Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Dün uçak inerken kulağım basınçtan bi saçmaladı her zaman olduğu gibi. Yutkun, burnunu tıka nefes ver, sakız çiğne falan derken şu saate kadar hala geçmedi. Uyurken açılır diyordum da o da olmadı. Var mı bir önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 12 saatten fazla sürdüyse gogogo doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 haydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Doktor kulak zarini yirticak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 yırtmayacak, çizecek. korkutma adamı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 O arada sen dengeni kaybediceksin, kusucagsin, ayakta duramiycaksin. Korkma. Hepsi senin iyiligin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Burnunu tika ve esnemeye calis kulaklarindaki ugultuyu hissedersin 2-3 sefer yap acilacaktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 uçağa tekrar bin geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 yapmış mıydın bilmiyorum ama, yüksekteyken basınç rahatsızlık verdiğinde, burnu iki parmakla kıstırıp, ağzını açmak gerekiyor. o zaman iyi geliyor bana. rahatsızlık hissetmiyorum. ama aradan bu kadar zaman geçince ne yapılır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar