var lan. kamyoncular dışında hsagdas. bakırköy taraflarında sakin nezih denilebilecek tek yer ataköy zaten gördüğüm kadarıyla. tek planı yapılaşmanın olduğu yer galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Bella said: ortaköy güzel de o trafik çekilmez. insanlar şunu anlamıyor trafik istanbulun heryerinde var. trafik olmayan bi yer söylermisin merkezi bi yerde ? illaki bi iş çıkış saatlerinde heryerde trafik oluyo eğer sen zaten istanbulluysanda o trafiğe karşı resistin yüksek olması lazım. ben acelem olmayıpta trafiğe küfrettiğimi hatırlamam. takıp kulaklığı bekliyosun yani stres sinir yapılmayacak bişi. acelen varsa ayrıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ayazağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ortaköy iyi de çevresi kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 kermit said: Bella said: ortaköy güzel de o trafik çekilmez. insanlar şunu anlamıyor trafik istanbulun heryerinde var. trafik olmayan bi yer söylermisin merkezi bi yerde ? illaki bi iş çıkış saatlerinde heryerde trafik oluyo eğer sen zaten istanbulluysanda o trafiğe karşı resistin yüksek olması lazım. ben acelem olmayıpta trafiğe küfrettiğimi hatırlamam. takıp kulaklığı bekliyosun yani stres sinir yapılmayacak bişi. acelen varsa ayrıdır. Abi her yerde trafik ve yogunluk var haklisin da bir cok yerinki bazi noktalarla kiyaslanamayacak durumda. Mesela metrobus kullaniyorum, eve donerken ara duraktan binmek zorunda kaliyorum, ha ben metrobuse binmisim, ha metrobustekiler bana binmis farki yok. Edirnekapi'dan bir sonraki durak olmasina ve benim taa sogutlucesme'de inecek olmama ragmen oturamiyorum hic bir durakta. Belki 1-2 durak kala falan. Onun disinda aksam is cikis saatinde Sisli/Caglayan tarafinda olusan trafik pek az yerde var cidden. Hani o trafige girmektense yolu 5-10 km uzatip ikinci kopruden gitmek cok daha mantikli oluyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 trafik var trafik var. bir ortaköy trafiği var, yıldız trafiği var akşam sabah saatlerinde bir de kozyatağı trafiği var. çekilecek trafik var çekilmeyecek trafik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 abi adam 1500 bütcem var diyo ortaköy diyosunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Bella said: trafik var trafik var. bir ortaköy trafiği var, yıldız trafiği var akşam sabah saatlerinde bir de kozyatağı trafiği var. çekilecek trafik var çekilmeyecek trafik var. kozyatağı merkezi bi yer değil ondandır senin mantıkla bi bahçeşehir trafiği var bi taksim beşiktaş yokuşu trafiği var. dediğim gibi olay resist kasmakta bitiyo. trafiğe karşı biraz resistin olacak o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 adam merkezi biryer olsun demiyor işimi görsün diyor. daha az trafikli biryerde oturabilecekken 15 saat aynı noktada beklemenin bir gereği yok. bahçeşehirle kozyatağını karşılaştırmanı da yeni bir istanbullu olduğun için hoşgörüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 trafiğe karşı en güzel ilaç trance setleridir. aç bi tanesi 40-50 dk zaten. alır götürür seni farketmessin bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Ya bu arada uzun mesajlari okuyamadim ben. Atladim sanmayin. Az sonra doncem size. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ayrıca ortaköyün meşhur trafiği ortaköyün içine girdiğinizde başlıyor. onun dışında otaköye ulasmak için trafik çilesi pek çekmiyorsunuz. en fazla çırağan caddesinde biraz tıkanıyor aksam saatlerinde. orda da yürüsen zaten beşiktaştan ortaköye 10 dk yol. ortaköyde oturmayanlar bol keseden atıp tutuyor haliyle. ortaköy çok rerörör sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 neyse, ben eskiden Beşiktaşta oturuyodum. araba olmasına rağmen o trafik çekilmiyodu ama güzel yerdir.bir de ana caddeydi tam çile.