vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 koy abi. komik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 buraya oynamicaklar mesaj atmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ilk oyunun mu? değilse çok fenaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ilk oyunlarimdandi, evet. sonradan anladim oyunun mantigini da yine iyi oldugum söylenemez. [i]kes barbu.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 olsun sen gönüllerimizin şampiyonusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=tmEFbiRX73Q&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=uAOpVXZ1VqY&feature=related aksdfjhdsfjsd of kim ciddiye alsin lan beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 2 dakka cıvımayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ben oynuyorum su an hadi gelin /grkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 vanille sesu barbut mmm 900+ bp no ab kurarız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hahaahhha tp videosu hahahhaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 vaniLLe said: http://www.youtube.com/watch?v=tmEFbiRX73Q&feature=related kjadshfadslh efsaneydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Pasta said: vanille sesu barbut mmm 900+ bp no ab kurarız artık senle oynamam ben artik. bir insan hem çok kötü olup hem bu kadar ego sahibi olamaz. bittin sen. sildim seni msnden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ahahaha görgüsüzlere bak replayı yutupa koymuşlar bide :D ama hepsi epikmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sonradan iyi oynamaya başladı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Pasta said: sonradan iyi oynamaya başladı ama fixt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 fan ve latency sorulari olmasaydi ben de gelirdim bu arada nilcigim imzan cok guzelmis (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ha bu arada oynarken istemeden kırdığım kötü bişey söylediğim arkadaşlar varsa, hepinizin allah belasını versin ya kodumun noobları aklıma geldiniz vazgeçtim oynamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 nilin baseye gidiyom diye enemy basesine gittiği replay yokmu ya o eksik bi tek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hadi kimler geliyor şuan? ben pasta vanille bittus ocean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Oce4n said: nilin baseye gidiyom diye enemy basesine gittiği replay yokmu ya o eksik bi tek :D asdfuhdsfh ben gelmiyom ya simdi. önce noob gamelerde kasip ekmek gibi olcam. (K)(L) sonra belki. sonra trip yiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 malesef gelemiyorum :( bilgisayarım yok daha. onu geçtim internetim bile yok kendi evimde. başkalarının evlerinden internet ve bilgisayar sömürüyorum şu an ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 dedim ya fanim sorunlu, hon acinca asiri isiniyor pc. zaten okyanusun obur ucundayim, lagden oynayamiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 en güzeli team matchmaking ama güzel bi takım bulmak mesele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kırk yılın başı canım istedi. onda da kimse yok. ben de masaüstünde kareler çizip çizip bırakayim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar