Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HP alınırmı?

patrickstar

Öne çıkan mesajlar

http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-g62-b34et-intel-core-i3-370m-24ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-ld669ea/ProductDetails.aspx?productId=bd760405&categoryId=98#Gorseller

şu aleti almayı düşünüyorum, fiyatı cazip geldi ama kararsız kaldım HP hakkında pek iyi izlenimlerim yok bide patilerin fikrini alayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi hp alma okadar diyorum sana hpnin anakartı yansın ekran kartı patlasın ya bilgisayarı açtıgın gün bilgisayar çıkmasın kutudan sen suçlusun onların suçu yok bunu sana garanti ederim hatta bir zaytung haberi vardı hpnin yogun çabalı sonucu müşteri hpden bilgisayar almadıgına ikna oldu diye sana bu kadar diyeyim
Sosyal ağlarda paylaş

niye bu kadar cok satıyor o zaman yahu? yani pazarlama basarılı olabilir ama kotu urunun de satısında bi azalma olur yani, bunda tam tersine artıyor. ben 2 senedir compaq kullanıyorum, sadece hdd gitti, degistirdim. onun dısında bi sıkıntı yasamadım yani. bi notebook ile ne yapılabilirse herseyi yapabiliyorum. kuzenimde pavillion serisi var, o da cok memnun. dayımda var en pahalısından bisey aldırmıs sirketine 19" falan, o da cok memnun. kıc silinmez falan fazla iddialı laflar, abartmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

abi hp ucuz çünkü ayrıca hp yane adam ne alıcak başka hacer mi casper mi sdf adam gibi notebooklar 2-3 milyardan bşalıyor bi hp 1-2 ye yapıyor o ayarda onlarda patladımı

ha bu arada deli gibi ısınıyor bu hpler sölüyeyim öle böle degil ama sol elim pişmişti lan bi ara pembeleşmişti sdf
Sosyal ağlarda paylaş

abi çok iyi kurtarmışsın benim aynen hdd badsector vermiş 39 gün beklediler 40. gün yenisini almak için aradım adamları beyfendi dün gece ürün giriş yaptı alabilirsiniz dediler :D şaka gibi

sonra bilgisayarı akşam kapattım sabah açtıgımda anakart gitti tık etti götürdüm 650 lira anakart parası istediler benden...

kuzenin ekran durup dururken orotadan mavi çizgi geçti pixeller öldü götürdü 350-400 lira ekran parası istediler

e soruyorum garanti ne işe yarıyor ? hayır ben para vericeksem neden yane ayrıca 40 gün bekletiyor beni

sırf hpyi ısınma sorunu yüzünden almam
Sosyal ağlarda paylaş

abicim adam gibi laptoplar 2-3 den baslıyor gibi salakca argumanları savunmayın bari. bilgisayar ihtiyaca gore tercih edilir, donanımına gore de fiyatı farklılık gosterir. milletin baska markaların 2-3k liraya yaptıgını hp 1-2k liraya falan yapmıyor, yok oyle bisey.

ısınmayan kac tane laptop var piyasada? hani oyun falan oynayınca tabi ki ısınıyor. cuk kadar fan var cunku icinde, laptop bu desktop degil. hp digerlerine gore daha fazla ısınıyordur belki. onun da cozumu sogutuculı bi stand.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sonynin hiç bir laptopu ısınmıyor bunu söleyebilirim
hp ucuz oldugu için alıyor tabi kapış kapış core 2 duo ilk çıktıgında en yaramaz marka bile 2500-2600 fiyat koyarken

hp dv6000 serisine 1450den koydu adamlar para bastı e noldu 30bin tane laptopu geri çektiler anakart sorunu yüzünden bana burda hpyi savunmayın allah aşkınıza

ayrıca sikayetvar.com bir girin notebook sekmesine girin

diger markalarda 5000 - 7000 şikayer varken hp bunları 5-6ya katlayarak birincilikte
Sosyal ağlarda paylaş

Sony'nin hiç bir laptopu ısınmıyor ne demek ya ahahahah, böyle genelleme mi olur. Daha yeni aldık bi tane 1700 küsür liraya i5 işlemcili, yemin ediyorum benim Acer yanında mercedes kalıyor, üstüne bi de açılır açılmaz fan sesi beynini şapıyor adamın. Acer'da daha fan sesi duymadım mesela. Yani "vaio olsun taştan olsun" da yok öyle bi dünya.
Sosyal ağlarda paylaş

hey allahım ya. herelde hp daha fazla sikayet edilir. laptop piyasasının yarısını adamlar olusturuyor turkiyede nerdeyse. bunu anlamak cok mu zor? en cok turkcell sikayet edilmis, demek ki turkcell en kotu, wtf!

neyin ucuzlugundan bahsediyosun, bi goster modelleri karsılastıralım fiyatları hangisi ucuz gorelim. merak ettim simdi nasıl birbirinin aynısı modelde 1000 lira fark oluyomus. link bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Sony'nin hiç bir laptopu ısınmıyor ne demek ya ahahahah, böyle genelleme mi olur. Daha yeni aldık bi tane 1700 küsür liraya i5 işlemcili, yemin ediyorum benim Acer yanında mercedes kalıyor, üstüne bi de açılır açılmaz fan sesi beynini şapıyor adamın. Acer'da daha fan sesi duymadım mesela. Yani "vaio olsun taştan olsun" da yok öyle bi dünya.

sony vaio vpcf115fm ccc kütür kütür 45c üstüne çıkmadı pc daha 1 fan kapadım tek fan çalısıyor kapalı mı açık mı unutuyorum çogu zaman yatagımın dibinde kalkıp baktıgım oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...