özellikle akşam ve sabah saatlerinde.ortaköy de aynı kapıya çıkıyor.hatta daha dar sokaklar daha beter. Anadolu yakası daha güzel ya kal bence burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 çırağan caddesinde oturuyodum ben, bana diyosan : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 hala ataköy diyorum, net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 eski oturduğum ev metronun 4.levent girişindeki sokaktaydı. yürüme mesafesiyle 1 dakika falan. oralara da bakabilirsin. ortam olarak nezihtir ama yeşillik yoktu tabiki. 5. kat ve iki taraftanda güneş alan 2+1 kombili bi daire için kira 850 800 liraydı. aşağı yukarı yine o civardadır sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ortaköyün deniz kenarı yıldız parkı kuruçeşme parkı gibi her isteğe uygun mekanları da var. yeşil istersen yeşil beton istersen beton. harika bir mix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Bella said: adam merkezi biryer olsun demiyor işimi görsün diyor. daha az trafikli biryerde oturabilecekken 15 saat aynı noktada beklemenin bir gereği yok. bahçeşehirle kozyatağını karşılaştırmanı da yeni bir istanbullu olduğun için hoşgörüyorum. senin şu argümanlarından sonra bende senin cevaplarına en uygun saçmalama yönetmini kullanarak bahçeşehir ve kozyatağını karşılaştırdım. avrupa yakasının trafiği anadolunun 3 katı ama sen bunu yılların istanbullu olarak farkedememişsin. avrupa yakasında oturacaksan eğer bu trafiğe karşıda laf etmeyeceksin. SoulCube said: trafiğe karşı en güzel ilaç trance setleridir. aç bi tanesi 40-50 dk zaten. alır götürür seni farketmessin bile. bak adam burda çözümünü bulmuş. benim yaptığım gibi. takıyosun kulaklığı trafik iplemiyosun pek. adam zaten toplu taşımaya rahat ulaşım olsun demiş herkeste ona göre cevap vermiş. en uygun yerler buralar. ortaköy çok rererö çok trafik var doğruda ulaşımın heryere kolay olduğu yerler hep böyle burda. sen şu mantığı kavrayamamışsın hala gelmiş istanbulluluk taslıyosun burda. anadolu yakası planlı binalaşmanın, planlı yolların yapıldı bi yer. avrupa yakası uzun yıllardan beri kullanılan yolları kullanmak mecburiyetinde olduğun hiç bi planın olmadığı yerleşim yeri. ayrıca istanbul bilgin sadece anadolu yakası, beşiktaş, eminönü, beyazıt, taksimden ibaret olduğu için normaldir. benim zamanında çok vaktim olduğundan istanbulun heryerini gezdiğim için KUSURA BAKMA AMA SENDEN DAHA ÇOK SEMT BİLGİM VAR. ezerim her türlü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 dreagloth said: hala ataköy diyorum, net ayrıca evet 1000 lira kira ile gayet istediğin gibi bi yer burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Ataköye katılıyorum ama paran fazlaysa Yeşilköy ve Floryaya da rakip görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 kermit said: ayrıca istanbul bilgin sadece anadolu yakası, beşiktaş, eminönü, beyazıt, taksimden ibaret olduğu için normaldir. benim zamanında çok vaktim olduğundan istanbulun heryerini gezdiğim için KUSURA BAKMA AMA SENDEN DAHA ÇOK SEMT BİLGİM VAR. ezerim her türlü yani. çok komiksin gerçekten ya. ben, ben herşeyi biliyorum mu dedim? öyle bir tavırla mesaj yazan sensin siz insanlar bunu anlamıyosunuz diyerek. ayrıca benim hangi semti ne kadar bildiğimi okulumun olduğu ve gittiğimi bildiğin bir iki semte dayanarak söylemen baya desteksiz bir argüman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 argüman kelimesi bu aralar revaçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Ataköy 1-2k Yeşilköy/Florya 2-3k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar