olitere Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 E yuh be... Nerede soğutulacak? Nerede barındırılacak şimdi o kadar nevale?Çok saçmasapan gereksiz bir madde. Bırakın kessinler cezayı. Bir sivil toplum kuruluşu ile tekel bayiler gösteri yapar, düzenlemeye giderler. Ne kadar sürer bilmiyorum ama bu değişir gibi geliyor. O kadar da değil ya... Pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 her şey alıştıra alıştıra azizim... yeri gelicek öyle bir raddeye varacak ki, "yasaklandı iyi oldu zaten içmesi çok zordu saçmasapan bişeydi" dedirtecekler insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 goldbären said: Napolyonn said: beni kovsalar ben geri dönerim fıstık gibi ülke. asıl yurtdısında yasayamam belki abd nin bazı eyaletlerinde yasyabilirim ama törki birinci tercihim. DUR TAHMİN EDİYİM: PENSİLVANYA AHAHAHA Rabbim cleveland dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar