Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 1 saat sonra başlicak. GSLden başka bi şeyler izlemek isteyenler için iyi bi clan match stream: http://www.teamliquid.net/video/streams/GosuCoachingTV stream replayden mi olacak yoksa canlı mı bilmiyorum ama ilk defa yayınlanıcak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 repten streamliyolar hep gosucoaching'tekiler.acaip ii maclar yayınlamalarına rağmen sırf şu replayden yayın yapmaları cok bozuyo işi ace maçın ilkinde yenio adam 3.rep yok fix anlıosun 2-0 kazımıs vs.. idra vs select olsada izlesek bari o,o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 forza select :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 SeleCT istiyorum... şimdi oynicak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 lig bittikten sonra replay pack yayınlancakmış admini arkadaşım bana bile vermedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 replayler hafta hafta çıkıyo zaten. bende önceki 6 haftanın replay packi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 öyle bişi işte.xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ilk 1 haftayı bulabildim ilk 5 haftayı nasıl buldun yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 desu karakter nik kodunu ver kız özelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Bana da ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar