MOSAD Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Uzun süredir bu oyunu oynayan ve deneyimli bilgili arkadaşlar..! Bir swordmande statları ve skilleri neye göre dağıtmalı, nelere ne kadar vermeliyiz fikirlerinizi ve önerilerinizi paylaşır mısınız? Çok geç olmadan hatalarımız varsa bizde ona göre düzeltiriz. Ben şu anda Swordman 17/12 lvl bir karakterim. Stat dağılımım aşağıdaki gibi; Str 16+1 Agi 12 Vit 14+1 Int 4 Dex 10+1 Luk 4 Skill Dağılımım; Basic Skill 9 (doğal olarak) Sword Mastery 1 Two-Handed Sword Mastery 5 (çift el kılıç kullandığımdan buna yüklendim) Increase HP Recovery 1 Bash 3 Provoke 1 Fikirlerinizi ve önerileriniz bekliyorum...[signature][hline]www.atletizm.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Öncelikle two-hand sword kullancaksan vit ver yani şöyle bi str 30 vit 65-70e kadar çıkar ki kolay kasabilesin. Agiye daha fazla verme uzuuunca bir süre. Two hand mastery 10 hp recovery10 bash 10 provoke5 endure 1. Bunlar da job 40 a kadar olan skillerin 40da zaten knight olursun. Stat konusunda her zaman agi/vit hangisi senin charına göreyse onu yüksek tutcaksın. 30str-60vit güzel mesela sonra 40str-70vit 50str-80vit şeklinde arada yavaş yavaş kendind eksik gördükçe dexe verebilirsin. Knight olana kadar çok yavaş vurursun ama önemli değil sakın agiye verme knight olunca twohand quicken var.[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Bu sitede sana yardım edecek çok güzel guide lar bulabilirsin[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Hmm vit olcaksan spear a dön derim. Gerçekten two handin anlamı yok. Spear=pierce spear boomerang ve brandish spear ama agi olmadığın için two hand quickenın senin için manası yok. Increase hp rec i 10 la hemen çok işine yarar.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bence bashi ilk önce bi 7 yap derim[signature][hline]HaD£S® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Kolay kasmak için öncelikle bi 10 hp recovery yap sonra kullancağın silahın mastery sonra special attacklar. Böyle daha az zorlanırsın.[signature][hline]7x/50 Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Maxarathiel, 01 Eylül 2004 16:02 tarihinde demiş ki: Kolay kasmak için öncelikle bi 10 hp recovery yap sonra kullancağın silahın mastery sonra special attacklar. Böyle daha az zorlanırsın. Bence yanlış hp reco very 7 de kalmalı[signature][hline]HaD£S® Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DARK-KNIGHT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Bence hp reco 10 olmalı çünkü sırf iyileştirme vermekle kalmıyor,aynı zamanda potion gibi yenebilir/içilebilir eşyalardan %200 faydalanmanı sağlıyor.[signature][hline]Darkness crushes the world... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 7 de kalmasının bi anlamı yok zaten swordmande çok az skill var bol bol yeter.[signature][hline]7x/50 Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halueth-N Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Maxarathiel, 04 Eylül 2004 21:37 tarihinde demiş ki: 7 de kalmasının bi anlamı yok zaten swordmande çok az skill var bol bol yeter. cok dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Benim gibi pure vit git bu charı sil ister 9str 9agi 9vit yada 9str 9agi 5dex 5 vit basla(Ben böle basladım) daha sonra vit aban ben vit 60 yapıcam sonra dex en azından 25 flan yapıcam sonra yine vit str gerı kalcak ama onuda 70e kadar halledıcem önemli olan saglam olmam bu arada ben spear yapıyorum lance knightlar cok saglam pvp de git 4 slotlu pike al 1 hydra 3 mummy tak yeterlı tabı bunlar para isteyen seyler herneyse mosad statsları cok dagıtmıssın bence sıfırdan basla zaten daha 17sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar