Dynun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kullanan var mı? varsa hangi operatör fiyat/ performans yorumlarınız nelerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ben vodafone'dan aldığım huawei 160e modelini kullanıyoum en son hız 7-8mbit daha pahalı modelleri de var tek farkı daha yüksek hızı desteklemeleri ama hiçte o kadar para vermeye gerek yok. Ha 7mbit hızı da gördüm yani hız testi yaptığımda. Diğer operatörler de huawei marka kullanıyor pek bir fark yok yani. Modemden çok şebkeye bak bence hangisinin 3g şebekesi iyi ona göre seç zaten modeme istediğin sim kartı taktığından ister tcell ister vodafone takarsın orası sorun değil. ben vodafone çekim gücünden ve 3g paketlerinden memnunum. aylık 7.99 sınırsız (100mb sonrası hız 96kbps oluyor) kullanıyorum kota bitse bile 96kbps sayfaları açmada yeterli ama dl ve video izlemek biraz yalan. ama "sınırsız" eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 turkcell wın kullanıyorum evımde kı netı ıptal ettıgıme bın pısmanın 100 kb ı gecemıyor .dısarda ıyıdır herhal cokda denemedım .İstanbul bu arda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 kalabalık yerlerde öyle oluyor galiba, telefon ile vodafone'dan 250k gördüm sabit. her halde modem olsa biraz daha artardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Telefondan kullanıyorum ben 3G Data iletişimini. Vodafone 3-4 megabit görüyor ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 turkcell vinn kullaniyorum suan. 8gb kotali. e176 modem. download 500kb i geciyor rahatlikla. youtube videolar falan max 30 sn de yukluyor 5 dklık videoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 fiyatlari neler peki arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 sabit bir yerden bağlanıcaksanız, önce bi telefonla vodafone veya tcell deneyin, sonra gidip modemini alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar