Draven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Halen shading uzerine calisiyorum, ayni zamanda renklendirme. Surekli fazla karanlik resimler yaptigim icin simdi biraz daha fazla isik kaynagi olucak sekilde denedim. Renklendirme cok yalin oldu, baska bi layerda overlay yapip sari/kahveringi tonlarini serpistirdim. Yapilasi seyler nedir, butun kritikler/yorumlar yollayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 homer 'a benzettim ben ilk bakista :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Güzel olmuş tebrikler ;)[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 sagolasin. bendeki sorun dokunun plastik gibi gozukmesi onu bir turlu halledemedim, soyle et gibi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 üç şey dikkatimi çekti. -biri sağdaki göz çok sağda, biraz daha solda olması gerekmez miydi o benek? -bi de çene altında bi turuncu kısım var.. -çenenin sol tarafı, sağ tarafına göre asimetrik. onun dışında mükemmel bir resim olmuş bence. göz ve sağ çene çukurluğu çok iyi. gölgelendirme ışıklandırma başarılı.[signature][hline]imza günü [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 03 Eylül 2004 02:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Draven, plastiğin en göze batan özelliği pürüzsüz olması ve bu yüzden çok ışık yansıtmasıdır. Biraz pürüz ve daha az ışık yansıtması ile sorunu çözebilirsin sanırım. Zaten deri üzerindeki gölgelenmeyi oluşturmuşsun onlara biraz daha derinlik ver. Göz çukurları biraz daha ortada olsun. Gölgeler çok belirgin olmadığı için yaratık sanki botoks yaptırmış gibi görünüyor. Dolayısı ile plastik gibi görünüyor. Blur da biraz baltalamış işini.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mükemmel :][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Draven; ağzın sağ tarafında (bize göre sol tarafında) turuncu kısım pek olmamış. darbe almış da kızarmış, kanamış gibi duruyor... onun dışında çok hoş. Arka planı boş bırakmayı mı düşünüyorsun? Uzaylı gözlerinden okunan şüphe ve korkuyu yansıtacak(ya da tamamlayacak) bir arka plan çok güzel durur[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 underpainting ve noise olayini iyi kavramis bir calisma olmus. gel gelelim cene, agiz hizzasi kismina tez elden azicik gri oneriyorum, boyle yumruk yemis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ehu. underpainting yok çakallık var. ehehe. benden kaçmaz. ilk başta anatomiyi yani hacmi oluşturmadan çalışmamak lazım bence.ikincisi. underpainting yapman daa faideli olur. underpainting için, bir renk belirlersin kendine. o senin ambient rengindir. objenin luminous kısımlarının altından görünecek şedir bu. misal veriyorum, kırmızı atarsın. kan damarları filan için. fazla düşünmezsin genelde ama. neyse. ondan sonra kalın deri yerler için üstüne atarsın kalın kalın ten rengini, daha ince dokula için daha az atarsın. alttan görükür o kırmızın. yani iyi bişidir. ayrıca underpaint ambient gölgelendirme, yani çevre ışığından senin objenin etkilenmesini göstermek amaçlı olarak da faideli bir olaydır. öeh. devam ediyorum. yeşillerini kırmızılarını biraz daha düşünerek atman gerek. var olmaları bile hoş bişi tabi ama... neyse. üç şeyi düşünmek gerekir bu renk konusunda. birincisi renk uyum u. ikincisi renk dengesi. üçüncüsü de mantık. yani. neden kırmızı bir gölge var. neden yeşil bir highlight var. gibi... ehuh. daha da var. boyama, yani paint-art denen hadisede kontür yoktur. evet. lakin kontürleme vardır. hacmi, ön arka ilişkilerini obje ve bölge ayrımlarını vermek için yapılır bu. en basit yolu boyayla gölge renginde kontürlemektir. daha karmaşık ve güzel örnekleri de var tabü. ööle işte. kolay gelsin sana.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Uzaylı dediğim plastik gibi olur zaten :P[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Nihah çok şirin :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Bu olsa olsa simpson ailesinin dedesi olur ama qüzel çalışma...[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| ||||||||||||||||||||||| 01001010101011010010110 [Bu mesaj rexx tarafından 03 Eylül 2004 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: aquila, 03 Eylül 2004 17:40 tarihinde demiş ki: uzayli kardesim bu.kaciniz uzayli gordunuzde agzi burnu yamuk olmus diyonuz.adam hayallerindeki uzayliyi resem yansitmis =P harbiden ha :) ahaha[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Herkes sagolun varolun yorumlar icin, harbiden yarari oluyor. Renk dengelemesinde ugrasicam biraz, bi kac sey tamir edip update ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Bonecrusher, 03 Eylül 2004 02:57 tarihinde demiş ki: üç şey dikkatimi çekti. -biri sağdaki göz çok sağda, biraz daha solda olması gerekmez miydi o benek? onun öyle olabilmesi için gözlerin birbirine kasla bağlanmaması lazım.. şaşılık oluyor senin bir nevi dediğin.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Yan taraftan bakınca biraz perspektif bozuluyo gibi gözüküyo kingpin. Bone un dediği doğru yani.[signature][hline]Üzüldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 yan taraftan nasıl bakıyorsun düz bir ekrana ? 3 boyutlu bişey değilki bu ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kiddo sen nasıl bir teknoloji ele geçirdin anlat bakayım :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 :D Cidden ha şimdi farkettim. Yandan nasıl bakıyorsun? Ben fps oynarken falan çok kaptırınca bakıyordum ama birşey görünmüyordu yani. :)[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 özel mesaj dada yazmı$tım ama bu olay şeye benziyor tv de mini etekli bir bayan gören süper abaza bir şahsiyetin ekrana alttan bakamsı gibi bir şey euehue[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 güzel olmuş eline sağlık. biz 3d de bir cismi plastik yapmak için highlight değerini arttırırız ve sivrileştiririz direk plastik olur. insan derisi kuruysa ve yağlı değilse local parlama yapmaz. ama bu uzaylı tabe :) yapabilir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 renklendirme çok hoş olmuş da daha ayrıntılı bi çizim yapsan hem daha iyi gözükür hem de renklendirme olayına kendini daha bi geliştirirsin diye düşünüyorum draven sen böyle yapıp koydukça benim de yapasım gelio valla ehe, farkında olmadan gaz veriosun :)[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 benim tavsiye de şu. bi olay yap. misal elinde solmuş bi çiçek tutan üzgün bi kız çiz. misal ağaca ayaklarıyla tutunup aşaa sarkmış şişko bi ninja çiz balık yiyen. ne bilim. bişiler. zorlasın accuk. eskiz aşamasına en çok vakti harca.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 dogru, onceden kafamda bir kompozirsyon yaratmam lazim. uzayli olayindan banada gina geldi ama ne yapsam biryerden portluyo ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar