Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Merhaba, Şöyle bir karakter yaratsam focus'u aynı zaman da meditasyon gibi kullanabilirmiyim. Ne dersiniz? *Tactics *Archery *Anatomy *Magery *Evaluating Intelligence *Focus (hem meditasyon olabilir mi?) *Chivilary[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK MSN:[email protected] [Bu mesaj Kumadam tarafından 30 Ağustos 2004 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 şimdi her focus her 10 saniyede 1 stamina ve her 20 saniyede 1 mana arttırıyor; buna karşın meditation int ve med skilline bağlı olarak daha hızlı arttırabiliyor. Focus da mana reg için kullanılabileceği gibi meditation kadar hızlı doldurmuyor manayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Ben öncelikle chivalary yerine heal al derim. İkincisi ise focus alsan daha iyi olur staminan bitmiş bi şekilde savaşın ortasında kalınca potion içmek çok uğraş istiyor. ama ben yaparım diyorsan sana kalmış tabi :)[signature][hline]bilek ays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Aslında amacım, hem büyü cast ederken hemde ok atabilerek savaşabilmek. Uzun zamandır bir savaşçı bir karakterle oynamamıştım ama chivilary'deki "divine fury", "enemy one" ve "consantrate weapon" bence çok hoş olmuş, bunları kullanabilmek istiyorum. Böyle çorba tarzı karakterleri çok sevmesem de bu olabilecek karakterdeki çok yönlülük çekici gelmişti. Yine de focus anladığım kadarı ile istediğimi sağlamayacak. Değerli cevaplar için teşekkürler[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bu karakterde hem focus hem meditation olmalı bence chiv+magery ile mana dayanmaz hehe anath yerine medit al derim böylece inti 80 lerde falna tutabilirsin onun yerine archery için dex arttırırsın[signature][hline]Konya Rock Platformu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Yok düşününce çok da mantıklı bir karakter olmayacakmış zaten. Herşeyi mana'dan harcamak riskli. Cevaplar için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hermesus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Bence Paladin archerlar okadar da etkili değil...BEn senin yerinde oslam Necro archer kasardım.. NEcro Spirit Speak Tactic Archery Anatomy Focus 40 veya 60 Magic resisitance BEnce Skiller böle olması lazım..Diğer foucdan kalan 40 veya 60 yer boşluk içinde basacağüın Power scrollara yer bırakıcaksın.... [signature][hline] In the End....We will remember not the words of our enemies,but the silence of our friends. ------------------------------------------- An uncpredictable and dangereus force called as art by those who serve it.Called as power by those who try end it at their own ill [Bu mesaj Hermesus tarafından 02 Eylül 2004 10:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar